Cel mai jalnic advertising, Reclame care calca pe nervi
![]() ![]() ![]() |
Cel mai jalnic advertising, Reclame care calca pe nervi
ashu |
![]()
|
||
![]() Membru erectil Group: Members Posts: 674 Joined: 10 December 02 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
- - Ramas bun, ne vedem pe alt forum!
|
|||
blondiasi |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 12 February 03 From: Iasi ![]() |
Nu cumva sa fie la prafurile culinare magice gen Delikat care se cheama FAIN ? Trebuie remarcat in mod deosebit alegerea foarte inspirata a numelui produsului.
This post has been edited by blondiasi: 13 Dec 2005, 18:28 |
--------------------
Ford
Mondeo Tournier TDdi
2003
|
|
Lolek |
![]()
|
Ignorog Group: Members Posts: 93 Joined: 4 October 04 ![]() |
|
--------------------
Dacia
Pobeda
- B-**-***
|
|
bertro |
![]()
|
Membru dezmembrat Group: Members Posts: 592 Joined: 3 June 05 From: IASI, rumenia ![]() |
QUOTE(ashu @ 13 Dec 2005, 18:12) ![]() ![]() adaug si reclama cu plodul care urla din terenul de joaca spre geamurile blocului "maaaammiiii, mi-e foammmeeeee!!!". in locul maica-sii... ![]() de danone, dove, avon si toate merde-urile "cool" nici nu mai zic. PS: este un site destul de cunoscut in care oameni mai mult sau mai putin in domeniu analizeaza si ironizeaza reclame gandite cu picioarele. adresa la cerere pe PM. |
--------------------
DACIA
Nova GT
- xx xx XXX posesor de DrACIA NOVA GT
|
|
bogdan3l |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 257 Joined: 4 August 04 From: Bucuresti ![]() |
Da' p'aia cu soldatul care se intoarce acasa o stiti ?
Daca da, va rog sa imi explicati si mie ideea ....ca eu nu m-am prins ![]() This post has been edited by bogdan3l: 13 Dec 2005, 19:32 |
--------------------
Renault
Megane
2007
|
|
ashu |
![]()
|
![]() Membru erectil Group: Members Posts: 674 Joined: 10 December 02 From: Bucuresti ![]() |
Pai e simplu. Ala verde de bea bere multa era gay ma.
|
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
|
|
blondiasi |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 12 February 03 From: Iasi ![]() |
Bogdanel...pai aia e simpla (si oarecum simpatica). Sloganul zice "Bucegi- impreuna la bine si la rau"- la bine ca s-a intors acasa dupa un an de armata (hai liberare!) si la rau ca a plecat una la cules in Spania (nu-i mai tin minte numele, probabil femeia lui de inainte sa devina racan. El intreaba cand e la masa "Da' xxxx unde e?" si dupa o tacere de cateva secunde ii spune sora lui vestea proasta...). Toata ideea reclamei se bazeaza pe hint-line-ul ca, trecator prin viata, prin bune si rele, Bucegi e alaturi de tine.
|
--------------------
Ford
Mondeo Tournier TDdi
2003
|
|
ashu |
![]()
|
QUOTE(blondiasi @ 13 Dec 2005, 19:48) Bogdanel...pai aia e simpla (si oarecum simpatica). Sloganul zice "Bucegi- impreuna la bine si la rau"- la bine ca s-a intors acasa dupa un an de armata (hai liberare!) si la rau ca a plecat una la cules in Spania (nu-i mai tin minte numele, probabil femeia lui de inainte sa devina racan. El intreaba cand e la masa "Da' xxxx unde e?" si dupa o tacere de cateva secunde ii spune sora lui vestea proasta...). Toata ideea reclamei se bazeaza pe hint-line-ul ca, trecator prin viata, prin bune si rele, Bucegi e alaturi de tine. Da' o luasi in serios, nu gluma... ![]() |
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Eu cred ca se refera la 'mbalaju de plastic. Ideea e ca daca era de sticla asta dadea cu ea de coltu mesei dupa care isi taia jugulara cu ciobu. Asa cu bidonu e lipsit omu de alternativa (cutitele alea nu taie bine, ati vazut).
|
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
Lolek |
![]()
|
Ignorog Group: Members Posts: 93 Joined: 4 October 04 ![]() |
|
--------------------
Dacia
Pobeda
- B-**-***
|
|
blondiasi |
![]()
|
QUOTE(ashu @ 13 Dec 2005, 19:59) QUOTE(Lolek @ 13 Dec 2005, 20:11) e o reclama adevarata, bazata pe fapte reale,(relativ) bine jucata de cei prezenti la masa..e o diferenta uriasa intre spotul de care vorbim si cel cu "Al cui e asta micul ?". In cea din urma s-a vazut ca se incearca acelasi stil ca la Kreskova ( punch-ul "crezi c-o va....?") si Unirea ("Gogule, probleme ma?"), adica atingerea target-ului prin propozitii care sa rasune in mintea cumparatorului. Insa nu le-a tinut si ma bucur pentru ca mie nu mi-a placut de la bun inceput ![]() DragosP - Marina o cheama? Pacat de ea, ca nu stie cine-o asteapta acasa ![]() This post has been edited by blondiasi: 13 Dec 2005, 21:20 |
--------------------
Ford
Mondeo Tournier TDdi
2003
|
|
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
Ma scuzati..sa inteleg ca sunt singurul care la sloganul "stii de de revii la coraaa" raspund automat "de bepula sa ma iei!"????
|
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
|
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
madalina |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 288 Joined: 8 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Pe mine ma exaspereaza reclama la romstal leasing cu leasing instant
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Toyota/Opel
Yaris/Corsa
- B00ooo cu fular de steaua in galeria lui dinamo :-)))
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(ashu @ 13 Dec 2005, 19:41) ![]() QUOTE(madalina @ 13 Dec 2005, 23:01) Pe mine ma exaspereaza reclama la romstal leasing cu leasing instant ![]() ![]() ![]() In cazul asta te enerveaza cainele, nu reclama. parerea mea.... ![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
madalina |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 288 Joined: 8 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Cu cainele m-am obisnuit, cu reclama nu!
|
--------------------
Toyota/Opel
Yaris/Corsa
- B00ooo cu fular de steaua in galeria lui dinamo :-)))
|
|
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
|
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
Cel mai jalnic advertising ???
Hmmm...pai porcaria aia cu Maggi pe la toate gemurile. |
--------------------
-
-
-
|
|
blondiasi |
![]()
|
Inimioarele Maggi sunt un guru al promotiilor patetice
![]() |
--------------------
Ford
Mondeo Tournier TDdi
2003
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Da' reclamele de la cardurile BRD le stiti ? Alea cu nastase, Nadia si Hagi.
Cel putin aia cu pirtzoclesii aia doi, cu Nastase... "Se Nastaz?" , "Nooooo, se ma-ta, avec pantaloni scurti!" Unde mai pui ca imbecilu' ala de romanas are o fata care-l tradeaza ca este un militant feroce impotriva vietii sociale. Azi dimineata am vazut-o si p-aia cu Hagi. Mult mai penibila! |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
bertro |
![]()
|
Membru dezmembrat Group: Members Posts: 592 Joined: 3 June 05 From: IASI, rumenia ![]() |
da' aia cu "cand o sa fiu mare o sa ma lase sa-i conduc masina". replica inevitabila "da, dac' o sa-i..." scuzati expresia.
|
--------------------
DACIA
Nova GT
- xx xx XXX posesor de DrACIA NOVA GT
|
|
Marty |
![]()
|
Pardon, ala era raspunsu'.. "da, sigur, cind o sa fi mare o sa-i...." continuarea o banuiti.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
A mai auzit careva reclama aia cretinoida la revista "Slab sau Gras"? Oare cine o fi scornit poezioara aia de kinder? Ca taaare i-as mai strange mana. La usa.
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
Marty |
![]()
|
Era mai acu' citiva ani un spot la radio. A tinut vreo 6 luni, timp in care se intrerupeau emisiuni si se auzea unu' care ziceai ca declama din OMAGIU, spunind: "Ia prinzu-ntr-o cana". ATIT!
Faza mai nasoala e ca timp de 6 luni nu am inteles ce mama dracu' zice el acolo, ajunsese sa ma exaspereze. Intelegeam tot felul de timpenii, gen "N-am bani de tocana", "N-ai bani, mitocane", "Ia la mama pomana", etc. Intr-un final, cind s-au dat pe brazda si s-au dat in vileag cu campania lor, fiind vorba de supele k..rr "ia prinzul intr-o cana", m-am jurat ca nu mai cumpar in viata mea nimic de la ei, cu atit mai putin cocktail-ul ala de creioane chimice la plic, vindut pe post de supa instant! |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
chichi |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 152 Joined: 28 December 04 From: Braila ![]() |
Dar ce parere aveti de reclama la coniacul Unirea, cu tugulanii aia alcoolici care in loc sa munceasca, fac misto de Dorel, joaca table si beau coniac?...
![]() ![]() This post has been edited by chichi: 14 Dec 2005, 11:12 |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.2V
2012
- BR
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Alea se radeau de el. Unde se radeau, treaba lor ...
|
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.548 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th May 2025 - 01:57 |