Instalatie Electrica D.1310 (1998), Mufa nefolosita dar existenta!
![]() ![]() ![]() |
Instalatie Electrica D.1310 (1998), Mufa nefolosita dar existenta!
Alexio |
![]()
|
||
![]() Ciocolata mecanica! Group: Members Posts: 1.108 Joined: 7 December 08 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310 Berlina
1998
|
|||
nelu_1985 |
![]()
|
![]() membru in pauza de masa Group: Members Posts: 1.290 Joined: 2 May 07 From: BLAJ ![]() |
e mufa de la temporizatorul stergatorilor
|
--------------------
DACIA
1410
GTL 1986
- 2-AB-9576 "Scump nu exista, ieftin nu rezista....."
|
|
Alexio |
![]()
|
![]() Ciocolata mecanica! Group: Members Posts: 1.108 Joined: 7 December 08 ![]() |
Care stergatoare? eu am berlina si am si temporizatorul de la volan si celalalt de pe consola ca am bord CN. iar daca o fi de la stergatoare de break nu cred pentru ca mufa e de releu de 12V.
|
--------------------
Dacia
1310 Berlina
1998
|
|
nelu_1985 |
![]()
|
![]() membru in pauza de masa Group: Members Posts: 1.290 Joined: 2 May 07 From: BLAJ ![]() |
daca ai temporizatorul legat, inseamna ca nu e cum am zis eu, dar exista modele care nu's "full option" si nu au temporizator desi is relativ noi si au bord CN
|
--------------------
DACIA
1410
GTL 1986
|
|
Alexio |
![]()
|
Eu cand am luat masina la acte la model am bifat full option si full tot deci a venit cam cu tot ce era atunci desi tot nu stiu de la ce e mufa aia de releu. Treaba e ca si la motor langa farul dreapta am 2 fire in aer cu papuci cu tot... tot ma gandesc k o fi de proiectoare dar unde e capul firului cum e legat... poate careva totusi stie...
This post has been edited by Alexio: 24 Feb 2009, 22:09 |
--------------------
Dacia
1310 Berlina
1998
|
|
CandyMan13 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 473 Joined: 1 July 07 From: Roman-Iasi ![]() |
asa am si eu,am cautat si nimic si le'am izolat si pus bine sa nu balangane sau sa faca vreo prostie(scurt sau altceva) si gata.
|
--------------------
DACIA
1410
1996E
- NT-01-BSZ cea mai buna masina e masina pe care o ai
|
|
SGM.MYKE |
![]()
|
![]() Membru cu gargauni la cap Group: Members Posts: 584 Joined: 10 August 05 From: Stuttgart ![]() |
QUOTE(Alexio @ 24 Feb 2009, 22:07) Eu cand am luat masina la acte la model am bifat full option si full tot deci a venit cam cu tot ce era atunci desi tot nu stiu de la ce e mufa aia de releu. Treaba e ca si la motor langa farul dreapta am 2 fire in aer cu papuci cu tot... tot ma gandesc k o fi de proiectoare dar unde e capul firului cum e legat... poate careva totusi stie... S-ar putea ca cele doua fire sa fie de la al dolea claxon daca nu e deja pus, daca ar fi de la proiectoare ar trebui sa ai si in stanga la fel. |
--------------------
Honda
Integra TypeR
1999_1.8 190CP Stiu putin, dar vreau mai mult.
|
|
adrianne |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 518 Joined: 9 September 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Alexio @ 24 Feb 2009, 19:21) Pe cand sa schimb capusla vacuumatica acolo langa aeroterma am dat de o mufa cu 4 fire care vine de undeva de sus de pe langa butoanele de stopuri de ceata si dezaburire luneta... dupa aspect pare a fi mufa de releu dar cautand in shema electrica nu am gasit nimic legat de ea? stie cineva de unde e si unde se duce sau exact ce e cu ea? o fi instalatia de proiectoare k si prin motor am 2 fire cu papuci nefolosite! Nu e de la temporizare, dar nici eu nu stiu ce e. |
--------------------
Dacia
1310 L
1996
- B44UCJ parerea unui amator...
|
|
krapcarasu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.912 Joined: 25 November 08 From: Suceava ![]() |
ai si vrun buton nefolosit? daca da vezi daca vine + in mufa, unu permanent si unu prin buton
|
--------------------
Renault
Megane 1.4 16 v
1999
- sv
|
|
grasuhye |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 35 Joined: 14 December 06 From: BR ![]() |
in una din scheme am vazut ,, releu indicator nivel lichid de frana''...sa fie asta ?
|
--------------------
dacia
break
1995
- 02-HYE
|
|
nelu_1985 |
![]()
|
alea 2 fire cu papuci de langa farul din dreapta sunt firele de la termocupla care comanda electroventilatorul, dar dupa 90 nu s-au mai dotat autoturismele cu electroventilator pana la cele pe injectie si nici alea n-au toate.
|
--------------------
DACIA
1410
GTL 1986
|
|
Alexio |
![]()
|
Totusi mufa aia a mea este de releu nu de buton... exact ca mufa de releu care vine la alarmele auto... iar dupa culoarea firelor si aranjament chiar pare a fi de releu...
P.S.: nu am butoane care sa nu fie folosite... This post has been edited by Alexio: 25 Feb 2009, 19:36 |
--------------------
Dacia
1310 Berlina
1998
|
|
grasuhye |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 35 Joined: 14 December 06 From: BR ![]() |
sa fie releul 22 ? pentru ,,nivel lichid frana'' ?
Attached thumbnail(s) dacia1410.jpg ( Size: 663.19k ) Number of downloads: 338 |
--------------------
dacia
break
1995
- 02-HYE
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th May 2025 - 18:38 |