ASIGURARI Simplu, Repede, Ieftin, – RCA / CASCO / LOCUINTE / MEDICALE / MALPRAXIS –
![]() ![]() |
ASIGURARI Simplu, Repede, Ieftin, – RCA / CASCO / LOCUINTE / MEDICALE / MALPRAXIS –
dacis |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|||
paulmihalache |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 126 Joined: 26 February 09 From: Bucuresti ![]() |
Pentru RCA cel mai mic tarif pe care vi-l pot oferi azi ar fi 544lei / 12luni. Pentru casco am nevoie de urmatoarele date: Model Logan (Ambition, Preferance, Laureate) Anul de fabricatie Combustibil Denumirea firmei de leasing Cui'ul utilizatorului Imi cer scuze pentru intarziere, dar am avut ceva probleme cu conexiunea la internet. Toate cele bune! |
--------------------
Dacia
Logan
2008
|
|
chitsro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.194 Joined: 4 August 07 ![]() |
m ar interesa si pe mine o asigurare casco , ce date tre?
|
--------------------
BMW
320D
Steptronic
|
|
paulmihalache |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 126 Joined: 26 February 09 From: Bucuresti ![]() |
Pentru oferta de casco am nevoie de:
Nume Prenume /Denumire proprietar CNP/CUI proprietar Data obtinerii permisului auto Unde este imatriculata masina (localitatea) Marca/tip/model/varianta An fabricatie Numar usi Combustibil Capacitate cilindrica (valoare exacta) Putere Serie de sasiu(nr identificare) Lasati-mi va rog si un numar de telefon, in functie de datele de mai sus, este posibil sa va sun sa va mai cer cateva informatii suplimentare. Toate cele bune! |
--------------------
Dacia
Logan
2008
|
|
rokos |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 536 Joined: 25 January 07 From: IASI ![]() |
un rca m-ar interesa, ce-l mai ieftin pentru 6 luni:
autoturism dacia 1397 cc inmatriculat pers. juridica pe iasi fara daune in ultimul an astept raspuns mersi |
--------------------
VW // DACIA
Golf IV 1.9 TDI // LOGAN 1.5 DCI
2000 // 2008
- is-%%-###
|
|
paulmihalache |
![]()
|
Salut,
285lei / 6luni Livrarea gratuita. |
--------------------
Dacia
Logan
2008
|
|
rokos |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 536 Joined: 25 January 07 From: IASI ![]() |
multumesc, ai PM!
|
--------------------
VW // DACIA
2000 // 2008
- is-%%-###
|
|
paulmihalache |
![]()
|
Casco fara fransiza - la preturi excelente!
Pentru oferte am nevoie de urmatoarele date: Despre autoturism: Marca/tip/model/variata Nr usi/an de fabricatie Cilindree/Putere Combustibil Serie sasiu Despre proprietar: Nume prenume / Denumire(pt firme) CNP sau CUI Adresa (doar localitatea) Data obtinerii permisului auto (pt PF) |
--------------------
Dacia
Logan
2008
|
|
rokos |
![]()
|
recomand, foarte prompt si serios
![]() |
--------------------
VW // DACIA
2000 // 2008
- is-%%-###
|
|
chitsro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.194 Joined: 4 August 07 ![]() |
recomand! om serios! am facut casco ,urmeaza si rca cand expira:)
|
--------------------
BMW
320D
Steptronic
|
|
paulmihalache |
![]()
|
Casco fara fransiza - la preturi excelente!
Pentru oferte am nevoie de urmatoarele date: Despre autoturism: Marca/tip/model/variata Nr usi/an de fabricatie Cilindree/Putere Combustibil Serie sasiu Despre proprietar: Nume prenume / Denumire(pt firme) CNP sau CUI Adresa (doar localitatea) Data obtinerii permisului auto (pt PF) *oferim asistenta in solutionarea rapida a eventualului dosar de dauna. |
--------------------
Dacia
Logan
2008
|
|
paulmihalache |
![]()
|
Va astept in continuare cu oferte foarte bune pentru orice tip de asigurare (CASCO/RCA/LOCUINTE/MEDICALE/etc), de la ce asigurator doriti: (ALLIANZ/GENERALI/GROUPAMA/ARDAF/BCR/OMNIASIG/ASTRA/UNIQA/ASITO KAPITAL/CREDIT EUROPE/ASIROM/etc)
Trimiteti-mi datele pe mail, pm, fax sau telefon, iar eu revin cu oferte de la cel putin 6 societati de asigurare, ajutandu-va ulterior cu toate informatiile necesare pentru a lua cea mai buna decizie pentru dumneavoastra. |
--------------------
Dacia
Logan
2008
|
|
paulmihalache |
![]()
|
Cel mai mic pret de RCA - garantat!
EX: Autoturism cu cilindree intre 1601 si 1800 cmc / persoana fizica / Bucuresti / fara daune inregitrate in 2009 265lei/ 6luni sau 500lei/ 12luni Daca gasiti un tarif mai mic (demonstrabil) va returnez de doua ori diferenta de pret. Toate cele bune! |
--------------------
Dacia
Logan
2008
|
|
paulmihalache |
![]()
|
Info RCA: Pana la data de 15.05.2010 gasiti aici cele mai mici preturi pentru asigurarile RCA
*garantam cel mai mic pret prin acordarea unor reduceri din cel mai mic pret gasit pe piata (dovedibil). Acestea pot fi intre 10 si 50 de lei / polita, in functie de capacitatea cilindrica a masinii. Info CASCO: Oferte de casco fara fransiza la cele mai bune preturi (colaboram cu aproximativ toti asiguratorii din Romania) *pt posesori de autoturisme DACIA sau RENAULT - oferte de casco fara fransiza de la societati cu decontare directa cu MERIDIAN, COBALCESCU, RADACINI, DACOSERV, AUTO SERUS Preturi excelente; intrebati, comparati, apoi alegeti! |
--------------------
Dacia
Logan
2008
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
cat costa un RCA pe 6 luni ptr masina din semnatura? exista o dauna pe anul trecut mersi!
|
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
ai PM.
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
extasy_myhay |
![]()
|
![]() un pitic intr-o lume mare Group: Members Posts: 282 Joined: 11 May 08 From: Bucuresti ![]() |
salut ma intereseaza si pe mine un RCA cu pret mai de criza petru o slz 1.4mpi, fara daune anul trecut varsta 25ani(asigurarea veche este la euroins daca are importanta)
astept un raspuns cat mai repede pe 24 imi expira polita actuala |
--------------------
DACIA
SOLENZA
2004 Confort sporit chiar spre scala
- B XX HWO
|
|
paulmihalache |
![]()
|
Pt UXE: cel mai mic pret pe care ti-l pot oferi este de 232lei/ 6luni. (am tinut cont ca ai avut o dauna anul trecut)
Pretul este aproximativ. Cel mai bine trimite-mi un PM cu urmatoarele date poate gasesc ceva mai ieftin: Nume Prenume Proprietar CNP Nr imatriculare Serie sasiu Adresa Astept raspunsul tau! |
--------------------
Dacia
Logan
2008
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
salut, diseara iti trimit datele
![]() |
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
paulmihalache |
![]()
|
Pt extasy_myhay: cel mai mic pret este de 165lei/ 6luni.
La fel ca si pentru colegul nostru de forum de mai sus, am nevoie de date pentru a fi sigur de pret si poate chiar sa gasesc un pret mai mic. Livrarea politelor este gratuita! Astept raspunsul tau! |
--------------------
Dacia
Logan
2008
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
paul un sfat
acum RCA este facut pe 6 luni cu prorpietar VB leasing. eu urmeaza sa o trec pe numele tatalui meu. cum se procedeaza? ne trebuie si rca pe numele lui... masina este cea din PM |
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
moreinffo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 293 Joined: 21 April 09 ![]() |
pentru 1.6 fara daune cat ma duce o asigurare RCA? pe Bucuresti, 54 ani.ms
|
--------------------
RENAULT
MEGANE 1.6 16V
B99W_G
|
|
paulmihalache |
![]()
|
b76bgaarh: Da. Va trebuie RCA pe numele viitorului proprietar.
Nu mai stiu daca am ti-am trimis si o oferta de RCA. Daca ai nevoie, te rog da-mi un pm. O zi buna! 26 Apr 2010, 08:32: moreinffo: Cu datele pe care mi le-ati dat pot spune ca cel mai mic pret este de 210lei/ 6luni sau 400lei/ 12luni. Dar e posibil sa gasesc si mai ieftin. Pentru a verifica toate tarifele am nevoie de serie de sasiu si cnp'ul dumneavoastra. O zi buna! This post has been edited by paulmihalache: 26 Apr 2010, 08:32 |
--------------------
Dacia
Logan
2008
|
|
Lucian BLK |
![]()
|
![]() membru blue extreme Group: Members Posts: 621 Joined: 20 April 04 From: Pitesti - Bucuresti ![]() |
Cat este pentru Megane 1.6 pe 6 luni?
38 ani, Pitesti. |
--------------------
Renault
Megane Bicorp 1.6 16V
2007 Renault Megane Bicorp
Daewoo Matiz |
|
paulmihalache |
![]()
|
210lei / 6luni
sau 400lei / 12luni *tariful este valabil dupa verificarea cnp'ului si a seriei de sasiu. Va astept! |
--------------------
Dacia
Logan
2008
|
|
alinushus |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 55 Joined: 13 February 06 ![]() |
Salut, ai pm
|
--------------------
Dacia
Logan
Laureate 2005
- GR 03 BNB
|
|
iulllyyy |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 291 Joined: 18 December 07 From: buc ![]() |
Buna ziua.M-ar interesa o asigurare RCA pe 6 luni incepand cu data de 28 mai.Persoana juridica,fara daune,capacitate 1149 ,Constanta.Multumesc.
|
--------------------
vw
UP
2012
|
|
paulmihalache |
![]()
|
Cel mai mic pret pe care vi-l pot oferi este de 270lei/ 6luni de la Euroins.
Va astept! Paul Mihalache 0730 735 560 paul.mihalache@expert-asig.ro This post has been edited by paulmihalache: 7 May 2010, 10:17 |
--------------------
Dacia
Logan
2008
|
|
iulllyyy |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 291 Joined: 18 December 07 From: buc ![]() |
Multumesc,o sa va contactez cu o saptamana inainte sa expire.
Inca o intrebare.Pentru doua masini se ofera vreo reducere? ![]() This post has been edited by iulllyyy: 7 May 2010, 14:06 |
--------------------
vw
UP
2012
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
f saritor si cu preturi bune colegul nostru. de azi sunt clientul lui.
tinem legatura pt plata ratelor de casco. bafta |
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th July 2025 - 04:41 |