Taxa de protectie, ce este, cum poate exista si cine o plateste?
![]() ![]() ![]() |
Taxa de protectie, ce este, cum poate exista si cine o plateste?
logan1.5dci |
![]()
|
||
Nu Există Informații Group: Members Posts: 881 Joined: 29 September 05 From: Dobrogea ![]() |
|
||
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|||
dariusz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 479 Joined: 13 February 07 From: baia-mare ![]() |
QUOTE(bendix @ 25 Feb 2009, 21:54) nu am chef de vreo polemica , dar cred ca exagerezi putin ! iar daca nu te lasi , am sa iti spun si despre unele subspecii ( mai putin periculoase ) ale taxei de protectie. 25 Feb 2009, 22:22: QUOTE(bendix @ 25 Feb 2009, 21:54) nu am chef de vreo polemica , dar cred ca exagerezi putin ! iar daca nu te lasi , am sa iti spun si despre unele subspecii ( mai putin periculoase ) ale taxei de protectie. This post has been edited by dariusz: 25 Feb 2009, 21:22 |
--------------------
dacia
supernova
2002 europa
- mm 13 ral membru cooperant
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Clanul tiganesc Ionelas din Timisoara a inceput razboiul taxelor de protectie
http://www.gandul.info/eveniment/clanul-ti...tml?3935;282541 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
bendix |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.005 Joined: 10 November 04 From: Timisoara.RO ![]() |
@dariusz:
M-ai dezamgit asa tare cu anumiti maramureseni de-ai tai care apeleaza la tzigani pentru treburile lor murdare, ca sincer nu doresc sa mai aud de alte subspecii ! @radian: spicuiesc din propriul tau articol: "Nu exista familie de tigani care sa se intoarca din Germania si sa nu plateasca taxa de protectie clanului Ionelas" This post has been edited by bendix: 25 Feb 2009, 21:30 |
--------------------
Dacia
Logan
Ambiance - 2005
- TM10### , alb arctic In mileniul III automobilele vor merge cu apa sau nu vor merge deloc !
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Ia-o si pe asta: Rețea mafiotă anihilată la Timișoara
http://www.tvr.ro/articol.php?id=57839 Trezeste-te, tot in Ro se afla si Timisoara... Sa inteelg, ca tu care aperi cu atata pasiune orasul considerat un exemplu pentru buna convietuire multietnica ai convingeri rasiste? Pai in acest caz iti cam faci orasul de rusine... This post has been edited by radian: 25 Feb 2009, 21:32 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
dariusz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 479 Joined: 13 February 07 From: baia-mare ![]() |
QUOTE(bendix @ 25 Feb 2009, 22:25) @dariusz: M-ai dezamgit asa tare cu anumiti maramureseni de-ai tai care apeleaza la tzigani pentru treburile lor murdare, ca sincer nu doresc sa mai aud de alte subspecii ! pai tu crezi ca in maramures sunt numai oameni nalti ca brazii ? si care il au ca stabun pe Pintea Viteazul? pe la noi e in voga " pusca si cureaua lata CE BARBAT AM FOST ODATA " ! ![]() |
--------------------
dacia
supernova
2002 europa
|
|
bendix |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.005 Joined: 10 November 04 From: Timisoara.RO ![]() |
QUOTE(dariusz @ 25 Feb 2009, 21:36) pai tu crezi ca in maramures sunt numai oameni nalti ca brazii ? si care il au ca stabun pe Pintea Viteazul? Sincer, asa am crezut. Sau imi placea sa cred. Fiindca si eu am un strabunic care era ruda cu mama lui Pintea (nascuta Cupsa ) This post has been edited by bendix: 25 Feb 2009, 21:45 |
--------------------
Dacia
Logan
Ambiance - 2005
- TM10### , alb arctic In mileniul III automobilele vor merge cu apa sau nu vor merge deloc !
|
|
dariusz |
![]()
|
QUOTE(bendix @ 25 Feb 2009, 22:44) Sincer, asa am crezut. Sau imi placea sa cred. Fiindca si eu am un strabunic care era ruda cu mama lui Pintea (nascuta Cupsa ) mai gasesti ceva putin , dar in maramuresul istoric ! adica trebuie sa treci gutinul ca sa mai poti gasi adevarati maramureseni . da , erau timpuri cind mergind in vacanta , ii vedeam pe unii ca erau oarecum " retrasi " atunci cind aflau de unde sintem . multi aveau in cap chestii de genu - oameni duri , dintr-o bucata , care pun repede mina pe cutit. alte timpuri , alte vremuri . oricum SINT AL NAIBII DE MINDRU CA SUNT MARAMURESEAN. |
--------------------
dacia
supernova
2002 europa
|
|
bendix |
![]()
|
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
Ambiance - 2005
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 23:20 |