DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> incuietoare de portbagaj, ... ce a mai ramas din ea

vad
post 21 Feb 2005, 00:13
Post #1

Membru

Group: Members
From: Bucuresti

asa arata o incuiertoare de portbagaj desfacuta in 2 minute cu surubelnita, oare la fel de bune sunt si incuietorile de la usa?

Attached thumbnail(s)
Picture_019.jpg ( Size: 980.94k ) Number of downloads: 199

--------------------
logan laureate 1.6 - bz xx vad
iaca si eu pe aici ma bag in seama ... poate invat si eu cate ceva de la cineva ... sau mai invata si altii de la mine!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
tazzz
post 21 Feb 2005, 00:33
Post #2

Membru autentic

From: Iasi - Romania

ce ti-a disparut din porbagaj? sad.gif

daca asta s-o deschis asa ce te face sa crezi ca restul se deschid mai greu? wink.gif

--------------------
Dacia Logan Laureat 1.6 - IS XX TAZ
si aici ar fii semnatura nu? :)
+
vad
post 21 Feb 2005, 00:36
Post #3

Membru

From: Bucuresti

noroc ca am deschidere electrica (parca pe aici se discutase despre cum sa fie deschiderea si cu descuiere din cheie sau fara) acum imi pare rau ca nu am suspendat deschiderea din cheie (ce sa ii faci numai dupa ce se frige omul cu ciorba sufla in iaurt), cat priveste alarma Code ALARM f-10R (o varza de alarma) a sunat 30 secunde dupa care s-a oprit ea monitorizand ca si cum nu s-ar fi intamplat nimica!
acum am renuntat sa mai repar incuietoarea pt ca deschid numai din cea electrica, la aceasta nu se poate umbla decat daca se sparge efctiva cea de cheie si se umbla pe gaurica aia sa actionezi deschiderea!

Attached thumbnail(s)
Picture_022.jpg ( Size: 924.41k ) Number of downloads: 92

--------------------
logan laureate 1.6 - bz xx vad
iaca si eu pe aici ma bag in seama ... poate invat si eu cate ceva de la cineva ... sau mai invata si altii de la mine!
+
tazzz
post 21 Feb 2005, 00:55
Post #4

Membru autentic

From: Iasi - Romania

pai se discutase ca inoiai o sarma pe-acolo...nu stiu ce si cum ca nu am analizat inca problema...dar ma gandesc si eu la un acuator acolo wink.gif

pai la mine cred ca nici nu ar suna alarma din moment ce aia cobra n-are nici un fel de senzor pe la porbagaj pe-acolo...se poate lega plafoniera la alarma ca atunci cand e armata masina si se aprinde plafoniera sa sune alarma smile.gif ...asta avand in vedere ca plafoniera se aprinde cand deschizi porbagaju, deci are deja senzor acolo 04.gif

--------------------
Dacia Logan Laureat 1.6 - IS XX TAZ
si aici ar fii semnatura nu? :)
+
bomicabomic
post 21 Feb 2005, 10:24
Post #5

Ex-membru DaciaClub

QUOTE(vad @ 21 Feb 2005, 00:36)
acum imi pare rau ca nu am suspendat deschiderea din cheie (ce sa ii faci numai dupa ce se frige omul cu ciorba sufla in iaurt), cat priveste alarma Code ALARM f-10R (o varza de alarma) a sunat 30 secunde dupa care s-a oprit ea monitorizand ca si cum nu s-ar fi intamplat nimica!
*

Sa nu-ti para rau deloc. E mai bine o yala faramata, decit un geam spart sau mai rau, o fortare cu ranga.
Tu crezi ca hotu, se gindeste la ceva. Nu. Vrea casetofon, incearca cu "cheie potrivita", nu reuseste, da o piatra in geam si gata, intra. Tot atit dureaza operatiunea.

--------------------
x x - x
+
danbogdan
post 21 Feb 2005, 11:05
Post #6

Membru incepator

QUOTE(vad @ 21 Feb 2005, 01:13)
asa arata o incuiertoare  de portbagaj desfacuta in 2 minute cu surubelnita, oare la fel de bune sunt si incuietorile de la usa?
*

Referitor la spargerea Loganurilor, radio-CD -ul se fura tot asa de mult ca si la Solentza? As vrea sa ma inscriu sapatamana asta pentru un Logan Ambition si vroiam sa stiu daca trebuie sa ma gandesc la un alt radio-CD, cu capac detasabil . La Supernova actuala am un radio-cass cu sina, pe care-l tot luam cu mine, dar este destul de incomod, asa ca..

--------------------
Dacia Logan Ambition - B 04 xxx
+
bomicabomic
post 21 Feb 2005, 11:20
Post #7

Ex-membru DaciaClub

Cred ca da. Sunt la fel si ca prindere si ca model.

--------------------
x x - x
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 9th July 2025 - 04:18
Forum Renault