DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages < 1 2 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> vopsea, se sterge

enice
post 6 Mar 2009, 20:17
Post #31

membru revenit

Group: Members

si daca am pierdut cartea este o problema in afara de vopsea si datele tehnice?

--------------------
dacia super nova 2003 confort - ct xx nam
JYDT7
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
djasu82
post 6 Mar 2009, 20:52
Post #32

MEMBRU DACIA CLUB

From: Bucuresti ...

nu poti vinde rabla nu poti face casco .... cine are cartea masini e noul propietar daca nu te duci tu sa o scoti din nou.

--------------------
Dacia Super Nova Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm 1999 / 2003 / 2008 /2011 - nnn
+
enice
post 7 Mar 2009, 12:16
Post #33

membru revenit

si de unde naiba sa scot cartea asta ? Totusi nu vreau sa vand cotetul asta pe roti

--------------------
JYDT7
+
djasu82
post 7 Mar 2009, 19:45
Post #34

MEMBRU DACIA CLUB

pai intereseazate si tu la itp sau la rar ... cei de la rar iti dau cartea si o sa te coste cam 3-4 milioane sper ca nu mai mult nu stiu sigur.

--------------------
Dacia Super Nova Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm 1999 / 2003 / 2008 /2011 - nnn
+
neroo
post 7 Mar 2009, 21:21
Post #35

Membru

From: bucuresti

salutare!!

tocmai am bagat masina in service dupa indelungi cautari , rationamente si calcule , pentru carpit oalele , pentru inlocuit aripa fata stg si spate stg , indreptat portiera spate stg si vopsit si antifonat masina. Toata afacerea asta ma duce la 18 mil manopera si vreo 5 mil materialele pentru antifonat si vopsit , 6 mil aripile si bara spate . Dureza cam 2 saptamani ....dupa ce o iau din service revin cu impresii si poate poze.

Am preferat sa schimb aripile pentru ca erau pline de rugina de imi era si rusine sa mai ies cu ea asa.......cea de pe fata nu are nici un an decand a fost carpita si vopsita si acum iar incepea sa rugineasca iar cea din spate .....nici nu stiu cum sa ma exprim.

--------------------
dacia, ford super nova ,focus 2001 rapsodia, 2006 ghia
+
enice
post 8 Mar 2009, 08:59
Post #36

membru revenit

18 milioane manopera?Dar ce face acolo frate doar nu este audi Un prieten a schimbat supapele si la costat manopera 2 milioane

--------------------
JYDT7
+
neroo
post 8 Mar 2009, 09:29
Post #37

Membru

salutare!

pai cum ce face acolo? reparat oalele ca sunt ruginite, schimbat aripile fata si spate stg, indreptat portiera stg, vopsit si antifonat toata masina ....mie mi se pare un pret chiar bun avand in vedere ca vopsirea se face in cuptor

--------------------
+
djasu82
post 8 Mar 2009, 10:49
Post #38

MEMBRU DACIA CLUB

tu crezi ca iti tine masina in cuptor o ora si nici macar nu ti-o tine la 100 de grade cum ar trebui ... eu am vopsit o aripa in cuptor iar cuptorul era setat la 30 de grade deci.... Recunosc daca se face treaba calumea se merita sa dai 30 de milioane dar ma rog pentru 2,5 litri de vopsea catia o super nova nu as da atat.

--------------------
+
neroo
post 8 Mar 2009, 11:13
Post #39

Membru

eu stiu ca aia pot sa faca ce le trece prin cap acolo ....dar macar nu o vopsesc afara si am vazut cateva masini babane vopsite acolo si erau ok....deci inseamna ca vopsesc bine .
m-am tot interesat de preturi si la nea Ion in curte un tinichigerie+vopsit cu tot cu materiale costa intre 25 si 28 milioane!!!!.....iar la alte ateliere 600-800ron tinichigerie +150 ron elementul manopera vopsit fara cuptor sau 300 mil elementul (29 milioane total cu tot cu materiale in aceasta varianta) in cuptor

calculati si voi si poate intelegeti de ce am ales varianta asta buna --rea .

Daca era dupa mine eu as fi vandut-o demult dar parintii mei insista sa o cumpere ei cand nu mai am nevoie de ea blink.gif

--------------------
+
neroo
post 10 Mar 2009, 20:12
Post #40

Membru

salutare!!!

nu stiu la voi cum este dar astazi dupa ca am fost sa vad ca mai fac meseriasii si masina am ramas oribilat de ceea ce am vazut .........RUGINA CAT CUPRINDE .....sau "pamant de flori"vorba alora de la service pe prag stg (veramente gaurit de rugina) pe dublura aripii stangi (care e la fel de ruginita ca si aripa propriu zisa in ciuda faptului ca e mai groasa).....numai zic de aripa din fata stg si dublura ei ......si oalele .......inca odata oribil pe dinafara gardul si inauntru leopardul.

mai nou am o noua dorinta :sa dea faliment Dacia .....e inspre binele tuturor

--------------------
+
tibinea
post 16 Mar 2009, 16:41
Post #41

Membru incepator

Anul trecut mi-am facut singur razele aripilor spate. Am dat cu bormasina cu perie de sarma, cu deruginol, chit si pe urma cu spray. A iesit super, dar dupa un an a aparut rugina din nou. E clar ca nu merge in fata blocului,dar cum sa dau 1000 E, cand masina face cam 2000-2400 E ?? Cuptorul are rolul lui foarte important, dar daca nu e pregatita cum trebuie se alege praful.
Lucrurile sunt clare pe criza asta; vopsit-cuptor, sau mai ieftin, un supermeserias(mai ieftin) la vara, cand sunt 35C afara.
Sincer nu stiu ce sa aleg. Fac naveta, cam 1700-2000 Km/luna. As fi vandut-o imediat, dar nu mai scot nimic pe ea, asa ca mai bine o vopsesc si cat mai vrea Domnul....
26-Kbe poate ne spui si noua unde ai vopsit masina ta! Pari incantat de lucrare si nu costa 1000E, doar 600. Oricum e mult, dar daca esti multumit e OK. Poate aleg varianta ta.

--------------------
dacia SuperNova 2002-Clima - TR-07-GTX
+
26-Kbe
post 16 Mar 2009, 19:18
Post #42

Membru Dacia Club

From: Bucuresti

Salut @tibinea,
Inca nu am vopsito la vara cand va fi mai cald acum te duce la 1000 eur un vopsit calumea la cuptor......
Cu tot cu maeriale ma va costa 600 de eur la prima vedere..... tinand cont ca acum doi ani a mai fost o data vopsita total si ma dus la 1700 ron nu cred ca-mi ia mult...

--------------------
Hyundai Accent 2003
Skoda Octavia RS1 / 2009
+
tibinea
post 18 Mar 2009, 14:33
Post #43

Membru incepator

Pana acum cea mai tare oferta o am de la Rosirii de vede; 40-45 mil lei. In banii astia fact totul; - antifonat interior-exterior, vopsit interior-exterior si bineiteles bagata la cuptor.
Cred ca sunt mai incurcat decat nylonul !? Se merita oare atatia bani, in conditiile in care un prieten si-a cumparat o DSN clima din 2003(de la Coca-Cola) la 75 mil. lei care arata foarte bine la vopsea ? Mi-e mi s-a parut ca ar fi fost vopsita, dar am vorbit cu cel care alucrat pe ea si mi-a zis ca nu.
Piretenul meu a mai bagat cam vreo 20mil. si a schimbat totul la ea.
Revin cu intrebarea; se merita 1000 eur vopsit-antifonat-cuptor, sau la vara pe la un carpaci bun ?
Voi ce ziceti ?

--------------------
+
26-Kbe
post 18 Mar 2009, 14:42
Post #44

Membru Dacia Club

From: Bucuresti

Daca nu ai probleme parerea mea este sa o lasi pentru la vara nu se merita acum pe vremea asta sa o vopsesti ca te rupe cuptorul ...smile.gif

--------------------
Hyundai Accent 2003
Skoda Octavia RS1 / 2009
+
Reckno
post 18 Mar 2009, 16:51
Post #45

Adaug tampiti in lista de warn logs!

parerea mea e cu 10 mil cu toate materialele tale si munca noastra impreuna in garajul unui prieten de al meu o vopsim o facem ca noua..

Prietenu asta a meu are pistol compresor, etc...tot ..garaj si rampa separat...o chituim, matuim ...etc dupa manual...o vopsim...dureaza vreo 4-5 zile munca la ea daca vrei sa iasa bine ...dar toata lumea e multumita...

daca esti interesat da-mi un pm

--------------------
Renault Megane Coupe 2011 - MAG
+
tibinea
post 18 Mar 2009, 19:26
Post #46

Membru incepator

Mutumesc pentru parerile voastre. Vad ca sunteti cam de aceesi parere cu mine. Nu e rentabil sa bag atatia bani, nu ca nu ar fi o lucrare profesionala vopsitul si cuptorul, dar nu se merita. E clar; astept pana la vara, dar incerc sa gasesc o solutie cat mai buna.
Multumesc "Reckno", mai tinem legatura. N-am fost atent, esti din Buc.? Daca da atunci imi e mai usor. Am o multime de rude in oras si nu e problema.

--------------------
+
Reckno
post 4 Apr 2009, 10:27
Post #47

Adaug tampiti in lista de warn logs!

pai da-mi pm si tinem legatura...vara asta vreau sa o vopsesc si eu pe a mea...dc vrei sa mai astepti pana atunci....vezi cum iese a mea si daca vrei o facem si pe a ta.

--------------------
Renault Megane Coupe 2011 - MAG
+
2 Pages < 1 2
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 19th July 2025 - 05:13
Forum Renault