caldura in zona franei de mana
![]() ![]() ![]() |
caldura in zona franei de mana
Mihai B |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 97 Joined: 25 May 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
-------------------- |
|||
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
se pare ca DSN avea o tabla in plus intre caroserie si esapament. vezi sa nu pui mina pe suruburile de la centurile de siguranta ca te arzi, am patit-o eu
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
mariancd |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 491 Joined: 30 April 03 ![]() |
si pe gti-ul vechi era o tabla care prelua caldura ... deci atentie pasageri din spate sa nu va topiti pantofi daca atingeti suruburile
![]() |
--------------------
Renault
Megane
2007 Sedan Lux Privilege - 1.5 dci 85 CP
- PH 02 MCD
|
|
...Roadrunner... |
![]()
|
![]() Membru fondator "Skija Klan (c)" Group: Members Posts: 751 Joined: 27 September 02 From: Bucuresti ![]() |
Acolo este catalizatorul ... NOVA GTI pe care am avut-o avea o placa de tabla cu azbest intre catalizator si caroserie insa cred ca din motive financiare s-a renuntat la idee ...
|
--------------------
Renault
MeganeII
- B-81-RoadRunner
|
|
Bobo |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 756 Joined: 24 October 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE Acolo este catalizatorul ... NOVA GTI pe care am avut-o avea o placa de tabla cu azbest intre catalizator si caroserie insa cred ca din motive financiare s-a renuntat la idee ... cred ca mai degraba din motive de azbest.. cica e cancerigen si nu prea se mai foloseste nicaieri; faza tare a fost cand UE incepuse sa-si faca super sediu in bruxelles acum nu stiu cati ani si cand era aproape gata a aparut chestia cu azbestu'; si au luat-o baietii de la inceput... ca doar contribuabilul fraier platea... |
-------------------- |
|
bogdan_o |
![]()
|
![]() om ca, din pacate, din ce in ce mai putini Group: Members Posts: 3.940 Joined: 23 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Subscriu la ideea cu catalizatorul fierbinte. Acum, ca nu au protejat si ei intr-un fel tabla e altceva si cred ca tine mai degraba de ratiuni financiare.
|
--------------------
Dacia
SLZ 1.4 / Break CL E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
|
|
Sotul uneia cu Solenza |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 8 September 03 From: peste tot ![]() |
Azbestul dauneaza plamanilor. Praful de azbest are o forma foarte ciudata, ca mai multe ace de pescuit adunate. Deci daca intra in plamani, acolo ramane si in timp se aduna.
|
-------------------- Smile, tomorrow can be worse :D:D:D
|
|
maddan |
![]()
|
![]() Speedy Gonzales Group: Members Posts: 795 Joined: 27 February 03 From: Bucuresti ![]() |
off-topic: dom'le, sunt solenze in... kuweit??? :shock:
on-topic: nu se poate izola intr-un service cumva? |
--------------------
Renault
Megane II 1.5 dci 100 CP Lux Privilege...
2006/7
- Bsiceva... Mirror mirror on the wall, show me where the forums fall...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th June 2025 - 08:46 |