Cea mai ieftina masina din lume, Pareri
![]() ![]() ![]() |
Cea mai ieftina masina din lume, Pareri
loganfan2008 |
![]()
|
||
![]() Volvo Group: Members Posts: 392 Joined: 6 May 08 ![]() |
|
||
--------------------
Volvo
S40
1996 Swedish car
|
|||
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
Bestial!Emblema de pe volan e un exemplu de inalta finete tehnica.E total asimetrica.
|
--------------------
dacia
lgn
2005 Ambition 0% avertisment=0% divertisment
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Cred ca-i numai o senzatie, datorita pozitiei volanului.
bajaj.jpg ( Size: 8.04k ) Number of downloads: 304 |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
floryyn |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 251 Joined: 19 November 06 From: Targu Jiu ![]() |
![]() |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
2005
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
O fi, dar n-are nici motor cu injectie multipunct, nici abs, nici esp, nici directie asistata electric, nici geamuri electrice, nici oglinzi electrice.
Daca pui toate astea pe dacia ta s-ar putea sa valoreze de 100 de ori mai mult ca acuma... |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
astea nu vor fi obligatorii pe orice masina vanduta in europa din 20xx? Oricum, deodamcata se spune ca vor avea, nu ca are.
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Si daca vor avea, cum se spune, devine interesanta jucaria asta cu toate ca este cam uritica.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
minny |
![]()
|
![]() Membru porcos Group: Members Posts: 1.217 Joined: 18 April 06 ![]() |
si logan trebuia sa coste 5k. Dar cand au inceput sa puna optioanle ... Am eu asa o baga banuiala ca la 5K o sa fie doar abs si 2 airbaguri.
|
--------------------
------
------
------
|
|
smailmiami |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 318 Joined: 7 September 06 ![]() |
Nu cred. Astia chiar vor sa faca o masina ieftina, nu vrajeala lu' Dacia ...
|
--------------------
Daewoo
Leganza
2004
- DJ-10-DKL
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
esp-ul costa aproximativ la fel, indiferent ca il pune tata sau il pune opel..
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Tata Motors pune în vânzare modelul Nano
Dar ma rog, asta e stire veche. insa mi-a placut o faza din articol ![]() QUOTE [...] Mulți indieni care nu își permit nici măcar un Nano au găsit soluția perfectă a face rost de bani. "Sunt foarte fericit, am deja o bicicletă pe care o să o vând ca să îmi iau un Nano. Așa, toți cei 4 membri ai familiei mele pot călători confortabil", susține unul dintre cumpărători.[...] ![]() N-am inteles daca a scos-o ziaristul Antenei3 sau e vreun citat din presa indiana caz in care ziaristii lor sunt probabil la fel de inteligenti ca ai nostri. Eu incerc sa-mi imaginez cum ar arata vreo juma de miliard de biciclete SH scoase brusc la vanzare. |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.023 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
erau niste poze care aratau modul de prindere al scaunelor de podea. Deci se pare din amintirile mele, ca aceste scaune nu sunt pe sine. Sunt pe picioare. Deci la impact vor rezulta probleme.
Are consum 600 cmc ~ 4 %. Prefer o masina de 3*600 cmc care va consuma 3*4 litri la suta. Cu aia poti sa faci mai multe chestii, sa cari 4 pasageri de exemplu ! Si o masina de 10 ani tot 2000 de euro costa. Pe aia o iau eu, voi plimbati-va in Tate, sa beliti bine okii cand vin din spate. Alta e problema, mare parte din amaratii astia de indieni, toata avutia lor e carpa aia dintre picioarele lor. Tara mai saraca ca aia garantat nu gasiti. Ard balega de elefanti ca sa aibe cu ce face focu. Ca nu au nici lemne. Si balega aia nu se aprinde chiar asa, din prima. Si scoate un fum,....auuu!! Mananca chestii pe care nu vreau sa le scriu pe aici. Traiesc o luna cu 5 dolari ! Masina e adresata acelei piete, mai putin celei europene. Aia sunt vreun miliard si ceva, cat toata europa. M-a uimit intrebarea din primele posturi : N-are incalzire ? N-are, ca acolo cand sunt 50 de grade e frig. This post has been edited by axabrt: 23 Mar 2009, 16:03 |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
dacialoganmcv |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 522 Joined: 9 July 08 ![]() |
apropo de clasa mini.... oare de ce am impresia ca va rupe piata-n doua buburuza japonezilor?
![]() http://masini.ro/stiri-auto-toyota-iq-vine...in-mai-5920.htm dupa cum se vede, deja in Germania este disponibila: http://www.toyota.de/cars/new_cars/iq/index.aspx PS: si e mai ieftina decat renaultismu' ala cu T ![]() ![]() QUOTE Numele Twingo vine de la Twist, Swing și Tango și el indică distracția și personalitatea acestei mașini |
--------------------
Dacia /
Logan MCV /
2006 / Preference / Gris platine
|
|
eugeniuz2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.004 Joined: 13 August 04 From: Iasi ![]() |
da ce preturi invarte masina asta.....
ma gandeam ca si Dacia Berlina era prin 2003 cam 3200 DOLARI asa ca nu era departe de ceea ce se cheama Nano la pret ca la capitolul "masina" nu se comparau |
--------------------
Kia
Cee'd
2008 SW BEST
- IS-96-AEU
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.023 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
Ca masina per total, dacia berlina de 100 de ori peste nano, insa lasa de dorit la siguranta. nu mi-au placut niciodata montantii aia scheletici !
|
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
QUOTE(eugeniuz2004 @ 23 Mar 2009, 20:05) da ce preturi invarte masina asta..... ma gandeam ca si Dacia Berlina era prin 2003 cam 3200 DOLARI asa ca nu era departe de ceea ce se cheama Nano la pret ca la capitolul "masina" nu se comparau dacia berlina(neruginita sau coapta) e mai sigura, si mai confortabila, cat de rudimentara ar fi, are structura deformabila gandit in caz de accident. Cica vor scoate si indienii anu' viitor o masina gen nano, care ar corespunde normelor europene de siguranta, la un pret de ~5000 euro, foarte mult zic eu...diferenta asta ma face sa ma gandesc la cat de nesigura e actuala la 2000 de dolari...sau cine stie, poate vor sa o faca de 5 stele.. |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
io v-am zis ca e o metoda de a tine populatia sub control......
actuala o fi mai sigura decat un moped???? 24 Mar 2009, 11:16: http://www.auto-motor-und-sport.de/news/bi...en-1051851.html articol in jermanica This post has been edited by b76bgaarh: 24 Mar 2009, 11:16 |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
|
--------------------
dacia
lgn
2005 Ambition 0% avertisment=0% divertisment
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
voi nu vedeti asemanarea izbitoare cu mistu Miev????????
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
minny |
![]()
|
![]() Membru porcos Group: Members Posts: 1.217 Joined: 18 April 06 ![]() |
Citeam prin evz de o comparatie cu lastunul. Atunci radeam de el (a fost si facuta pe genunchi putin masina) dar ideea nu era rea deloc ... pacat ca nu a reusit...
|
--------------------
------
------
------
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
alt articol despre Tata Nano scris de ziaristi inteligenti:
news citat: QUOTE Am petrecut aproape o zi intreaga conducand Nano, pe o distanta de aproape 200.000 km. si a fost una dintre cele mai extraordinare experiente din viata mea. Este uimitor de buna si in ea te simti ca intr-o masina scumpa. Este silentioasa si foarte incapatoare. Indienii au reusit sa creeze o masina incredibila. Nenea asta a mancat probabil ceva ciuperci si s-a visat in naveta spatiala. 200 de mii de kilometri pe zi? ![]() |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
andurs |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 612 Joined: 27 October 07 From: Iasi ![]() |
Hai sa-i iertam
![]() Au corectat si au si mentionat acest lucru la sfarsitul articolului |
--------------------
Renault
Scenic 3
2014 1.5 dci
|
|
eduardsebe |
![]()
|
![]() Membru Expressionist Group: Members Posts: 2.150 Joined: 19 September 08 From: Bucuresti ![]() |
Sa-l vedem la EuroNcap si mai vorbim
![]() |
--------------------
BMW
330e
2021
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
Ce ma distrati cu euroncap. Fratilor, masina asta e putin mai sigura decat un scuter, ce naiba... Desi, daca ar face cineva o comparativa cu matiz, s-ar putea sa avem oarece surprize.
Daca as avea firma de catering mi-as cumpara asemenea masini, sunt super bune pentru oras, iar pretul e fenomenal. Ma rog, in Romania ar fi mai dificil cu rotile alea la urcat borduri & shit, depasiri mai deloc, dar pentru pizza delivery e imbatabila. |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Nu, pentru pizza delivery exista moped cu cutie in care incap 10 pizza in spate
![]() |
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Da.... dar in europa se preconizeaza ca pretul va fi in jur de 5000 euro, nu 1500 ca in India...
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
QUOTE The Tata Nano's safety performance exceeds current regulatory requirements - it passes the roll-over test and offset impact, which are not regulated in India. It has an all sheet-metal body, reinforced passenger compartment, crumple zones, intrusion-resistant doors, besides mandatory seat belts and complies fully with existing Indian safety standards. Nu ai ce sa ii ceri unei masini de calibrul asta... Mie consumul mi se pare mare... ~4.3l/100km ![]() |
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
@Serge, daca e vorba de 5000, deja e alta mancare de peste
![]() |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
akileon |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 903 Joined: 6 March 06 From: Finland ![]() |
la 5000 nu se mai merita , dar la 2000 euro as cumpara una pentru oras
|
--------------------
Honda
Accord
2009 2.0 i-vtec 156 cai
|
|
Serje |
![]()
|
Mai pe la inceputul topicului am pus stirea. link
Dar ii si mult mai bine dotata, ca sa poata fi comercializata in Europa. Aaaa... si inca ceva, pretul asta ar putea fi studiat un pic mai bine de aia care considera ca pretul la Logan/Sandero ar trebui sa fie pe la 5000/6000 euro in varianta laureate. This post has been edited by Serje: 27 Mar 2009, 17:39 |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st June 2025 - 07:25 |