Cea mai iubita marca de autovehicule in Romania!, Voteaza preferinta ta.
![]() ![]() ![]() |
Cea mai iubita marca de autovehicule in Romania!, Voteaza preferinta ta.
bylexus |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 538 Joined: 2 January 09 From: Oradea ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Symbol
2012 Start 1.2 16v
- BH 90 DBA
|
|||
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
trabant de ce n-ai pus?
Trabant, cu modelul F450 |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
- B6 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Cam ce intelegi tu prin "marca iubita"? Banuiesc ca cea mai apreciata masina este cea pe care si-o permite fiecare sa si-o cumpere, dar chiar iubita???
![]() |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
bylexus |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 538 Joined: 2 January 09 From: Oradea ![]() |
Chestionarul e pentru strazile din Romania.Ce putem vedea mai des si eventual ce ne-am putea permite.Nu pot sa pun marci precum Ferrari,Porche sau mai stiu eu ce alte marci ce au volanul pe dreapta.
Deci din piata auto care ne este pusa la dispozitie, voi ce marca ati alege? |
--------------------
Renault
Symbol
2012 Start 1.2 16v
- BH 90 DBA
|
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
@bylexus intrebarea suna mai bine, si era mai corecta asa: "care este marca ta prefereta de autovehicule?"
facem pariu ca unele din marcile nemtesti, cu probabilitatea mai mare volkswagen, va castiga?? |
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
![]() |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
- B6 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|
bylexus |
![]()
|
QUOTE(slider2 @ 13 Feb 2009, 00:27) @bylexus intrebarea suna mai bine, si era mai corecta asa: "care este marca ta prefereta de autovehicule?" facem pariu ca unele din marcile nemtesti, cu probabilitatea mai mare volkswagen, va castiga?? Fiecare cum vrea sa o gandeasca.Eu cred ca te atrage mai mult intrebarea cu "cea mai iubita..."si totusi nu cred ca asta ar fi problema threadului.Sper sa facem rost de un esantion cat mai mare. Eu zic ca va castiga Ford-ul.Se mai satura lumea si de nunta aluzie la VW.Prea multe sunt deja pe plaiurile noastre. Orice urca, trebuie sa si coboare! ![]() Dacia va avea foarte multe preferinte in randul Loganistilor care nu au intampinat deocamdata probleme majore, iar Saab-ul si Volvo va fi alegerea celor mai conservatori, cei care mizeaza pe: "mergi la sigur". BMW, Audi, Mercedes... pentru cei care au bani. Asiaticele pentru cei care nu vor sa tina o masina mai mult de 5 6 ani, iar de restul nu stiu, probabil pentru familisti.Aici excludem Seat-ul care este o marca sportiva. This post has been edited by bylexus: 12 Feb 2009, 23:38 |
--------------------
Renault
Symbol
2012 Start 1.2 16v
- BH 90 DBA
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
Un topic foarte tare...din pacate lumea nu prea are timp de el
|
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Dacia e avantajata fiind prima pe lista. Pana sa ajung la Vw deja votasem Dacia
![]() |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
VW-ul e TDI? ca altfel nu-l votez
|
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
bylexus |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Symbol
2012 Start 1.2 16v
- BH 90 DBA
|
|
OAP |
![]()
|
QUOTE(bylexus @ 13 Feb 2009, 01:05) Uite ca ia avans Dacia ![]() ![]() ![]() ![]() 13 Feb 2009, 01:08: QUOTE(bylexus @ 13 Feb 2009, 01:05) Care voi? ![]() This post has been edited by OAP: 13 Feb 2009, 00:08 |
--------------------
.
.
|
|
bylexus |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Symbol
2012 Start 1.2 16v
- BH 90 DBA
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
mazda, da am votat dacia
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
bylexus |
![]()
|
Voteaza cei din parlament si aici?! Sa fie influenta indemnului Domnului Basescu resimtita si aici la noi pe forum?!
13 Feb 2009, 01:18: QUOTE(cristianco2002 @ 13 Feb 2009, 01:14) Scuze.Am sarit peste... am zis in gandul meu ca iubitorii de Mazda vor alege acum mai nou -Opel- cu Insignia(e mai ieftin), daca iti place Mazda 6... This post has been edited by bylexus: 13 Feb 2009, 00:18 |
--------------------
Renault
Symbol
2012 Start 1.2 16v
- BH 90 DBA
|
|
OAP |
![]()
|
QUOTE(bylexus @ 13 Feb 2009, 01:15) Opel- cu Insignia(e mai ieftin), 17k euro fara TVA e ieftin? |
--------------------
.
.
|
|
bylexus |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Symbol
2012 Start 1.2 16v
- BH 90 DBA
|
|
Bulldog |
![]()
|
![]() "Nembru" Group: Members Posts: 566 Joined: 6 February 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
SAAB
![]() ![]() |
--------------------
Bicicleta,
RATUC,
Taxi Imi scot mașina in ploaie să se tuneze cand tună
|
|
OAP |
![]()
|
|
--------------------
.
.
|
|
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
Vw passat 1.9 TDi
|
--------------------
Ford
focus
2001 He wondered why the boomerang kept getting bigger. Then, it hit him.
I got 99 cookiez cause a bitch ate one. |
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
ARO 244.
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Baaaa bylexus. Imi faci orasu de rusine. De unde dracu ai mai aparut si tu?
![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
tu stii pe unde ai umblat..
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Andrul |
![]()
|
![]() Membru' Group: Members Posts: 208 Joined: 4 July 07 From: Bucuresti ![]() |
Deci Dacia e cea mai iubita marca de autovehicule din Romania... iubita in gura mai ales.
|
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition
- B-XX-XXX
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.526 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
saab
|
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
bendix |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.005 Joined: 10 November 04 From: Timisoara.RO ![]() |
Am votat cu doua maini
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
Ambiance - 2005
- TM10### , alb arctic In mileniul III automobilele vor merge cu apa sau nu vor merge deloc !
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Banuiam eu ca dacia asta e o curva si e iubita de toata lumea, nu mai fac niciodata sex cu ea
![]() ![]() ![]() |
--------------------
|
Marius97fer |
![]()
|
![]() Membru cu IQ :) Group: Members Posts: 208 Joined: 12 October 06 ![]() |
eu iubesc marca rover da tu nu ai in lista.
sorry |
--------------------
Opel / Rover
Astra / 25
2000 / 2001 hecibec nu sunt inteligent
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.636 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
eu am votat mercedes... toata lumea ar vrea una dar cum nu toti isi permit, faptul ca nu prea sunt pe strazi nu e un criteriu sa nu fie cea mai iubita
![]() |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 19:21 |