avertisment, pozitii bec albastru
![]() ![]() ![]() |
avertisment, pozitii bec albastru
sweetboy89 |
![]()
|
||
![]() Dacia Logan Driver Group: Members Posts: 166 Joined: 27 October 08 From: Slobozia ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
Logan
2010 Berlina Laureat
- IL-18-YFL Conduc Dacia Logan si sunt mai tare ca Van Damme !!!
|
|||
slaiciprian |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 872 Joined: 13 October 07 From: Botosani ![]() |
vezi sa nu srie altul corectat...
stingatoarele alea nu au nici o treaba. mai ales ca am avut la o masina unul cam ca un spray de camera. si era omologat. am avut ocazia sa folosesc 3 stingatoare din alea mari pe care le aveam in dotare la magazin pentru a stinge o masina. rezultatul? aproape zero. au fost sunati pompierii, imediat ce a inceput incendiul. au sediul la 500 de metri. dupa 10 minute, iarasi apel. raspunsul "pai am crezut ca e o farsa!" de data asta au trimis. un prost de sef, a inceput sa dea cu apa. a inceput sa faca focul ala ca artificiile. tipa lumea la el sa schimbe pe spuma. in final a catadicsit sa faca chestia asta si a stins in 3 minute. oricum din masina a ramas numai portbagajul. p.s. cel mai frumos e cand bubuie cauciucurile... |
--------------------
dacia
1310
1990 Nu conduce mai repede decat poate sa zboare ingerul tau pazitor. |
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(sweetboy89 @ 26 Feb 2009, 14:00) Sa vezi cat de tare va fi sa scrie in fapt un 3 langa 1 ala de pe paragraful invocat direct pe PV-ul tau si dupa aia sa-ti puna PV-ul in brate si sa spuna ca nu a putut face nimic... |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
sweetboy89 |
![]()
|
![]() Dacia Logan Driver Group: Members Posts: 166 Joined: 27 October 08 From: Slobozia ![]() |
duc copie dupa el. nu merg cu originalul
|
--------------------
DACIA
Logan
2010 Berlina Laureat
- IL-18-YFL Conduc Dacia Logan si sunt mai tare ca Van Damme !!!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th May 2025 - 03:36 |