DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Troncanit la franari puternice

dnv
post 30 Jun 2003, 09:10
Post #1

Membru incepator

Group: Members
From: Bucuresti

Am si eu o problema, si v-as fi tare recunoscator pentru orice sfat.

In situatiile in care pun frane mai puternice mi se aude un trosc scurt si zgomotos in partea din spate (parca in partea stanga), ceva de genul metal pe metal.

De curand am fost la ITP si mi-a spus ceva de un taler spate-stanga slabit - pe moment nu mi-a venit in cap sa il intreb unde este si ulterior dupa cautari zadarnice nu am gasit nimic slabit pe sub masina, in spate. Legat de asta am mai postat intrebarea unde e, dar am vazut ca nimeni nu mai foloseste termenul asta la DSN.

Nu stiu daca problema cu talerul are vre-o legatura cu trosnitul,.. dar ma cam deranjeaza. sad.gif

--------------------
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
MBZ
post 30 Jun 2003, 12:12
Post #2

Membru autentic

Group: Banned

Talerul este o aparatoare de tabla a ansamblului frana spate, care are si rol de centrare si prindere a sabotilor, dar nu cred ca este talerul(este prins in suruburi de puntea spate pe soclu` la fuzeta).
probabil ca ai f`un arc de prindere la un sabot slabit sau rupt si la franare mai puternica tinde sa il ia in contra si sa`l arunce spre exterior(spre tambur).
trebuie remediat fiindca in afara de zgomot inseamna si uzare neuniforma atat a ferodoului de pe sabot dar si a tamburului.
recomandare: intai desfa si vezi ce si cum, dupa care daca este cazul iei set de tamburi, arcuri si ce mai trebuie...
succes

--------------------
+
dnv
post 3 Jul 2003, 14:52
Post #3

Membru incepator

Group: Members
From: Bucuresti

Thank's

--------------------
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 14th July 2025 - 01:19
Forum Renault