Cum pot schimba led panoul de bord
![]() ![]() ![]() |
Cum pot schimba led panoul de bord
cristeacalin |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 8 June 09 ![]() |
Attached thumbnail(s) planche_bord_solenza2.jpg ( Size: 17.73k ) Number of downloads: 1609 |
||
--------------------
Dacia
Solenza
2004
|
|||
interlagos89 |
![]()
|
![]() Keep Walking Group: Members Posts: 300 Joined: 17 April 08 ![]() |
salut,nu e nevoie sa dai tot bordul jos,se da doar partea aia,comenzile aerotermei/AC,este prinsa pe dedesubt.Cu putina atentie la cablurile care regleaza comanda de cald/rece si cea de directionare a aerului.(daca vrei sa tragi mai mult de panou dupa ce il scoti trebuie sa desfaci cablurile alea de unde sunt prinse).Eu am gasit bec in targ vitan.bafta
|
--------------------
Dacia
Solenza
Scala 2004
|
|
ramsen |
![]()
|
![]() My Solenza Group: Members Posts: 3.368 Joined: 15 May 08 From: Pitesti - ARGES ![]() |
nuuu...daca ai un patent cu virful lung si ascutit (mocs) te bagi cu corpul pe sub bord in dreapta a lui si observi ca ai ajungs la acele doua becuri care lumineaza cutiutza aia...il desurubezi printr-o simpla rotire cu mocsul becul si il schimbi...sau poate nu iti face contact bine...
si eu am umblat acolo cu ea demontata de tot ca am montat leduri albastre pe reciclare si ACC |
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 1.4 Mpi E2 / 2004
- Inca o mai DETIN
|
|
cristeacalin |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 8 June 09 ![]() |
multumesc pentru sfaturi !
|
--------------------
Dacia
Solenza
2004
|
|
sky79ct |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 296 Joined: 27 November 07 ![]() |
Butonul de reglat faruri trebuia sa aibe si el un bec ceva?
butonul de dezaburire are bec.. |
--------------------
dacia
solenza
2004 scala
- CT xx SKY
|
|
bogdanmardare |
![]()
|
Un membru Group: Members Posts: 706 Joined: 24 May 07 From: Bucuresti ![]() |
Cel de la reglaj faruri nu are.
|
--------------------
Dacia
Sandero
2016 0.9 TCe
- B 63 ***
|
|
irontempest |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 45 Joined: 28 January 08 From: Tulcea ![]() |
Butonul pentru dezaburire are bec, adică avea? Habar-n-aveam!
Dacă cineva le are mai la îndemână, ajutați-mă cu specificațiile (caracteristicile) becurilor/ledurilor următoare: 1. bord (turometru) 2. panou ventilație 3. buton AC/reciclare 4. brichetă (sau alte variante) 5. buton dezaburire ?! Mă pregătesc de marea antifonare și cu ocazia asta remediez și altele. Mersi ! |
--------------------
Dacia
Solenza
Confort 2004 -ai nevasta, ai prieteni,
-ai masina, ai necazuri. |
|
bogdanmardare |
![]()
|
Un membru Group: Members Posts: 706 Joined: 24 May 07 From: Bucuresti ![]() |
Becurile pentru bord si panou de ventilatie sunt identice, ca cele de aici.
Nu stiu daca la butonul de AC ai bec sau led, ca eu nu am AC (daca s-a ars cred ca e bec ![]() La bricheta ai un bec amarat si care se arde in draci, mai bine lipesti in soclul lui rezistenta+led. La butonul de dezaburire ai un bec fara soclu (doar balon) care se poate schimba (la fel ca balonul de la becurile din bord sau climatizare. Citeste pe topicul din link, gasesti acolo (cam) tot ce-ti trebuie. |
--------------------
Dacia
Sandero
2016 0.9 TCe
- B 63 ***
|
|
ramsen |
![]()
|
![]() My Solenza Group: Members Posts: 3.368 Joined: 15 May 08 From: Pitesti - ARGES ![]() |
QUOTE(irontempest @ 14 May 2010, 12:26) Butonul pentru dezaburire are bec, adică avea? Habar-n-aveam! Dacă cineva le are mai la îndemână, ajutați-mă cu specificațiile (caracteristicile) becurilor/ledurilor următoare: 1. bord (turometru) 2. panou ventilație 3. buton AC/reciclare 4. brichetă (sau alte variante) 5. buton dezaburire ?! Mă pregătesc de marea antifonare și cu ocazia asta remediez și altele. Mersi ! la bord am ceas logan... panoul ventilatie am numai leduri albastre si rosii butonul AC este cu led albastru ca si cel de reciclare la butonul de inchidere am tot led albastru...la cel de dezaburire inca nu am umblat si la bricheta nu...dar urmeaza sa le pun si la lor tot leduri Attached thumbnail(s) 569.jpg ( Size: 202.23k ) Number of downloads: 1476 574.jpg ( Size: 66.05k ) Number of downloads: 1589 |
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 1.4 Mpi E2 / 2004
- Inca o mai DETIN
|
|
Dan89 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 81 Joined: 20 April 10 From: Bucuresti ![]() |
Ce valoare trebuie sa aiba rezistenta, o montezi in serie cu ledul?
|
--------------------
Dacia
Solenza / Scala
2003
- B 136 DAN Drumuri bune!
|
|
bogdanelkva |
![]()
|
![]() /\____/\____/\____/\ Group: Members Posts: 1.147 Joined: 4 November 09 From: reghin ![]() |
~800 ohmi.serie.
|
--------------------
ford
focus facelift tot cu benzina
2009
- MS**--- In goana dupa posturi.
|
|
ionutiulia |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 295 Joined: 19 August 09 ![]() |
vreau si eu leduri la acel panou.CINE MA POATE AJUTA?sunt din bucuresti.nu am butoanele de AC si recirculare.cat ma costa?cocosu2007@yahoo.com.
|
--------------------
solenza
europa
2004
|
|
ramsen |
![]()
|
da imi trimiti consola si 40 lei ti-o fac eu
|
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 1.4 Mpi E2 / 2004
- Inca o mai DETIN
|
|
-Sylverado- |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 24 May 10 ![]() |
super tare bordul de SL luminat cu albastru ... mi-ar placea si mie ...se monteaza greu led-urile albastre?...par neavizat si ....chiar sunt .... dar incerc sa-mi mai modific si eu masina....inainte aveam o berlina 1310 pe care o tunasem
![]() |
--------------------
dacia
solenza
2004 /1.4 l
- GR 83 DUT
|
|
ramsen |
![]()
|
multumesc...daca la mine te referi cu schimbarea luminii la bordul de solenza...te-am adaugat in mess-ul meu si ti-am cerut un add...
|
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 1.4 Mpi E2 / 2004
- Inca o mai DETIN
|
|
ionutiulia |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 295 Joined: 19 August 09 ![]() |
sal ramse.
![]() |
--------------------
solenza
europa
2004
|
|
ramsen |
![]()
|
departe este Pitesti-ul de Bucuresti...gasesti tu o modalitate sa mi-o trimiti...te-am bagat in lista de mess
|
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 1.4 Mpi E2 / 2004
- Inca o mai DETIN
|
|
vallyyy |
![]()
|
![]() Dacia Clubber Group: Members Posts: 2.385 Joined: 13 December 07 From: Pitesti ![]() |
Ca sa nu mai deschid alt topic intreb aici , am 2 probleme la panoul de ventilatie :
- nu-mi merge niciun led decat cele de la aer si recirculare imi merg,as aprecia daca mi-ar detalia cineva procedura de schimbare ,daca merge sa le schimb pe toate fara sa dau panoul jos sau daca se da jos cum se face ? -Nu merge sa setez doar pe dezaburire simpla( am incercuit in poza ) mi se blocheaza butonul la dezaburire si picioare,de acolo parca il tine ceva in loc ,care ar putea fi problema ? This post has been edited by vallyyy: 30 Sep 2010, 17:22 Attached thumbnail(s) Imag484___Copy.jpg ( Size: 616.75k ) Number of downloads: 1088 |
--------------------
Dacia
1300
Fost dacist
|
|
7body7 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 9 July 11 ![]() |
salut ramsen,am si eu nevoie de un contact, nr de tel id ceva sa te intreb despre servodirectie
|
--------------------
Dacia
Solenza
2003 scala
|
|
neacsugabrie |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 488 Joined: 4 September 11 ![]() |
QUOTE(vallyyy @ 30 Sep 2010, 17:08) Ca sa nu mai deschid alt topic intreb aici , am 2 probleme la panoul de ventilatie : - nu-mi merge niciun led decat cele de la aer si recirculare imi merg,as aprecia daca mi-ar detalia cineva procedura de schimbare ,daca merge sa le schimb pe toate fara sa dau panoul jos sau daca se da jos cum se face ? -Nu merge sa setez doar pe dezaburire simpla( am incercuit in poza ) mi se blocheaza butonul la dezaburire si picioare,de acolo parca il tine ceva in loc ,care ar putea fi problema ? Demontezi tunelul central,e prins in doua suruburi torx (unul sub scrumiera si unul langa maneta frana de mana)si doi braduti in zona picioiarelor: Scoti nuca schimbator,tragi burduful ala de vinil si scoti tunelul in sus si spre spatele masinii(atentie la mufa tester si la mufele butoanelor pentru geamuri). panoul climatizare e prins in doua suruburi torx aflate in partea inferioara,(le vezi daca te uiti de la maneta cv in sus)le desfaci si apesi pe panou spre bord si in jos (mai sta prins in doua clipsuri pe care le poti vedea daca scoti aeratorul de deasupra brichetei. Bafta! This post has been edited by neacsugabrie: 12 Jun 2012, 19:41 |
--------------------
dacia
solenza
2003/scala Daca ai ambitie poti muta muntii din loc,
daca ai cap ii lasi acolo ca nu te deranjeaza. |
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
In 2 ani cred ca rezolvat omu problema...
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
vallyyy |
![]()
|
![]() Dacia Clubber Group: Members Posts: 2.385 Joined: 13 December 07 From: Pitesti ![]() |
Cu becurile s-a rezolvat de atunci,cat despre sistemul de dirijarej al aerului la solenza "sux big time",pentru simplu fapt ca blocul de caldura are o rotita si locasul acesteia este crapat,deci cred ca singura rezolvare ar fi schimbarea blocului de caldura ceea ce nu renteaza
This post has been edited by vallyyy: 12 Jun 2012, 20:51 |
--------------------
Dacia
1300
Fost dacist
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Pai daca tot frecati rotita aia acolo
![]() ![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
neacsugabrie |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 488 Joined: 4 September 11 ![]() |
|
--------------------
dacia
solenza
2003/scala Daca ai ambitie poti muta muntii din loc,
daca ai cap ii lasi acolo ca nu te deranjeaza. |
|
Iulikk |
![]()
|
Glumeam doar
![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
vallyyy |
![]()
|
QUOTE(Iulikk @ 12 Jun 2012, 20:56) Pai daca tot frecati rotita aia acolo ![]() ![]() Treaba este ca asa am cumparat masina (sh),cine isi dadea seama ca are locasul ala rupt ..... in concluzie solenza am luat-o pentru tataie (70 de ani) care merge cu maxim 50 de km in afara orasului,iarna nu stie ce-i aia caldura sta cu suba pe el si sa nu uitam clasica carpa intre scaune,asa ca si daca mergea sistemul de dirijare mergea de pomana This post has been edited by vallyyy: 12 Jun 2012, 21:43 |
--------------------
Dacia
1300
Fost dacist
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
QUOTE(Iulikk @ 12 Jun 2012, 21:56) Pai daca tot frecati rotita aia acolo ![]() ![]() Eu zic sa nu mai mergi deloc cu masina, doar sa te uiti al ea, si n'o sa mai ai nici o problema cu ea. |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Iulikk |
![]()
|
Nici macar nu ma uit la ea. Ii fac o poza (fara blitz, ca sa nu afecteze vopseaua) si ma uit la poza.
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Iulikk |
![]()
|
Si la Pelisor
![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th May 2025 - 14:29 |