Andy's Logan, Ambition 1.6 MPI
![]() ![]() |
Andy's Logan, Ambition 1.6 MPI
vis-a-vis |
![]()
|
||
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|||
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Nu stiu denumirea oficiala, asa am vazut scris pe aici. Probabil riguros tehnic e contactor marsarier.
This post has been edited by Andy_ACS: 6 Sep 2010, 10:57 |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Tocmai ma gandeam ca in fiecare seara dupa serviciu am avut treaba si nu am apucat sa trec sa cumpar sonda aia de marsarier.
Si de dimineata mi-a zis un coleg ca se aprinde becul in spate ![]() Oricum o sa trec pe la magazinele de piese ca vreau sa imi iau un filtru de aer (se fac cam 8.000km de la ultima inlocuire) si sa ma uit de o carcasa de cheie ca are un buton infundat. A, si de cauciucuri de iarna trebuie sa ma uit, ma baga la cheltuieli. Bafta! |
--------------------
-
-
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
GoodYear Vector mi-au lasat impresia ca sunt bune ca allseason...merg pe mud, snow, soare, si zgomotul la rulare e mic, si ai scapat de 2 seturi.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
Pai de vara deja mi-am cumparat 4 noi (Continental EcoContact 3).
Acum vreau sa iau 4 jante de tabla second si 4 cauciucuri noi, dar mai low cost asa, ca nu prea mai sunt bani. Bune ar fi GoodYear UG7 de ex, dar mult prea scumpe. Oricum eu mai mult de 2000-2500km / iarna nu fac, ar imbatrani degeaba la mine. Bafta! This post has been edited by Andy_ACS: 10 Sep 2010, 13:43 |
--------------------
-
-
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
cekeraut Sava Eskimo..
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.380 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Barum polaris ar fi mai bune... "Lassa snoways era"...
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Carcasa de cheie cred ca mai bine iei de la bursa decat din magazin.
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
Daca stii vreun topic in care se vand carcare trimite-mi te rog si mie. Am vazut ca sunt cateva topicuri, insa de facut chei, eu vreau decat carcasa de plastic si sa ii transfer eu totul de pe asta veche.
Daca nu gasesc in magazin as incerca si la bursa, dar as vrea totusi sa incerc intai sa vad pe viu cum arata plasticul, sa nu fie ceva slab caluitativ. |
--------------------
-
-
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Vorbeste cu doctorasul
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
Am vazut pe topicul lui ca i-a mai solicitat cineva o carcasa si l-a refuzat, a spus ca nu face decat chei cu totul.
Ma mai uit acum de curiozitate. LE: QUOTE(doctorasul @ 9 Sep 2010, 19:50) Daca nu gasesc la magazine (sau cine mai e interesat): QUOTE(spiridon @ 8 Sep 2010, 09:18) Merci! 10 Sep 2010, 21:37: Am venit in seara asta (pe intuneric) de la fotbal si am avut ocazia sa testez lumina de marsarier. Surpriza - merge perfect ![]() S-a aprins la 5 din 5 cuplari ale marsarierului, si-a reventi in urma curatarii din week-endul trecut. Bine ca nu m-am grabit sa iau alta. Acum sa vedem cat o tine ![]() This post has been edited by Andy_ACS: 10 Sep 2010, 20:37 |
--------------------
-
-
|
|
BZN |
![]()
|
![]() Itan convins Group: Members Posts: 3.590 Joined: 29 January 08 From: Rucar / Bucuresti ![]() |
Esti cam neatent... te-am vazut azi in coasta la Bulzesti...
Erai singur, pe la ora 15. Am franat dar ai dat coltu' repede si ai disparut din raza vizuala. Era mai-mai sa ma intorc insa eram cam obosit si cu masina incarcata... |
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
argon |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
QUOTE(BZN @ 12 Sep 2010, 22:36) Esti cam neatent... te-am vazut azi in coasta la Bulzesti... Erai singur, pe la ora 15. Am franat dar ai dat coltu' repede si ai disparut din raza vizuala. Era mai-mai sa ma intorc insa eram cam obosit si cu masina incarcata... Mai, am vazut ceva, eu coboram in viraj la dreapta, tu veneai din sens opus. Mi s-a parut ca era un logan auriu asa, nu culoarea ta, nu te-am recunoscut. Am vazut in oglinda ca ai incetinit, dar m-am gandit ca din cauza gropilor alora multe din sensul tau de mers (cunosc drumul destul de bine). Ca sa nu se mai intample neintelegeri dinastea o sa iti las nr de tel pe PM, daca mai trec neatent de tine masunti ![]() In general merg relaxat, cufundat in ganduri si planuri, nu ma uit foarte atent la cine e in masinile celelalte. Imi pare rau ca nu ne-am intalnit, poate data viitoare. In alta ordine de idei, ieri am implinit 46.000km. Sonda de marsarier si-a revenit complet dupa curatarea din week-endul trecut, nu mai face nicio probleme. Sa vedem cat o tine. Week-endul asta am pus si cate 20ml de apa distilata in fiecare compartiment de la baterie (era fara intretinere dar am dezlipit eticheta si am scos dopurile, era nevoie de completare dupa aproape 6 ani). Am schimbat si filtrul de aer, de origine, 37 ron. Cam scump, dar am fost la un magazin dacia si l-am luat de acolo ca ma grabeam, nu am mai apucat sa ma duc la alea cu piese de import. Legat de carcase de chei - am cautat sambata si am gasit set de 2 capete de chiei (una cu, alta fara telecomanda) cu tot cu chipuri la 65 ron. Nu le-am luat, insa in conditiile astea pretul de 40 ron cerut numai pe o carcasa de colegii de pe forum mi se pare mult prea mare, ca atare nu o sa cumpar deocamdata. Legat de consum - pe ultimii ~1800km am avut o medie de 6.6, inclus si drumul la Ranca. Am mers cam 35% oras, 65% exterior. Am resetat CB si la intoarcere in Craiova (pana la intrarea in oras) in ~40km am scos 4.8%, viteza medie 68km/h. Pana am ajuns la apartament se facuse 5%. Bafta! |
--------------------
-
-
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
Am cumparat azi 2 jante din tabla SH si prezoane. Le-am luat de la un baiat de pe CraiovaForum.
50 ron/janta, sunt de Logan (scrie Dacia Renault pe ele). Par ok la prima vedere. Am cerut sa imi aduca si 16 prezoane, mi-a adus vreo 20. Prezoanele au fost 15 ron toate. Trebuie sa mai fac rost de doua jante si apoi plec la vanatoare de cauciucuri de iarna - ceva ieftin si bun cum vrea romanul, cu cel mai bun raport calitate/pret ![]() Bafta! |
--------------------
-
-
|
|
S4b1n |
![]()
|
![]() Membru Symbolist Group: Members Posts: 937 Joined: 27 February 10 From: Craiova/Bucuresti ![]() |
Da-mi și mie un PM te rog cu anunțul... că de multa vreme caut și eu unele "eftine" pentru Reno-ul meu, poate are și pe 14"... anvelope tot SH? M-ar interesa și pe mine niște impresii dacă îți cauți tot SH, că vreau și eu pentru pus pe spate.
|
--------------------
Renault Symbol
1.5 dCi 62 kW
2007
- ~ 155000 km
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
@S4b1n - eu am cautat special anunturi cu "dezmembrez Logan" sau "vand piese Logan". Nu stiu daca au si de Clio pe 14.
O sa iti trimit imediat PM cu numerele de telefon pe care le-am incercat eu (nu mai am linkurile catre anunturi). Despre anvelope - as vrea 2 noi pe fata (dar de buget, ceva gen Barum Polaris, Sava Eskimo, Debica Frigo) si daca gasesc ceva bun (calitate si pret) as lua 2 second pe spate. Seconduri nu am cautat inca, dar stiu un loc unde au, o sa iti trimit linkul tot pe PM. Bafta! |
--------------------
-
-
|
|
BZN |
![]()
|
![]() Itan convins Group: Members Posts: 3.590 Joined: 29 January 08 From: Rucar / Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
De ce? Ai avut experiente urate cu modelul asta? Sau ai auzit de ceva probleme?
|
--------------------
-
-
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.331 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Andy ... sfatul meu... orienteaza-ta catre marci consacrate.... lasa stifturile deoparte... gen Debita, Sawa etc..... iei 4 bucati ok si 3 ierni nu ai treaba cel putin... GY UltraGrip 7 ar fi unele ok dupa parerea mea...
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
Stiu ca UG7 sunt bune. Insa foarte scumpe.
Eu merg ~10-12 mii pe an, iar iarna decat 2-3 mii. Asa ca ma tin pneurile de iarna mult si bine ![]() La cat merg consider ca ar fi bune si unele mai ieftine. Daca gasesc doua SH bune pentru spate iau in calcul sa cumpar si 2 noi mai scumpe pe fata. |
--------------------
-
-
|
|
AmunDei |
![]()
|
![]() Fără turbo viața e pustiu... Group: Members Posts: 1.985 Joined: 8 June 07 From: Cucuveieni Deal ![]() |
QUOTE(BZN @ 15 Sep 2010, 22:46) Mai depinde si de dimensiunea pneului. Acelasi model poate fi mai bun sau mai prost la dimensiuni diferite. Eu am Debica Frigo pe Matiz si nu am ramas impotmolit niciodata asta-iarna, in conditiile in care garda e mai jos si nu am folosit niciodata lopata ca sa ies din vreun namete, efectiv am 'arat' doar cu masina. Pe 15 nu stiu cat de bune sunt, dar daca altii iti spun ca nu se descurca ia in considerare sfatul lor. |
--------------------
Dacia
Logan
1.0 TCe GPL 2020 Daewoo Matiz 0.8 Turbo - 140 HP
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.380 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Vreo 3 colegi au debica frigo pe loganuri si s-au descurcat iarna trecuta (+100 la ora pe A1 pe banda cu zapada, E85 pe ninsoare etc).
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Fiecare lauda ce are sau le injoseste pe cele cu care a avut experiente neplacute.
Andy daca nu mergi mult si iarna e mai blanda acolo poti lua ceva mai ieftin, isi vor face treaba foarte bine. Eu cand mi-am cumparat acum 2 ani am ales dintre GoodYear UG7, Michelin Alpin A3 si Dunlop WinterSport 3D pentru ca la Brasov uneori iarna e chiar serioasa si cu reesapatele pe care le aveam inainte ma cam chinuiam. Am ales Dunlop-urile pentru ca mi-a placut mie cum au banda de rulare (deci o alegere pur subiectiva) si acum dupa 2 ierni pot spune ca sunt foarte multumit de ele. |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
argon |
![]()
|
sa mergi pe zapada cu +100 la ora, cu orice gume, e prostie pura.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
andreiutzu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 530 Joined: 23 March 07 ![]() |
andy eu zic sa te mai gandesti cu gumele alea SH pe masina.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate
2009
- DJ-04-ANN
|
|
einstein1984 |
![]()
|
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
argon |
![]()
|
poate oricand sa sara un ren sau un urs polar in fata maisnii si pe drept.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
einstein1984 |
![]()
|
Mda, mai ales ca pe la ciorogarla sunt turme mari de reni si la Oarja sunt multi ursi polari.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
BZN |
![]()
|
QUOTE(Andy_ACS @ 16 Sep 2010, 10:28) Acum trei ani am cumparat doua anvelope Debica Passio... Unul s-a uzat (uniform!) pana la semn in 20000km, celalalt e aproape nou. Aceiasi serie de fabricatie, acelasi DOT, ambele montate pe aceiasi punte... Plus ca pe ud sunt catastrofa, nu o sa mai cumpar asa ceva niciodata. |
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 08:10 |