stema albastradacia(mica)
![]() ![]() ![]() |
stema albastradacia(mica)
catalin80 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 728 Joined: 30 July 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
renault clio symbol
,
skoda superb
|
|||
MMihai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 772 Joined: 5 June 03 From: PITESTI ![]() |
da, adevarat am vazut si eu asa ceva. parca da alta nota. e ceva mai elegant. parerea mea este ca unei masini ii stai mai bine cu emblema ei originala sau deloc insa aceasta este altfel ar merge .. si inca bina smile.gif
|
--------------------
Renault
Megane III
1.6 16V 110cp Noir Nacre
|
|
cristimm |
![]()
|
![]() Membru vechi Group: Members Posts: 664 Joined: 30 September 02 From: Bucuresti ![]() |
Atrage atentia si ti-o poate fura. Eu nu mi-as pune.
|
--------------------
ex
Dacia Nova
GTi
|
|
johnsws |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 593 Joined: 31 March 04 From: Bucuresti ![]() |
stema se gaseste in vitan 100k. se lipeste cu atentie 1 singura data, pentru ca se dezlipeste cu tot cu vopsea/masca/tabla wink.gif .
si ce dreq sa fure...masina?! ca nu cred sa se vanda steme la mana a doua... |
--------------------
opel
astra
2006 classic
|
|
MMihai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 772 Joined: 5 June 03 From: PITESTI ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane III
1.6 16V 110cp Noir Nacre
|
|
SGN_1310 |
![]()
|
![]() sgn_1310 Group: Banned Posts: 484 Joined: 9 June 03 From: Buftea, judetul CALIFORNIA ![]() |
se lipeste cu poxipol !
|
--------------------
Dacia
1310
- B-xx-XSK Inaction it's a weapon of mass destruction.....
Agitatorul sef! |
|
cristimm |
![]()
|
![]() Membru vechi Group: Members Posts: 664 Joined: 30 September 02 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
ex
Dacia Nova
GTi
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
s-a ieftinit la 80K
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
djvibecmc |
![]()
|
![]() Upgrade Group: Members Posts: 269 Joined: 16 September 04 From: Ploiesti ![]() |
Mi-am luat eu cu 65k din Ploiesti! si mi-am luat si in spate... le am de vreo 3 saptamani s-au prins bine se vad bine mai ales aia din fata aia din spate nu e cine stie ce dar nici nu e naspa!
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008
- PH 11 CYD Get rich or.... get Diesel!
|
|
RIon |
![]()
|
![]() pasionat Group: Members Posts: 2.835 Joined: 22 May 04 From: CJ ![]() |
...tichie de margaritar
![]() |
--------------------
Skoda
Octavia 2
2005, TDI 160CP 2008, Ford Focus 115 CP
- de CJ www.raresion.ro
|
|
djvibecmc |
![]()
|
![]() Upgrade Group: Members Posts: 269 Joined: 16 September 04 From: Ploiesti ![]() |
Am avut de peugeot 206 vreo 20 minute asa pana mi-am dat-o jos.. venea chiar la fix prinsa in grila!
![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008
- PH 11 CYD Get rich or.... get Diesel!
|
|
SorinTSI |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 125 Joined: 17 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Tot ma' smecheri sunt aia cu Dacia SuperNova M5 sau AMG.Numa' din asta mai castigi 40-50cp lejer....
![]() |
--------------------
BMW
530D
2006 E60
|
|
catalin80 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 728 Joined: 30 July 04 From: Bucuresti ![]() |
eu mi-am pus in fata pana la urma....arata chiar bine. O am de ceva vreme si vad ca nu a disparut
|
--------------------
renault clio symbol
,
skoda superb
|
|
AIX |
![]()
|
![]() quite a regular Group: Members Posts: 604 Joined: 21 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Pai hai sa vedem si o poza.
|
--------------------
.
.
.
|
|
f_zoltan |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 92 Joined: 31 March 03 From: Petrosani ![]() |
Am pus si eu asta vara, am gasit la un nene ambulant care bate pietele cu piese auto... Arata chiar fain, mai ales daca o compar cu emblema alb-negru dinainte. Da o nota mai eleganta, fara sa provoace privirea. Si, culmea, nu arata rau pe rosu imperial. Poate apuc sa fac maine o poza, desi nu cred ca e asa semnificativa
![]() |
--------------------
Dacia
SN Confort
- HD 13 FMZ
|
|
Altis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
da de aia cu UAP ce ziceti
![]() |
--------------------
Tucson
JM
2007
- . Luati saitu' de cultura si bagati-l in duba sa-i acordam "primul ajutor"!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th June 2025 - 10:57 |