Andy's Logan, Ambition 1.6 MPI
![]() ![]() |
Andy's Logan, Ambition 1.6 MPI
DragosP |
![]()
|
||
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
||
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|||
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Dar daca imi luam Nexus 4?
![]() |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Am cumparat bujii noi - Champion RC87YCL. Adica exact ce am acum pe masina, foarte bune. In weekend ma pregatesc sa le schimb.
Au costat 4x18=72 RON, daca e cineva interesat (de la AutoKappa). In alta ordine de idei, ma pregatesc sa cumpar inca o masina. Tot una SH ca noua ![]() Am inceput sa ma uit mai ales dupa Opel Corsa, Renault Clio 3, Ford Fiesta, Peugeot 207, Skoda Fabia, dar si din clasa compacta (Ford Focus 2, Opel Astra H, etc). Sa fie dupa 2008, benzina de 1.2-1.6 si cat mai ingrijita, buget pe la 5000E. Care stie vreo oferta de nerefuzat sa-mi comunice ![]() This post has been edited by Andy_ACS: 19 Apr 2013, 13:42 |
--------------------
-
-
|
|
bogdan_dsn |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 730 Joined: 14 September 07 From: Cluj-Napoca ![]() |
Daca vrei consum mic uita de 1.2 htp-urile de la gama vag. Cel putin in cluj lua 11-12l/100km.
|
--------------------
Kia
Ceed SW 1.4 TGDI
2020
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
Sa vedem ce va fi, deocamdata sunt deschis la mai multe variante (in functie de pret si starea masinii).
Abia am inceput sa ma uit orientativ si nu sunt presat sa cumpar acum. Personal prefer o masina mai slaba/slab dotata dar mai noua si mai intretinuta, insa la SH trebuie sa largesti putin aria de selectie daca vrei sa gasesti ceva bun. |
--------------------
-
-
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
QUOTE(Andy_ACS @ 19 Apr 2013, 14:40) Am cumparat bujii noi - Champion RC87YCL. Adica exact ce am acum pe masina, foarte bune. In weekend ma pregatesc sa le schimb. Mai bine ia-ti concediu...3 zile, o saptamana, sa fii sigur ca le schimbi. Serios acum, ce pregatire trebuie si de ce in weekend? In 2 minute la-ai schimbat oricand. QUOTE(bogdan_dsn @ 19 Apr 2013, 14:50) De acord, incearca http, sau daca-ti permiti, https. This post has been edited by argon: 19 Apr 2013, 14:34 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
Ce sa zic, eu nu-s asa rapid ca tine
![]() |
--------------------
-
-
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
Ce stiti despre Toyota Auris? Am gasit un anunt de la mine in Craiova, insa nu prea am multe detalii despre masina in general:
http://www.autovit.ro/toyota-auris-C28897974.html |
--------------------
-
-
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Nu-i o masina rea, da-i tare plictisitoare, iar finisajele interioare sunt de slaba calitate.
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Omul vine de pe Logan.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Trece la Toyota fara o escala la Prestij 0,9 TCE?
This post has been edited by corbex: 30 Apr 2013, 14:41 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Nu mai exista prestij
![]() |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Si nici onoare.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Pe o strada de linga serviciul meu vinde unul un Citroen C4. Parca pe afis cerea 6000.
Cartierul e de oameni ajunsi, care nu forjeaza masini si nu pun csenoane. |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Pai s-acolo pasti tu mioarele?
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
corbex |
![]()
|
Acolo, mai creste iarba pe linga curtile lor.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Ce inseamna "masina plictisitoare"?
E muta, nu rade ? |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
corbex |
![]()
|
Pai te plictisesti sa mergi ani de zile fara sa cada macar un ambreiaj. Nici greieri n-are.
This post has been edited by corbex: 30 Apr 2013, 14:56 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
Nu vreau fitze. Nu vedeti ce masina am acum?
![]() Ma interesa ce ati auzit de modelul asta, m-am uitat si eu acum pe la ei pe forum si nu pare sa aiba probleme grave. Motorul de 1.4, desi mic, mi-ar fi suficient. Mi se pare ca are si distributie pe lant din ce am vazut, as scapa de o investitie in plus. Daca ar avea si tabla galvanizata ar fi si mai bine (recunosc, am o fixatie dupa 3 dacii). Ma mai gandesc putin, ma mai documentez, si poate il sun pe om sa o vad. |
--------------------
-
-
|
|
corbex |
![]()
|
Mai bine o vezi si te mai gindesti pe urma, daca e cazul. Chiar de nu are tabla galvanizata, in mod cert nu e vopsita ca Loganul.
This post has been edited by corbex: 30 Apr 2013, 15:03 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
QUOTE(Markos @ 30 Apr 2013, 15:39) Stiu, dar totusi, are si el dreptul la o corecta informare. Ontopic: masina-i buna, fiabila, daca asta-l intereseaza in primul rand pe posesor, atunci e o alegere corecta. Dar motorul e lesinat si tinuta de drum asa, mai barca, cu o directie chioara, gen megane. De fapt, una peste alta, e un fel de megane mai bine facut. |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
Daca e asa e perfect. La drumurile noastre si felul cum folosesc eu masina o suspensie moale e de preferat in detrimentul uneia rigide (si o masina mai stabila pe viraje). Eu ma deplasez batraneste oricum
![]() In alta ordine de idei, cel mai important e sa aleg o masina fiabila, cu costuri de exploatare minime. Nu vreau performanta si nici dotari deosebite (un AC, geamuri electrice, inchidere centralizata, dinastea clasice). Vad ca distributia la 1.4 VVTi e pe lant. Deci nu ar necesita inlocuirea (momentan). |
--------------------
-
-
|
|
vijelie |
![]()
|
Iar consumul ala de 5.6 l/100 e la mers constant cu 90 km/h, fara AC.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
In anunt nu sunt date exacte. Nici ESP sau Xenon nu cred sa aiba, asa cum zice el. De asemenea si usa stanga fata (de la sofer) mi se pare revopsita, deci nu e fara accident cum zice el.
Sa vad ce variante mai am, ca nu prea ma grabesc, am 3 luni la dispozitie sa aleg masina. Doar ca parea tentanta oferta, mai ales ca-i de la mine din oras. |
--------------------
-
-
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
cdadan |
![]()
|
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
Ha, am gasit si un anunt de asta toamna de la el, pe un forum local. Atunci avea 80K km si cerea 6200E:
http://www.craiovaforum.ro/vanzari-autotur...is-1143928.html |
--------------------
-
-
|
|
cdadan |
![]()
|
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
vijelie |
![]()
|
Nici macar nivelul de echipare nu il stie (Luna, Tera, Sol).
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Markos |
![]()
|
Pare îngrijita, judecand dupa patura din spate.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 14:50 |