Europa FM, Despre un concurs... care a innebunit lumea
![]() ![]() ![]() |
Europa FM, Despre un concurs... care a innebunit lumea
Crisplant |
![]()
|
||
![]() Membru cu vechime Group: Members Posts: 51 Joined: 1 September 05 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.4 MPI
noiembrie 2005
- B.028877
|
|||
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Numai la Muzeul Ceasului poți identifica acel sunet...
|
--------------------
-
-
- Cānd vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
liviu2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.184 Joined: 21 November 05 ![]() |
Si daca recunoaste cineva iti zice tie pe forum? Grow up kid.
|
--------------------
Opel
Tigra Twintop
2005
|
|
Andrul |
![]()
|
![]() Membru' Group: Members Posts: 208 Joined: 4 July 07 From: Bucuresti ![]() |
Eu l-am recunoscut dar nu vreau sa spun.
|
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition
- B-XX-XXX
|
|
verde57 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 401 Joined: 30 March 08 From: 3 trancane ![]() |
Cel mai prost concurs posibil.
|
--------------------
1300
dacia
1973 sa moara comunistii
|
|
koldun |
![]()
|
![]() un om Group: Members Posts: 763 Joined: 1 November 07 From: CT ![]() |
|
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
care e sunetu? imita-l din litere si-ti spun eu ce e... castigi sigur...
|
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
david79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 888 Joined: 19 March 05 ![]() |
numai Chuck Norris stie sunetul secret
![]() |
--------------------
Toyota
corolla 2.0 d4d ; auris hybrid ;
2008 / 2011
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
e gratis participarea, sau trebuie sa dai ceva? cand s'or linistii romanii de escrocheriile astea sub tentatia imbogatirii peste noapte fara munca?! daca au ajuns sa recurca la asemenea mizerii nume mari, ca Vomafon, Europa FM...etc, inseamna ca se castiga bine din dobitocenia romanilor.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Atata timp cat nu platesti un leu, nu vad unde e escrocheria. Si apoi, daca-mi zice unu "recunoaste sunetul si-ti dau 100 lei" dupa care se bese cu pofta, io ce trebuie sa-i zic? "Nu vreau nene banii tai, nu i-am muncit din greu".
Asa au considerat ei ca-i mai profitabil sa-si faca reclama, asa fac. Unde e escrocheria? Unde-si mai fac el reclama o luna cu 8 000 de euro? |
--------------------
ZAZ
Zaporojež
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Nu am ascultat Europa FM niciodata, sau macar in ultimii 4 ani, si daca nu ai remarcat, intrebam daca e gratis sau nu, ce trebuie sa faci, sa suni, sa trimit esemes?! oricum ramane valabila treaba cu escrocheriile si romanii in general.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
In general romanul se arunca la pleasca. Asa e. Dar aici e vorba de reclama, nu de jocuri piramidale.
Apoi e o vorba din batrani. "Cine-i harnic si munceste, ori e prost ori nu gandeste. Cine leneveste are tot ce isi doreste". Sau "Cine-i harnic si munceste are tot ce vrea.....cine-i smecher si chiuleste are tot asa." Sau "Cine-i harnic si munceste n-are timp sa faca bani" Mai sunt... ![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojež
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
![]() |
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
bendix |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.005 Joined: 10 November 04 From: Timisoara.RO ![]() |
Imi place acest concurs ! O idee draguta, potrivita unui post de radio, care cu asta se ocupa, cu sunete.
Sunteti curiosi sa ascultati sunetul secret ? Iata-l : youtube.com/watch?v=nwHQP172UfE Ce sa fie, ce sa fie ? ![]() This post has been edited by bendix: 16 Feb 2009, 10:25 |
--------------------
Dacia
Logan
Ambiance - 2005
- TM10### , alb arctic In mileniul III automobilele vor merge cu apa sau nu vor merge deloc !
|
|
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
stiu, stiu... e sunetul embedding-ului disabled by request. Phii, cine s-ar fi gandit?
![]() |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Acuma ce sa zic? Cineva stie sigur ce sunet e ala. Nu e logic ca-i va spune unui prieten, iar acela va suna si va lua banii, cand o fi purcoiu mare?
|
--------------------
ZAZ
Zaporojež
|
|
bendix |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.005 Joined: 10 November 04 From: Timisoara.RO ![]() |
Tot mai multi spun ca sunetul este produs de asa ceva:
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
Ambiance - 2005
- TM10### , alb arctic In mileniul III automobilele vor merge cu apa sau nu vor merge deloc !
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(×̯×)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
E sunetul naruirii sperantelor romanilor la imbogatire rapida si usoara !
|
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
bendix |
![]()
|
Premiul a depasit 10.000 euroi !
Cred ca deja topicului ii sade bine pe actualul forum, caci castigatorul si-ar putea lua automobil. |
--------------------
Dacia
Logan
Ambiance - 2005
|
|
Mr_Devil83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.254 Joined: 14 June 08 ![]() |
tra sa mai creasca premiul pana sa poti lua automobil din el.
Deocamdata poti lua doar golan. |
--------------------
Dacia
1300 / SUPERNOVA EUROPA
1984 / 2002
|
|
AmunDei |
![]()
|
![]() Fćrć turbo viața e pustiu... Group: Members Posts: 1.985 Joined: 8 June 07 From: Cucuveieni Deal ![]() |
QUOTE(argon @ 15 Feb 2009, 19:52) Nu am ascultat Europa FM niciodata, sau macar in ultimii 4 ani, si daca nu ai remarcat, intrebam daca e gratis sau nu, ce trebuie sa faci, sa suni, sa trimit esemes?! oricum ramane valabila treaba cu escrocheriile si romanii in general. Doar suni. Daca prinzi linia si stii raspunsul, congrats. Vroiam sa sun si eu, dar am auzit de la o tipa ca incerca sa prinda linia de vreo 2 sapt, asa ca m-am lasat pagubas ![]() Da raspunsul tot nu vi-l zic. |
--------------------
Dacia
Logan
1.0 TCe GPL 2020 Daewoo Matiz 0.8 Turbo - 140 HP
|
|
psychoo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.685 Joined: 23 August 07 From: Timisoara ![]() |
15100 euroi. de banii astia iei ceva mai bun decat orice logan
![]() |
--------------------
Ford
Focus
Titanium, 2.0 TDCI, 2013 You deserve what you tolerate!
|
|
Mr_Devil83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.254 Joined: 14 June 08 ![]() |
hai sa il lasam pana ajunge pe la 50k ca sa putem lua un evo numa asa, sa moara draiverics de ciuda
![]() Astazi auzisem ca e vorba de 14900 de euro, cred ca dupamasa pe la 5. Poate peste 2 saptamani dau si eu telefon =)) |
--------------------
Dacia
1300 / SUPERNOVA EUROPA
1984 / 2002
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
E clar sunetu' distorsionat al aparitiei unei cladiri de Protoss in Starcraft...
![]() Mie cel putin mi se pare cel mai apropiat lucru de sunetul ala. ![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(×̯×)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Sa sti ca si eu la aia m-am gandit
![]() Dar nu e chiar sunetul ala ![]() |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.177 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
balon dinala subtire
![]() |
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
psychoo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.685 Joined: 23 August 07 From: Timisoara ![]() |
pentru initiator: este sunetul produs la desfacerea unei cutii de cereale!
![]() s`au luat 17.000 euro. |
--------------------
Ford
Focus
Titanium, 2.0 TDCI, 2013 You deserve what you tolerate!
|
|
bendix |
![]()
|
Am aflat cu aceasta ocazie ca poti sa-ti decorezi casa cu cutii de cereale si ca acestor cutii nu le este strain verbul <<a aspira>>
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
Ambiance - 2005
|
|
parpanel |
![]()
|
![]() Calator Group: Members Posts: 805 Joined: 11 March 05 ![]() |
Cum a ghicit ala?
Este ceva aranjat ![]() |
--------------------
DACIA
Logan
2006 Ambition
|
|
giany911 |
![]()
|
![]() Aproape util Group: Members Posts: 143 Joined: 7 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Ce magari.
This post has been edited by giany911: 6 Mar 2009, 13:05 |
--------------------
Dacia
Berlina
2000 Chevrolet Aveo 1.4 16v
Cel care intreaba este prost pentru 5 minute, dar cel care nu intreaba ramāne prost pentru totdeauna. |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th May 2025 - 14:25 |