Vo0lan cu comenzi pt casetofon?
![]() ![]() ![]() |
Vo0lan cu comenzi pt casetofon?
DomnulK |
![]()
|
||
![]() ex kAndrei Group: Members Posts: 1.403 Joined: 7 September 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.6 MPI
2004
|
|||
clr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Clio are asa ceva (si se pare ca se potriveste perfect). Nu stiu insa daca satelitul respectiv este parte integranta din volan sau se ataseaza separat.
|
--------------------
Ex Renault
Megane
2003
|
|
AlexV |
![]()
|
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
doar de pe clio vechi, adica cu afisajul pe cass. astea noi au afisajul si telecomanda in aceeasi mufa si e comunicatie seriala.
|
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|
patratel |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 186 Joined: 26 May 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE doar de pe clio vechi, adica cu afisajul pe cass. astea noi au afisajul si telecomanda in aceeasi mufa si e comunicatie seriala. ...deci se poa' sau nu se poa' ? adica exista sau nu exista ? ma intereseaza si pe mine subiectul, shi as fi tentat sa bag un ban in asha ceva... |
--------------------
Skoda
Octavia
Elegance
- B 47 KVN
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
S-a mai discutat .. dar daca tot se discuta din nou am sa mai scriu odata
![]() Exista satelit ptr rcd/rcass care e montat pe dsn/slz la reprezentantele renault (numai acolo gasiti noi) .. problema (caci intr-adevar este o problema) o reprezinta pretul ... 3.5 mil bucata .... |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
patratel |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 186 Joined: 26 May 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE S-a mai discutat .. dar daca tot se discuta din nou am sa mai scriu odata ![]() Exista satelit ptr rcd/rcass care e montat pe dsn/slz la reprezentantele renault (numai acolo gasiti noi) .. problema (caci intr-adevar este o problema) o reprezinta pretul ... 3.5 mil bucata .... saru'mana boierule, adevaru' e ca nici prin cap nu mi-a trecut ca s-a discutat asa ceva shi sa-l fi cautat in consecintza, da' acu ca ziseshi... |
--------------------
Skoda
Octavia
Elegance
- B 47 KVN
|
|
Andu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 294 Joined: 24 May 02 From: Bucuresti ![]() |
Sau bineanteles puteti folosi schemele de la telecomanda mea care functioneaza de un an si ceva pe o DSN
|
--------------------
Opel
Astra H ABS+EBD+EBA+CBC+DDS ESP+TC+UCL TPMS....
2006
- fost GGA
|
|
Korben_Dallas |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 198 Joined: 11 April 05 ![]() |
Musai să revigorez acest topic
Am cumpărat DSN cu radio-CD original Și, desigur, mă interesează o telecomandă care se atașează pe volan, mai ales că am văzut că în spatele aparatului sunt DOUĂ mufe libere, nu numai una Presupun că a una din ele e pt telecomanda aceea, sau satelit, sau cum s-o fi numind, iar cealaltă ar putea să fie pentru magazia de CD-uri?? |
--------------------
-
-
- Ce să faci, la tăți ni-i greu!
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
"Iegzagt" ...
... da-i cu search ca s-a discutat cam la toate sectiunile despre treaba asta. |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
madkat |
![]()
|
![]() ™™™™™™™™™ Group: Members Posts: 2.351 Joined: 3 May 05 From: Bucuresti ![]() |
ce DSN are radio cd? stiam doar de radio cass... ??? - in fine mufele sunt identice in spate
|
--------------------
Alfa Romeo & VW
156 2.5 V6 & Bora TDI
1999 & 2001 Hoping for the best, and expecting the worst
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
madkat |
![]()
|
![]() ™™™™™™™™™ Group: Members Posts: 2.351 Joined: 3 May 05 From: Bucuresti ![]() |
aaaaaa - am uitat de varianta asta ... da, a avut cd
|
--------------------
Alfa Romeo & VW
156 2.5 V6 & Bora TDI
1999 & 2001 Hoping for the best, and expecting the worst
|
|
avathan |
![]()
|
eu. Group: Banned Posts: 586 Joined: 16 March 05 From: Buc ![]() |
|
--------------------
a
Rosu
1800
- @ unu,doi,trei,patru,cinci ... zero
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
QUOTE(avathan @ 5 Dec 2005, 17:52) Andu ... am gasit eu vreo 3 discutii legate de ce se pomeneste aici dar schemele alea se pare ca mi-au scapat...ma ajuti te rog frumos ? mercic Use the search dude ![]() Te satisface ?? |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
dadu221 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 726 Joined: 11 March 04 From: Ploiesti ![]() |
la cass original exista loc pt cd imput?? pe undeva prin spate sau trebuiesc trase fire si mufa?
|
--------------------
DSN rapsodie
-
2002
- ph-22-unu Ie doar o amarata de dacie
|
|
Korben_Dallas |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 198 Joined: 11 April 05 ![]() |
sunt doua mufe
una pt satelit (telecomanda) iar cealalta pt magazie CD |
--------------------
-
-
- Ce să faci, la tăți ni-i greu!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 00:25 |