caut un confectionar in fibra
![]() ![]() ![]() |
caut un confectionar in fibra
lusssyano |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 15 January 09 From: Bucuresti ![]() |
Attached thumbnail(s) capota_si_bara_din_fata.JPG ( Size: 4.3k ) Number of downloads: 657 bara_din_spate.jpg ( Size: 5.26k ) Number of downloads: 745 pragurile.jpg ( Size: 171.83k ) Number of downloads: 732 |
||
--------------------
Dacia
Solenza
2004 Scala
|
|||
Banu1974 |
![]()
|
![]() COSTIN Group: Members Posts: 1.155 Joined: 5 October 08 From: BUCURESTI-CHITILA ![]() |
QUOTE(lusssyano @ 21 Jan 2009, 00:42) va salut caut si eu un confectionar de spoilere in fibra am tot ce vreau sa imi fac dar nu are cine sa mi le faca ast rasp urgent se pare ca nu ai sa gasesti aici....succes...in cautari. daca tu crezi ca asa vei gasi,postand pe un forum si asteptand sa vina cineva sa te traga de mana... |
--------------------
dacia
solenza
2003 clima
- B-33-SAC Voi radeti de mine ca sunt diferit,dar eu rad de voi ca sunteti toti la fel!!!
|
|
lusssyano |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 15 January 09 From: Bucuresti ![]() |
credema ca de 2 luni tot caut
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2004 Scala
|
|
Banu1974 |
![]()
|
![]() COSTIN Group: Members Posts: 1.155 Joined: 5 October 08 From: BUCURESTI-CHITILA ![]() |
|
--------------------
dacia
solenza
2003 clima
- B-33-SAC Voi radeti de mine ca sunt diferit,dar eu rad de voi ca sunteti toti la fel!!!
|
|
lusssyano |
![]()
|
ms mult o sa vb cu el sa vedem ce poate sa faca danke
![]() 24 Jan 2009, 13:15: se pare ca nu ma poate ajuta o sa mai caut ![]() This post has been edited by lusssyano: 24 Jan 2009, 13:15 |
--------------------
Dacia
Solenza
2004 Scala
|
|
sonykel |
![]()
|
![]() Actualmente Ing. Group: Members Posts: 1.281 Joined: 30 June 05 From: Constanta ![]() |
intai ar trebui sa zici de unde esti si dupaia gasesti confectionar care sati confectioneze niste confectii confectionate din fibra confectionata din sticla
|
--------------------
DACIA
Logan MCV
2007,1.6 16v,Laureate Full,7series,Gri Platine
- CT-87-SNK Hai,stai un minut langa mine,o zi cu mine
Si-o sa vezi cum si de ce este mult mai bine Sa te-ntorci cate-odata cu spatele catre lume |
|
lusssyano |
![]()
|
sunt din bucuresti dar nu conteaza de unde e confectionarul chestia e decat sa mi le confectioneze deplasarea o fac eu normal de preferat intradevar din bucuresti sau de undeva mai de aproape
|
--------------------
Dacia
Solenza
2004 Scala
|
|
BoomPunk |
![]()
|
![]() Membru fara respect ptr lege si ``organ``! Group: Members Posts: 637 Joined: 20 March 06 From: Bucharest ![]() |
Vazusem in Branesti in fata unei curti cateva masini la care se terminase lucrarea,iar in curte mai erau cateva la care se lucra.Nu stiu sa-ti explic exact sa ajungi,dar daca vrei vreodata sa mergi,merg cu tine si-ti arat exact unde e.
![]() |
--------------------
Dacia
de calcat
Zepter
|
|
lusssyano |
![]()
|
Am inteles ms mult dar as fi vrut daca era un nr de tel sau un site sa mai vad lucrari de ale lor sa nu fac drum degeaba pana acolo si o lista de preturi ma interesa
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2004 Scala
|
|
benkenobi |
![]()
|
![]() benkenobi Group: Members Posts: 842 Joined: 13 April 06 From: bucuresti ![]() |
QUOTE(lusssyano @ 25 Jan 2009, 14:52) Am inteles ms mult dar as fi vrut daca era un nr de tel sau un site sa mai vad lucrari de ale lor sa nu fac drum degeaba pana acolo si o lista de preturi ma interesa ![]() ![]() pana "acolo" sunt doar 15 km si vreo 10 minute. daca esti asa comod nu vrei sa vina mecaniul sa-ti faca masina in fata blocului?on-boompunk poate totusi incerci sa explici unde anume in branesti sta omuletul, nu de alta, dar poate ma lipesc de ceva. |
--------------------
solenza
solenza rapsodie
rapsodie 2003-august
|
|
lusssyano |
![]()
|
am inteles ideea ta dar nu sunt chiar asa de pregatit financiar si vroiam sa vb inainte de un pret in maresa stiu si daca se poate in 2-3 saptamani o sa ii fac rost
|
--------------------
Dacia
Solenza
2004 Scala
|
|
BoomPunk |
![]()
|
![]() Membru fara respect ptr lege si ``organ``! Group: Members Posts: 637 Joined: 20 March 06 From: Bucharest ![]() |
Pai....oricât as încerca sa-ți explic,cred ca n-o sa-mi iasă mare lucru,eventual luându-te după ce-ți explic eu ajungi unde a-nțărcat mutu` iapa.Memoria vizuala la mine funcționează bine,dar in teren....nu la explicații.
![]() |
--------------------
Dacia
de calcat
Zepter
|
|
Banu1974 |
![]()
|
|
--------------------
dacia
solenza
2003 clima
|
|
lusssyano |
![]()
|
am revenit din nou dupa o perioada in care am tot fost plekat insa tot vin cu o intrebare si sper sa ma ajutati cine cunoaste un bun confectionar in fibra undeva pe langa bucuresti
This post has been edited by lusssyano: 23 Mar 2009, 23:27 |
--------------------
Dacia
Solenza
2004 Scala
|
|
Banu1974 |
![]()
|
|
--------------------
dacia
solenza
2003 clima
|
|
lusssyano |
![]()
|
e ok perfect dami un mail pe tibanu_2005@yahoo.com cu nr de tel ca nu imi da voie sa iti dau pm
|
--------------------
Dacia
Solenza
2004 Scala
|
|
Banu1974 |
![]()
|
|
--------------------
dacia
solenza
2003 clima
|
|
stx |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 69 Joined: 10 June 09 From: Bucuresti ![]() |
salut in legatura cu baietzi din braneshti care fac treaba din fibra,eu stau de vreo 2 ani in braneshti si baietzi chiar se pricep .
|
--------------------
Dacia
Solenza
2004,clima
- b56lrt baiatu' cu intrebari
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th July 2025 - 17:21 |