Bataie culbutor. Cat costa reparatia ?
![]() ![]() ![]() |
Bataie culbutor. Cat costa reparatia ?
justknz |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 36 Joined: 11 January 09 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Solenza
2003
|
|||
Nec |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 372 Joined: 11 February 08 From: Constanta ![]() |
Din cate stiu eu clubutori sunt hidraulici si se regleaza singuri
|
--------------------
Solenza
Scala
2003
- CT -- PMR
|
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
Nu se regleaza singuri.
|
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
luclapin |
![]()
|
![]() Membru din Ardeal Group: Members Posts: 609 Joined: 28 September 08 From: SIGHISOARA ![]() |
Intr-o reprezentanta Dacia ar putea sa te coste reglajul culbutorilor intre 40 si 100 lei(functie de zona din care esti,intrucit nu se practica un tarif unic pe tara).
|
--------------------
Renault
Laguna/Modus
2003/2007 Grandtour Privilege 1,9dci/1,5dci
- MS-//-///
|
|
Asi |
![]()
|
![]() Camaro SS Group: Members Posts: 930 Joined: 24 July 05 From: Bucuresti ![]() |
Dupa cum se vede nu e foarte complicat, trebuie doar o lera, si cateva chei.
E bine ca totusi e motor ce are culbutori, daca era cu tachet, singura solutie de reglare a jocurilor este prin inlocuirea tachetilor si demontare-remontare arbore cu came.. lucru care-mi aminteste ca am si eu un tachet de operat in acest fel ![]() La solenza e parfum. simplu si usor. Succes! Attached thumbnail(s) chiulasa_solenza.JPG ( Size: 127.19k ) Number of downloads: 785 Culbutori_solenza.JPG ( Size: 182.23k ) Number of downloads: 923 |
--------------------
Mitsubishi/Mercedes
Carisma/B-class
2003 1.9 DI-D/2007 200CDI
- B 79 ASI/Bxxx "Cei care au puterea de a constrange n-au nevoie sa recurga la judeacata" (Thucydides, 1, 77, 2)
|
|
rratzoiusexos |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 714 Joined: 4 June 08 ![]() |
zornaitul metalic din zona injectoarelor ce poate fi?poate fi de la culbutori?care e zgomotul produs de ei?am 76000 km si nu i am reglat niciodata.poate pati ceva motorul daca merg cu ei nereglati la valorile optime?
|
--------------------
Dacia
1307/Solenza/Duster
.
- B-xx-xxx
|
|
rratzoiusexos |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 714 Joined: 4 June 08 ![]() |
chiar nu stie nimeni?
|
--------------------
Dacia
1307/Solenza/Duster
.
- B-xx-xxx
|
|
nenestean |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 512 Joined: 22 October 08 From: Sighetu Marmatiei ![]() |
si la mine tzacane ceva culbutor/i si am mers la mecanici care mi'au spus ca nu e neaparat sa il regle ca nu strica nimic ....va trebuii reglat cand va bate mai tarisor....
prima data am auzit tzacanitu asta acu un an.....de atunci am mai bagat 30.000 km si sunetul e la fel..... nu sa accentuat. |
--------------------
Dacia
solenza
2004 / motor 1.4
- MM 05 VFP Pe drumul cel bun !!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th July 2025 - 22:32 |