Colectie de dacii, romanul si masinile lui
![]() ![]() ![]() ![]() |
Colectie de dacii, romanul si masinile lui
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.424 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
psychoo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.695 Joined: 23 August 07 From: Timisoara ![]() |
nu mai suport melodia aia. peste tot la orice filmulete cu masini "tunate" baga melodia asta
|
--------------------
Ford
Focus
Titanium, 2.0 TDCI, 2013 You deserve what you tolerate!
|
|
dacialoganmcv |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 522 Joined: 9 July 08 ![]() |
|
--------------------
Dacia /
Logan MCV /
2006 / Preference / Gris platine
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
ciudat ca o gasit doar masini autohtone si nu o pus si masini de "import" , multe la fel de kitchoase..
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
gabygiovanny |
![]()
|
![]() membrul de la baia mare Group: Members Posts: 428 Joined: 3 January 08 ![]() |
au pus si un mondeo cu un eleron unde iti poti usca hainele vara linistit, asa e romanul... pune pe portbagaj orice, cat de mare sa fie
|
--------------------
reno
Megane 2.2 1.6 16v
2007 dec
- MM 66 GBY membru
|
|
turturel |
![]()
|
![]() membrisor Group: Members Posts: 1.385 Joined: 2 May 08 From: Braila ![]() |
da ma da eleronul ala ii da 200 cp..pe langa aripioara de rechin care ii mai da 100 cp..+ scrisurile de 20 cp fiecare si filtrul sport de 350 cp..uite asa atinge mia de cp si iti da fum la semafor..fum din am,breiajul lui binenteles
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Supernova
2003 confort
|
|
eduardsebe |
![]()
|
![]() Membru Expressionist Group: Members Posts: 2.150 Joined: 19 September 08 From: Bucuresti ![]() |
Chiar ca melodia e oribila...
![]() |
--------------------
BMW
330e
2021
|
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
melodia e asa si asa, intr-adevar m-am cam plictisit de ea. oricum ma simt bine ca si eu am luat oarecum parte la crearea acelui video
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() This post has been edited by slider2: 24 Feb 2009, 15:31 |
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|
fnp |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 446 Joined: 5 November 03 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia Logan
MCV 1.5 DCI 70CP
2007 Laureate + ABS
- B
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
![]() BlackLine Group: Members Posts: 1.574 Joined: 29 March 08 From: Constanta ![]() |
Ce idee cu rulota... arta ca dracu .. dar cine s-ar fi gandit la asa ceva?
![]() |
--------------------
DACIA
LOGAN
2009 - LAUREATE PH2 1.6 MPI 8V
- CT - numere rosii Statii CB si Xenoane HID la preturi mici si garanti reale
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 24th May 2025 - 23:53 |