bataie roata, cand nu e in sarcina (frana de motor) sau pe liber
![]() ![]() ![]() |
bataie roata, cand nu e in sarcina (frana de motor) sau pe liber
iulian.c |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 20 Joined: 12 March 09 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310 tx 1990
1990
|
|||
Mr_Devil83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.254 Joined: 14 June 08 ![]() |
Pai si e greu sa dai fuzeta jos sa te uiti? verifici jocul pe care il are planetara si in caz de nevoie o inlocuiesti. Rulmentii horcaie in permanenta.
La chiulasa fi atent sa no faci varza de tot. |
--------------------
Dacia
1300 / SUPERNOVA EUROPA
1984 / 2002
|
|
iulian.c |
![]()
|
merci ptr raspuns ... deja e in service ptr chiuloasa si voi verifica planetara singur.
inca o intrebare as avea ... daca bate si in drum drept merge metoda sa le schimb intre ele? multumesc anticipat |
--------------------
Dacia
1310 tx 1990
1990
|
|
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
Poti incerca o rectificare.
|
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
CandyMan13 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 473 Joined: 1 July 07 From: Roman-Iasi ![]() |
le schimbi si o sa trancane in marsarier;eu zic ca mai degraba e rulmentul
|
--------------------
DACIA
1410
1996E
- NT-01-BSZ cea mai buna masina e masina pe care o ai
|
|
Mr_Devil83 |
![]()
|
Candyman rulmentii fasaie enervant, continuu si indiferent de conditiile de exploatare. Troncanelile sunt de la planetara sau bucsaraie. Dar mai mult ca sigur e planetara.
|
--------------------
Dacia
1300 / SUPERNOVA EUROPA
1984 / 2002
|
|
iulian.c |
![]()
|
QUOTE(CandyMan13 @ 12 Mar 2009, 21:13) nu cred ca ar fi asa deranjant sa trancane in marsarier cei 4-5 metri cand o parchez ![]() o sa incerc initial sa le schimb sa vad apoi cum se comporta multumesc pentru raspunsuri dar nici eu nu cred ca e rulmentul 13 Mar 2009, 21:06: salutare, in seara asta am scos masina din service .. garnitura de chiuloasa nou nouta , ulei nou 20w50 toate bune si frumoase presiunea la ulei la 2000 de ture cu motorul clald e cam 4 si ceva o nelamurire am sta aprins becul acela rosu cu ! pe el si din cand in cand se mai si stinge dar prt putin timp. deja plecasem de la service si nu am mai apucat sa mai intreb acolo. are cineva idee? multumesc This post has been edited by iulian.c: 13 Mar 2009, 21:06 |
--------------------
Dacia
1310 tx 1990
1990
|
|
Minel |
![]()
|
![]() Pauard bai Remat Nord Group: Members Posts: 4.043 Joined: 4 April 07 From: Cluj .......Resita ,C-S ![]() |
Ce fel de pompa de frana ai
![]() |
--------------------
Dacia
1310-L /VW Passat
1995/1397cmc
- CS-01-TMS Mandru posesor de Dacia
|
|
iulian.c |
![]()
|
cu 3 conducte si 2 fire in capac
|
--------------------
Dacia
1310 tx 1990
1990
|
|
pcostica |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 627 Joined: 5 February 08 From: Resita,CS ![]() |
vezi nivelul la lichidul de frana.
Bafta! |
--------------------
dacia
1300
-cs
- -------
|
|
iulian.c |
![]()
|
salutare,
am rezolvat cu pompa de frana acum alta problema. aseara am mers un drum cam de 4 km dus totul a fost normal. la intoarcere am observat ca nu mai am caldura si temperatura la apa urca si coboara destul de brusc. azi dim m-am uitat la termostat si era blocat deci l-am schimbat. am aerisit (am borcan cu furtunul sus) pana la aerisitorul de la calorifer curge apa fara aer) dar tot nu am caldura ... am aerisit iar si la fel. am observat ca a inceput sa scoata niste bule in borcan si la relanti si cand o turez. nu am cei 500 de km (am 160 numai )inca de cand am schimbat garnitura de chiuloasa ca sa ma duc sa o strang am vorbit cu cei de la service care au schimbat-o si mi-au zis ca daca a fost termostatul blocat ai am completat cu apa si am aerisit e normal sa mai scoata niste bule .. nu am mers destul de mult cu masina ca sa vad daca acele bule dispar si mi-au spus sa trec pe la sfarsitul sapt. pe la ei sa verifice totusi. intrebarea mea este daca e bine sa mai merg cu ea asa si de ce nu tine apa in calorifer desi am aerisit de 3 ori. Nici macar la robinet nu ajunge apa calda dupa ce merg cu ea cateva sute de metri multumesc anticipat pentru raspunsuri. |
--------------------
Dacia
1310 tx 1990
1990
|
|
Mr_Devil83 |
![]()
|
pai nu ai aerisit bine.
|
--------------------
Dacia
1300 / SUPERNOVA EUROPA
1984 / 2002
|
|
iulian.c |
![]()
|
de 3 ori sa nu fi aerisit bine?
ideea ca atunci cand ridic borcanul iese apa fara aer pe la aerisitorul de la calorifer. Mai mult de atat ce sa ii fac? pana la urma nu stiu ce sa cred... apa in ulei nu e ulei in apa nici deci garnitura a scapat teafara (oricum nu a ajuns la rosu). sa fie aerisirea sau e posibil sa trebuiasca stransa chiuloasa? This post has been edited by iulian.c: 23 Mar 2009, 15:08 |
--------------------
Dacia
1310 tx 1990
1990
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Bule marunte imi mai face si mie de cand merg cu ea la relanti daca o turez. Si n-am nici garnitura arsa, ca pana acum se ducea dracu' motoru', n-am nici probleme de racire sau caldura in masina, deci termostatul e bun. Da' nici sa aerisesc pentru atata lucru nu m-am obosit.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
iulian.c |
![]()
|
pai da dar nici sa o las asa nu pot ca intra un frig in ea de mori pana aseara aveam caldura de imi usca ochii:)
ciudat e ca se duce apa din calorifer (cred) si bulele sunt destul de consistente nu mici cum ar fi normal si cam frecvente. 23 Mar 2009, 19:20: nu imi poate spune nimeni concret ce sa fac? mai merg cu ea asa sau o duc la doctor? This post has been edited by iulian.c: 23 Mar 2009, 19:20 |
--------------------
Dacia
1310 tx 1990
1990
|
|
danut 69-71 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.933 Joined: 26 January 07 From: SUCEAVA ![]() |
QUOTE(iulian.c @ 23 Mar 2009, 18:09) pai da dar nici sa o las asa nu pot ca intra un frig in ea de mori pana aseara aveam caldura de imi usca ochii:) ciudat e ca se duce apa din calorifer (cred) si bulele sunt destul de consistente nu mici cum ar fi normal si cam frecvente. <span class='edit'>23 Mar 2009, 19:20:</span> nu imi poate spune nimeni concret ce sa fac? mai merg cu ea asa sau o duc la doctor? Cind ai aerisit , ai dat drumul la robinetul de caldura pe deschis ? daca da inseamna ca nu s-a aerisit cum trebuie , daca ai avut termostatul blocat , se putea fisura caloriferul de caldura .Dar pierzi antigel ? sau doar iese bule ? Consulta Doctorul , ai doar 160 km , esti in Garantie . This post has been edited by danut 69-71: 24 Mar 2009, 02:08 |
--------------------
Colectionar
Dacia
1300
- 0744/555816
|
|
Mr_Devil83 |
![]()
|
daca scoate bule incontinue clar cat de bine a fost stransa garnitura de chiulasa si cat de bine s-au indepartat mizeriile de pe chiulasa.
Dupa 10 kilometri de mers trebuia se autoaeriseasca circuitul de racire oricum. |
--------------------
Dacia
1300 / SUPERNOVA EUROPA
1984 / 2002
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 03:55 |