incuietoare de portbagaj, ... ce a mai ramas din ea
![]() ![]() ![]() |
incuietoare de portbagaj, ... ce a mai ramas din ea
vad |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 184 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Attached thumbnail(s) Picture_019.jpg ( Size: 980.94k ) Number of downloads: 199 |
||
--------------------
logan
laureate 1.6
- bz xx vad iaca si eu pe aici ma bag in seama ... poate invat si eu cate ceva de la cineva ... sau mai invata si altii de la mine!
|
|||
tazzz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 521 Joined: 26 August 04 From: Iasi - Romania ![]() |
ce ti-a disparut din porbagaj?
![]() daca asta s-o deschis asa ce te face sa crezi ca restul se deschid mai greu? ![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureat 1.6
- IS XX TAZ si aici ar fii semnatura nu? :)
|
|
vad |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 184 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
noroc ca am deschidere electrica (parca pe aici se discutase despre cum sa fie deschiderea si cu descuiere din cheie sau fara) acum imi pare rau ca nu am suspendat deschiderea din cheie (ce sa ii faci numai dupa ce se frige omul cu ciorba sufla in iaurt), cat priveste alarma Code ALARM f-10R (o varza de alarma) a sunat 30 secunde dupa care s-a oprit ea monitorizand ca si cum nu s-ar fi intamplat nimica!
acum am renuntat sa mai repar incuietoarea pt ca deschid numai din cea electrica, la aceasta nu se poate umbla decat daca se sparge efctiva cea de cheie si se umbla pe gaurica aia sa actionezi deschiderea! Attached thumbnail(s) Picture_022.jpg ( Size: 924.41k ) Number of downloads: 92 |
--------------------
logan
laureate 1.6
- bz xx vad iaca si eu pe aici ma bag in seama ... poate invat si eu cate ceva de la cineva ... sau mai invata si altii de la mine!
|
|
tazzz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 521 Joined: 26 August 04 From: Iasi - Romania ![]() |
pai se discutase ca inoiai o sarma pe-acolo...nu stiu ce si cum ca nu am analizat inca problema...dar ma gandesc si eu la un acuator acolo
![]() pai la mine cred ca nici nu ar suna alarma din moment ce aia cobra n-are nici un fel de senzor pe la porbagaj pe-acolo...se poate lega plafoniera la alarma ca atunci cand e armata masina si se aprinde plafoniera sa sune alarma ![]() ![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureat 1.6
- IS XX TAZ si aici ar fii semnatura nu? :)
|
|
bomicabomic |
![]()
|
![]() Ex-membru DaciaClub Group: Members Posts: 1.072 Joined: 7 September 04 ![]() |
QUOTE(vad @ 21 Feb 2005, 00:36) acum imi pare rau ca nu am suspendat deschiderea din cheie (ce sa ii faci numai dupa ce se frige omul cu ciorba sufla in iaurt), cat priveste alarma Code ALARM f-10R (o varza de alarma) a sunat 30 secunde dupa care s-a oprit ea monitorizand ca si cum nu s-ar fi intamplat nimica! Sa nu-ti para rau deloc. E mai bine o yala faramata, decit un geam spart sau mai rau, o fortare cu ranga. Tu crezi ca hotu, se gindeste la ceva. Nu. Vrea casetofon, incearca cu "cheie potrivita", nu reuseste, da o piatra in geam si gata, intra. Tot atit dureaza operatiunea. |
--------------------
x
x
- x
|
|
danbogdan |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 85 Joined: 5 August 04 ![]() |
QUOTE(vad @ 21 Feb 2005, 01:13) asa arata o incuiertoare de portbagaj desfacuta in 2 minute cu surubelnita, oare la fel de bune sunt si incuietorile de la usa? Referitor la spargerea Loganurilor, radio-CD -ul se fura tot asa de mult ca si la Solentza? As vrea sa ma inscriu sapatamana asta pentru un Logan Ambition si vroiam sa stiu daca trebuie sa ma gandesc la un alt radio-CD, cu capac detasabil . La Supernova actuala am un radio-cass cu sina, pe care-l tot luam cu mine, dar este destul de incomod, asa ca.. |
--------------------
Dacia
Logan Ambition
- B 04 xxx
|
|
bomicabomic |
![]()
|
![]() Ex-membru DaciaClub Group: Members Posts: 1.072 Joined: 7 September 04 ![]() |
Cred ca da. Sunt la fel si ca prindere si ca model.
|
--------------------
x
x
- x
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th July 2025 - 07:04 |