Mercedes de criza, cu aur alb
![]() ![]() ![]() |
Mercedes de criza, cu aur alb
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
M-ati 'nebunit cu troaca asta
![]() |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
nu prea gasesti pomi pe acolo..de tigani nu mai zic..
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Si ai vrea sa fi unul dintre "tigani"?
![]() PS. Daca o mai fost pus pe aici, imi cer scuze da nu l-am vazut. |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
@Serje: Mertanul respectiv se inscrie cu succes pe locul 1 la categoria "Inutilitati interesante"
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
ce-ai vrea sa faca cu banii? aia produc mai mult decat cosnsuma, ca sa mergeti voi cu Loganul, aia isi cumpara diverese chestii
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
marksman |
![]()
|
Daca tu crezi ca prin aceasta demonstratie "c-asa vrea muschii mei" s-au creat tzashpe locuri de munca te inseli amarnic.
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
|
|
argon |
![]()
|
ce sa faca aia cu atatea locuri de munca?
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
marksman |
![]()
|
ce sa faca aia cu un mertan din aur alb?
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
|
|
argon |
![]()
|
se simte bine.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
un slr cabrio- odihneste de vreo 4 luni pe langa arcul de triumf...
langa el e un G55amg cabrio... |
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
slaiciprian |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 872 Joined: 13 October 07 From: Botosani ![]() |
in arabia saudita extractia unui baril de petrol e 15 centi sua. in irak e cel mai ieftin petrol.
l-au vandut si la preturi de peste 150 dolari. ce sa faca cu profiturile... |
--------------------
dacia
1310
1990 Nu conduce mai repede decat poate sa zboare ingerul tau pazitor. |
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
rahatu asta de mertz l-am fotografiat eu in dubai si nu parea de aur alb... parea mai mult de tabla cromata...da' daca ei zi.. Masina e a fiului cel mic al seicului de Dubai (de care se zice ca e gay.. ala micu'...)
initial eu am crezut ca e de argint, apoi am zis ca e de tabla si acu' vad ca e de aur... PS: Argoane.. tigani sunt mai muuuulti decat la noi.. si cu ai nostri de mandresti printre aia... iar pomi.. sunt cam ca la noi.. poate chiar mai multi prin orase... This post has been edited by skija: 4 Feb 2009, 11:55 Attached thumbnail(s) 11.jpg ( Size: 78.18k ) Number of downloads: 173 |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
argon |
![]()
|
baaa..asa sunt ei..de la soare
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
Serje |
![]()
|
![]() |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
body |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 568 Joined: 19 July 04 From: Ploiesti ![]() |
@skija Care tigani bre , aia e indieni , paki , bangladeshieni , sri lankezi si ce pana mea or mai fi .
Tiganii e aia mai prosti dintre ei care n-au mai avut loc pe meleagurile alea acu' vre-o 800 de ani si au venit spre europa cand nu aveau nevoie de viza . Si chestia asta mi-a zis-o cu mandrie un indian in Abu-Dhabi . Ce rau am ajuns , sa faca si indienii misto de tiganii nostrii ![]() This post has been edited by body: 4 Feb 2009, 13:23 |
--------------------
Mitsubishi/Suzuki
Lancer/SX4
2007/2008
- PH-72-BVR PH-77-MMR body cu lancer si nevasta cu suzuki sx4
|
|
argon |
![]()
|
pai si ungurii au venit din Asia, si demult cand au venit, au ajuns in ardeal, unde era un indicator, 'spre Ungaria', aia care nu au stiut sa citeasca au ramas aici.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
ce`ti mai plac glumele cu ungurii, doamna stie ?
|
--------------------
.
.
. Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear |
|
argon |
![]()
|
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
paki si bangli si dracu' sa-i ia... sunt mai rau decat ultimii nostri tigani. singurlul lucru care-i diferentiaza este faptul ca NU FURA (de frica)... In Emirate rata criminalitatii este aproape ZERO. in rest put, sunt urati, se cearta pe strada, mananca de pe jos.. dracu sa-i cante.. da' nu asta conteaza...
anyway... Seicul al mare din Dubai, tata lor, cica ar avea Rols din aur... (asa imi zicea cineva care locuieste in Dubai) si pe care l-a scos doar odata din curte. In rest se da cu el prin garaj... e masina de colectie.. numa' boul asta mic de fi-su se sparge in figuri si merge cu aurita prin mall... Alt lucru interesant... Seicul mare, cu toti banii din lume si cat e el de ciumeg, foloseste ca masina de zi cu zi RANGE ROVER Hamann SPORT. Am vazut suita regala si sunt numai RR, E-Classe si A6. Da' asta jmecheru' s-a dat jos din RR. Ce vreau sa spun e ca nu seicu mare nu se sparge in figuri. Da' nici nu te poti apropia de el la mai mult de 150m. ![]() |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
|
|
body |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 568 Joined: 19 July 04 From: Ploiesti ![]() |
Sultanul din Oman ( Qaboos Bin Said ) are o chestia din aia americana lunga cu steagu' lor pe capota . Aia din Emirate e mai bogati si isi permit .
|
--------------------
Mitsubishi/Suzuki
Lancer/SX4
2007/2008
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
Cand am zburat pe deasupra Peninsulei Arabice m-am crucit de cate insulite de lumina puteam vedea de la 11000m, iar deasupra Dubaiului era in miezul noptii lumina mai multa decat in restul lumii ziua. Consuma aia in draci, n-au nici o treaba.
|
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
skija |
![]()
|
ca tot am ajuns aici.. va jur ca DUBAIUL este un FERENTARI cu BLOCURI FRUMOASE!!!
jeg, mizerie, debandada, tot felul de mirosuri.. foarte urat... am stat 8 zile si am plecat dezamagit totalde visul DUBAI. Burj al arab-ul care la intrare iti da o senzatie de film bun, cu ferrari, aston martin si rols-uri, cu personalitati si "pitzipoance" la intrare, cu majordomi luati parca din circuitul K1, iti da inauntru o sentatie de film romanesc low-buget... gresie sparta langa aurul de pe coloane, catifea tocita pe scaune, zoaie pe pahare si vaze CIOBITE in restaurantul de la etajul "1578"... Atlantis, care este nou, este peste Burj... este de un lux debordant, facut cu o forte mare atentie la detalii, desi este imens spre urias!!! Mall-ul in care am facut poza, este ala cu partia de ski... pe care am ratat-o.. ![]() nu e frumos DUBAIUL.. eu am fost pe moca... si tot in pare rau... This post has been edited by skija: 4 Feb 2009, 14:12 |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
poze ai pus pe forum?din dubai?
sunt curios... mai zi ![]() |
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
skija |
![]()
|
n-am pus.. am zis ca nu are rost sa icarc forumul. serios.. e dezamagitor...
Dau dintr-una in alta.. la safari fratilor... e FENOMENAALLL!!!! wow!!! Eu am fost in safari cu o cunostinta (emiratez).. m-a bagat ala pe niste dune... fantastic... in poza cu mertzul se vede si coada la taxi... cel putin 80 de persoane la coada tot timpul... poze: 1. partia de ski 2. vedere din burj 3. vaza ciobita in burj 4. din nou mertzanu' 5. io 6. vedere de pe hotel din pacate pozele 1-4 au fost facute cu tel mobil HTC... (m-a prins nepregatit vizita la burj) This post has been edited by skija: 5 Feb 2009, 00:49 Attached thumbnail(s) IMAGE_048.jpg ( Size: 628.9k ) Number of downloads: 99 IMAGE_073.jpg ( Size: 457.07k ) Number of downloads: 88 IMAGE_059.jpg ( Size: 409.35k ) Number of downloads: 90 IMAGE_049.jpg ( Size: 846.91k ) Number of downloads: 94 burj.JPG ( Size: 12.48k ) Number of downloads: 100 hotel.JPG ( Size: 25.4k ) Number of downloads: 91 |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
|
|
ydaniel |
![]()
|
doar atatea poze?
![]() ![]() hmm mi-ar placea sa merg si eu acolo ,asa intr-o vizita de stat ![]() |
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
body |
![]()
|
Mai lasa-ma , eu unul am stat cam 2 ani in total prin zona , bine nu in Dubai , ci in Abu-Dhabi , in Oman , Qatar si Kuwait .
Zona mie mi-a placut foarte mult , sincer si mi s-a parut de multe ori mai sigura decat Occidentul . |
--------------------
Mitsubishi/Suzuki
Lancer/SX4
2007/2008
|
|
skija |
![]()
|
si eu m-am simtit in siguranta.. fara indoiala.. nu zic de siguranta... Colega mea mergea la 2 noaptea singura printre paki si indi, pe stradutele alea din Bur Dubai (un cartier cam intre Pantelimon si Ferentari)... si nu avea probleme. Pai la ce frica au aia in ei...
|
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 17:25 |