ceasuri nova pe solenza, e posibil?, s-ar putea monta ansamblul ceasuri nova pe solenza?
![]() ![]() ![]() |
ceasuri nova pe solenza, e posibil?, s-ar putea monta ansamblul ceasuri nova pe solenza?
corbex |
![]()
|
||
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|||
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
din cate stiu eu nu se poate ... pt ca bordul de pe SLZ e digital
![]() ![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Ce idei poți avea...
Vitezometrul SLZ este electronic, cel de Nova e mecanic. La fel și contorul de kilometri. Apoi va fi greu să găsești surse de semnal pentru ceasurile de presiune ulei, și încărcare baterie (aici e mai simplu totuși). N-ai ce face... |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Multumesc, cred ca ideea lui catalin_2300 cu ceasurile suplimentare e fezabila.
O sa incerc asa. parerea mea e ca informatiile astea spun multe despre starea si functionarea masinii, daca stii sa le citesti, sau, mai exact, sa le interpretezi. Multumiri inca o data ! |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
restromania |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 84 Joined: 17 December 08 From: Galati ![]() |
unde as putea gasi si eu mai multe informatii despre ceasurile acestea speciale?
as vrea sa pun un ceas pt consum (instant sau mediu) sau cati litri am consumat(am vazut la un logan) si m-a incantat. am gasit o data un link cu un site aici pe forum dar nu l mai gasesc neam. daca m-ar putea lamuri cineva..multumesc |
--------------------
Dacia
Super Nova
Clima 2001
- GL-88-SRG
|
|
and_rei |
![]()
|
![]() Membru multumit de fosta lui SupeRNova Group: Members Posts: 3.015 Joined: 20 November 08 From: Bucuresti ![]() |
ca tot suntem la ceasuri.am si eu o intrebare.se pot monta ceasuri SLZ pe DSN?am vazut pe aici ca vitezometrul de slz este diferit de cel de nova.dar si de supernova?
This post has been edited by ianys_andrey: 22 Feb 2009, 09:29 |
--------------------
Renault Megane 2.1
Silver
2005 "Concentrati in metropole, condusi de GPS, vom renunta la creier ca se pare ca gandim prea des."
|
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
are vitezometru eletronic controlat prin impulsuri la fel ca la logan ... si tabloul in pare e identic ca cel de logan ca dimensiuni.
|
--------------------
Dacia Super Nova
Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th July 2025 - 01:27 |