Amenajari interioare, renovare apartament, Calculator preturi
![]() ![]() ![]() |
Amenajari interioare, renovare apartament, Calculator preturi
vijelie |
![]()
|
||
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|||
dariusz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 479 Joined: 13 February 07 From: baia-mare ![]() |
|
--------------------
dacia
supernova
2002 europa
- mm 13 ral membru cooperant
|
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
de altfel evita si meseriasii care spu: las ca ne intelegem noi.
astia o lungesc muult si bine si mereu cer multi bani. un pret per lucrare ar fi excelent ! |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
- B6 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|
dariusz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 479 Joined: 13 February 07 From: baia-mare ![]() |
QUOTE(Alexu7 @ 25 Feb 2009, 18:58) de altfel evita si meseriasii care spu: las ca ne intelegem noi. astia o lungesc muult si bine si mereu cer multi bani. un pret per lucrare ar fi excelent ! eu de ex. , stabilesc la inceput un pret fix , la care poate aparea o mica diferenta , in functie de ceea ce poate sa apara in timpul executiei lucrarii. |
--------------------
dacia
supernova
2002 europa
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Aia care vin, se uita superior la ce au mai facut ceilalti inaintea lui si incep sa comenteze cum ca ca ei nu-i nimeni, zi-le la revedere direct
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Am avut un zugrav care lucra bine numai baut.
I l-as recomanda lui Andy dar pana la urma a crapat de ciroza hepatica. |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
![]() ![]() offtopic: in adolescenta aveam un mos la care-mi duceam bicicleta la reglat, dar mosul era alcoolist convins. cand era treaz era mester mare, dar pe luna avea cateva zile in care era mort ![]() sun o data sa-l intreb daca are timp swi-mi raspunde nevaswta-sa: maica suna saptamana viitoare ca n-ai cu cine sa vorbesti acu ![]() ![]() ma scuzati ![]() |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Un meserias ori ii betiv, ori e pocait ori te rupe la manopera! Ori e incepator si isi face mana pe casa ta...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Alexu7 |
![]()
|
mie-mi vine sa rad cand se lauda unii, cum ce curat lucreaza, nici nu te incurca prea mult, pe cand ei, practic se muta la tine o luna !
ps: meseriasului sa nu-i dai toti banii o data ca apoi il doare la petrica si te lungeste. This post has been edited by Alexu7: 25 Feb 2009, 21:20 |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Si incearca sa nu-l inveti la gustarica, cafeluta si alte cele.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
dariusz |
![]()
|
e , cite o cafeluta mai merge ! e greu de multe ori sa lucrezi prin casele altora . ca nu stii daca sa mergi mai departe sau esti la Test De Fidelitate
|
--------------------
dacia
supernova
2002 europa
|
|
Alexu7 |
![]()
|
te mai intreaba omu' daca bei o bere ca nu-i un capat de lume o bere.
bei o bere tinere? sefu daca vreti sa iasa parchetu beton n-ar strica o bere ![]() 25 Feb 2009, 22:27: ps: cate sfaturi, iti dai seama de cate experiente neplacute au avut parte unii din noi? ![]() This post has been edited by Alexu7: 25 Feb 2009, 22:27 |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Pe mine nu m-ar derahja sa il servesc pe mester cu o cafealuta, o bere, numai sa nu sara calul si sa se pileasca si sa faca treaba de mantuiala. Mai bine ii mai dau 2 lazi de bere la final daca face treaba buna
![]() Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
Marius97fer |
![]()
|
![]() Membru cu IQ :) Group: Members Posts: 208 Joined: 12 October 06 ![]() |
In principiu, omul de treaba il cunosti imediat, macar cat de cat. Daca dupa aia incepe sa isi dea arama pe fata, asta e... se cheama teapa.
Eu unul mizez foarte mult pe relatia cu clientul pentru ca pana acuma asta mi-a adus cat de cat succes, in sensul ca am fost parolist, punctual, fara scamatorii si chestii de genul "ailalati e prosti, nu e meseriasi", si am fost recomandat mereu. Parerea mea. |
--------------------
Opel / Rover
Astra / 25
2000 / 2001 hecibec nu sunt inteligent
|
|
LuluMOB |
![]()
|
![]() Membru cu pedale. Group: Members Posts: 1.136 Joined: 28 October 05 From: Iași ![]() |
QUOTE(dariusz @ 25 Feb 2009, 17:47) piciorusele le montezi strinse la maxim . ori inainte de montajul corpului , ori la sfirsit , nu are prea mare importanta . odata reglajele facute bine , nu mai sint probleme . atunci cind mobila vine montata acasa la client , tot ceea ce ai de facut este sa faci mici ajustari de la picioruse . e bine ca esti obsedat de milimetri In principiu asa e si daca pui baza perfect orizontala si sertarele vor sta bine. Dar ce te faci cand podeaua e hopuri damburi si nu mai poti defel sa faci corpul orizontal? Cand diferentele dintre maxim si minim sunt mai mari decat cursa reglajului? Ceea ce la noi e destul de frecvent. Il injuri pe zidar, faiantar, 'gresier', etc dar trebuie sa pui mobila la milimetru. Si incepi sa te joci cu reglajele... Eu la bucatarii si in general unde sunt corpuri mari folosesc obligatoriu sisteme reglabile, pentru linistea mea; la o noptiera sau o comoda merge si cu suruburi de 30, mai ales daca bugetul e limitat. This post has been edited by LuluMOB: 27 Feb 2009, 16:58 |
--------------------
Dacia
Logan
ABS+ AC 1.4MPI 06/2007
|
|
Marius97fer |
![]()
|
![]() Membru cu IQ :) Group: Members Posts: 208 Joined: 12 October 06 ![]() |
eu cand iau comanda masor foarte atent, si ii spun omului, in unele cazuri apelez la picioruse mai mari, ( nu cele "bingo" cu reglaj de 1 cm), sunt alea cu bucse, reglabile la 3 sau chiar 4 cm.
oricum, tine mult si de meserias. parerea mea. ![]() |
--------------------
Opel / Rover
Astra / 25
2000 / 2001 hecibec nu sunt inteligent
|
|
TheFastOne |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 18 Joined: 28 December 06 From: Brasov ![]() |
Am si eu o problema. Mi-am amenajat cuibusorul de nebunii (apartementul) acum 1 an de zile, am daramat tot, inclusiv instalatii sanitare, electrice, alimentare cu apa si am facut nou, termopane, parchet, gresie, faianta........in fine.
Balconul l-am izolat exterior cu polistiren 5 cm expandat, interior 3 cm tot expandat, lateralele le-am zidit din BCA de 10 cm, pardoseala balconului si tavanul cu extrudat de 3 cm, deci in sufragerie n-am probleme. In dormitor, mi-a aparut o pata de umezeala intr-un colt care corespunde unui perete exterior, anul trecut prin octombrie, care pata s-a extins pe masura ce temperatura exterioara a scazut si s-a format evident mucegai. Toata vara am tot tras de vecini sa izolam pe exterior, dar blocul nostru este oaia neagra a brasovului, n-avem asociatie, 30% din vecini ar vrea sa izoleze pe exterior dar sunt zgarciti...... Oricum din cate am inteles, reabilitarea asta termica va fi obligatorie, dar pana atunci trebuie sa fac ceva, n-as vrea ca eu si scumpa mea nevasta sa ne imbolnavim. M-am gandit in felul urmator. Ca sa evit sa fac prea multa mizerie, o sa curat cu o ranga ceva mai ascutita gletul de pe peretii exteriori pe care vreau sa-i izolez. M-am gandit sa folosesc polistiren expandat cu densintate mare pe care sa-l lipesc pe pereti nu cu adeziv pe baza de ciment si rasini ci cu adeziv poliuretanic. Peste polistiren, tot ca sa evit sa fac prea multa mizerie si ca sa cresc rezistenta mecanica a peretilor, m-am gandit sa lipesc placi de gips-carton pe care sa le fixez mai apoi cu dibluri de montaj prin percutie 8x90 la care o sa adaog niste saibe concave pentru mai multa siguranta. Ce parere aveti de solutia aleasa ? Credeti c-ar fi ok ? S-ar comporta bine in timp ? |
--------------------
VolksWagen
Golf Mk4 Variant Highline
2004 1.9 TDI 131 CP
- BV 11 WUW STOP ACCIDENTELOR ! Viata noastra are prioritate ! Nu mai eliberati permisele de conducere ca pe buletine !
|
|
radian |
![]()
|
Pentru a putea beneficia de programul acela guvernamental de reabilitare termica a blocului, prima conditie este sa va constituiti in asociatie de proprietari.
In alta ordine de idei, apartamentul tau este cumva la parter? Stii care este sursa umezelii? Este din interior sau exterior? Camera cu pricina este suficient de iluminata, incalzita, aerisita? Pana nu identifici si inlaturi sursa umezelii, nu ti-as recomanda sa faci termoizolarea acelui perete. |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
TheFastOne |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 18 Joined: 28 December 06 From: Brasov ![]() |
De constituit intr-o asociatie nu se pune problema. Este un bloc vechi in care fosti pensionari cu functii se dau de cur in sus si .............deci exclus. Nu se vrea organizarea intr-o asociatie pentru ca presupune cheltuieli cu administrarea, contabilitatea, cenzori and stuff care nu se justifica in conditiile in care blocul este debransat de la CET, avem contracte individuale pentru ridicarea gunoiului, doar apa rece se plateste la comun. In fine.
Nu locuiesc la parter ci la etajul 3. Sursa umezelii pare sa fie ventilatia insuficienta, umiditatea crescuta a aerului acumulandu-se pe pereti sub forma de condens datorita diferentei mari de temperatura. O alta problema ar fi faptul ca sub mine locuiesc evident niste putregaiuri care din plictiseala au inchis caloriferul in dormitor. LE. Peretii exteriori sunt din placi prefabricate din beton de cca. 17 cm grosime cu un transfer termic excelent, adica toata caldura din camera zboara prin pereti, dar izolatie termica aproape de 0, astfel incat fiind tot timpul reci pe perioada iernii, condenseaza foarte repede. ![]() This post has been edited by TheFastOne: 18 Oct 2009, 18:42 |
--------------------
VolksWagen
2004 1.9 TDI 131 CP
- BV 11 WUW STOP ACCIDENTELOR ! Viata noastra are prioritate ! Nu mai eliberati permisele de conducere ca pe buletine !
|
|
radian |
![]()
|
Asociatia de proprietari este prima conditie de elgibilitate a beneficiarului. fara aceasta nu puteti intra in acel program. Sa o faci pe cont propriu, ai varainta la negru cu risurile asumate de rigoare (vine primaria si te trage de urechi...). S-o faci oficial e scump al dracu. Doar documentatia (studiu de fezabilitate, proiect tehnic, audit energetic, etc.) ajunge la circa 20.000 lei / imobil. In zona rece (daca am inteles bine stai in Brasov) termoizolarea exterioara cu placi mai subtiri de 10 cm e pierdere de timp si bani.
Igrasia are ca prim motiv lispa luminii suficiente, si abia apoi urmeaza lispa de caldura si de aerisire. Sa inteleg ca umezeala iti apare la partea superioara a peretelui? Ai cumva prin zona teava de calorifer? Lumina naturala "bate" pe zona respectiva? Daca da, inlatura orice obstacol (mobila, tapet, etc) pentru a putea sa cada lumina pe perete. P.S. Am avut ocazia sa vad un documentar, realizat in Cluj, un bloc construit din placi prefabricate din beton, reabilitat tremic, cu placi de 10 cm. Dupa spusele lor, efortul de incalzire pe timpul iernii a sczut cu aproape 50%. This post has been edited by radian: 18 Oct 2009, 19:21 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Termoizolarea pe interior nu se face cu polistiren, ci cu vata minerala intre structura de sustinere a rigipsului care se pune pe deasupra. Important este ca intre placa de rigips si vata sa fie o foaie de intrerupere a presiunii condensului (folie anticondens)
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
TheFastOne |
![]()
|
Igrasia apare intr-un colt in care nu trece nici o teava de la calorifere. Am 2 calorifere in dormitor de 22 600x800, de-o parte si de alta a geamului, deci nu se pune problema de insuficienta putere calorica. Problema cea mai mare cred ca este peretele exterior care precum am spus mai sus este din beton si este foarte subtire.
Iata si problema. Cu X am semnat locul unde vreau sa montez o priza suplimentara daca tot fac mizerie ![]() Mentionez ca in locul cu pricina, am avut pana ieri amplasata o piesa de mobilier, si-anume o masa pliabila. Attached thumbnail(s) 2.jpg ( Size: 31.4k ) Number of downloads: 1009 |
--------------------
VolksWagen
2004 1.9 TDI 131 CP
|
|
Altis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Tu vrei sa pui priza acolo? Poate dupa ce izolezi pe exterior...
|
--------------------
Tucson
JM
2007
- . Luati saitu' de cultura si bagati-l in duba sa-i acordam "primul ajutor"!
|
|
TheFastOne |
![]()
|
S-a uscat pata intre timp. Si sper ca nu va mai aparea atata timp cat voi izola. Izolatul pe exterior mi-l doresc din toata inima, dar nu este posibil datorita cretinilor de vecini care au impresia ca-mi fac mie vreo favoare daca isi izoleaza si ei. M-am saturat si mi-e scarba deja de incercarile mele de a-i convinge ca este spre binele lor si a sanatatii lor.
Stie cineva daca exista vreun material izolator de cca. 3 cm grosime care sa aiba consistenta apropiata cu cea a polistirenului expandat ? |
--------------------
VolksWagen
2004 1.9 TDI 131 CP
|
|
TheFastOne |
![]()
|
Sunt aproape gata cu dormitorul. Am pus expandat de 4 pana la urma si am folosit adeziv cu spuma poliuretanica
![]() Am lipit si placile de rigips peste polistiren tot cu spuma si ca sa se prinda bine le-am fixat cu dibluri de montaj si saibe pentru tabla concave cu cauciuc ![]() Acum asteptam iarna ![]() |
--------------------
VolksWagen
2004 1.9 TDI 131 CP
|
|
dariusz |
![]()
|
nu am stiut unde sa scriu si nici nu am vrut sa deschid vreun topic nou .
intrebarea ar fi cam asa -- stie cineva vreun site unde gasesc statuete din lemn care sa reprezinte indieni nord americani ? |
--------------------
dacia
supernova
2002 europa
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Singurul loc unde mi-aduc aminte ca am vazut asa ceva a fost in Timisoara intr-un magazin mare prin centru (probabil Bega) Erau chiar doua standuri care vindeau chestii din astea artizanale. Poate te ajuta cineva din TM.
PS. Acum vreun an le-am vazut. Dar la ce vanzare ar avea chestiile astea 1 an nu e mult. This post has been edited by Ake: 11 Oct 2010, 12:26 |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
asa ceva te intereseaza?
This post has been edited by argon: 11 Oct 2010, 12:38 Attached thumbnail(s) 304133.jpg ( Size: 26.11k ) Number of downloads: 779 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
mariuscond |
![]()
|
![]() Membru incomod Group: Members Posts: 1.373 Joined: 3 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Va cer ajutorul cu o schita/releveu de apartament...
Poate locuieste careva intr-un astfel de apartament (sau are acces la schita) si imi poate da si mie schita (dimensiunile). [attachmentid=1627697795] Ap.JPG ( Size: 52.3k ) Number of downloads: 686 |
--------------------
dacia
Logan
dizăl
- B52
|
|
radian |
![]()
|
Pai schita vad ca o ai, completeaza pe ea cotele si o sa ai si releveul. Vezi ca schita atasata este "in oglinda" si la dormitorul din partea dreapta fereastra nu-i pusa bine.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th July 2025 - 22:52 |