Facultati: AR sau TCM ?, alegerea unei facultati
![]() ![]() ![]() |
Facultati: AR sau TCM ?, alegerea unei facultati
Asi |
![]()
|
||
![]() Camaro SS Group: Members Posts: 930 Joined: 24 July 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Mitsubishi/Mercedes
Carisma/B-class
2003 1.9 DI-D/2007 200CDI
- B 79 ASI/Bxxx "Cei care au puterea de a constrange n-au nevoie sa recurga la judeacata" (Thucydides, 1, 77, 2)
|
|||
Andrul |
![]()
|
![]() Membru' Group: Members Posts: 208 Joined: 4 July 07 From: Bucuresti ![]() |
Stai sa il vezi la examen ce de treaba este.
|
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition
- B-XX-XXX
|
|
alex_d9 |
![]()
|
![]() Membru MCV-ist Group: Members Posts: 78 Joined: 30 September 07 From: romania ![]() |
|
--------------------
dacia
logan mcv 1.5 dCi
2007 - préferénce
- VL 05 ---
|
|
emil_t |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 519 Joined: 12 August 07 ![]() |
se da admitere la AR ?
si cei ce au fost angajati, unde ati fost angajati ? chiar oare designer auto, nu ar fi o mai buna ? |
--------------------
Dacia
Supernova
'03
|
|
b34uen |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 788 Joined: 12 February 07 ![]() |
eu am doi prieteni care au terminat transporturile in bucuresti.
unul inginer sef la depoul de locomotice buc (a facut material rulant) iar unul director la meridian - caroserii (a facut AR). eu zic ca merita cei 5 ani petrecuti in fac. |
--------------------
dacia
logan
2008 ambition 1,5dci
- B 92 ELL 1) Esti pe daciaclub
2) Imi citesti semnatura 4) Nu ai observat ca lipseste pct. 3 5) Tocmai ai verificat daca exista pct. 3 sau nu 6) Zambesti. |
|
alex_d9 |
![]()
|
![]() Membru MCV-ist Group: Members Posts: 78 Joined: 30 September 07 From: romania ![]() |
din cate stiu eu sunt 4 nu 5 ani .
|
--------------------
dacia
logan mcv 1.5 dCi
2007 - préferénce
- VL 05 ---
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Pai asta-i primul an cu doua promotii de ingineri, unii de 5 ani si unii de 4 ani.
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
b34uen |
![]()
|
|
--------------------
dacia
logan
2008 ambition 1,5dci
2) Imi citesti semnatura 4) Nu ai observat ca lipseste pct. 3 5) Tocmai ai verificat daca exista pct. 3 sau nu 6) Zambesti. |
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
depinde...
merita sau nu... |
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
emil_t |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 519 Joined: 12 August 07 ![]() |
vise gen volkswagen ag. sunt realizabile ? de porsche ag nu zic
![]() |
--------------------
Dacia
Supernova
'03
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
uzina dacia nu mai e buna?
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
SebyAvrig |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 351 Joined: 28 October 07 ![]() |
De unde esti alxex_d9?Hai la sibiu la ingineria traficului si transoprturilor.Ar fi o optiune.Intra pe ulbsibiu.ro si gasesti
|
--------------------
VW
Golf
1993 GT 1.8 Prietenii imi bat in geam.Nu-i aud…am termopan
|
|
b34uen |
![]()
|
|
--------------------
dacia
logan
2008 ambition 1,5dci
|
ydaniel |
![]()
|
pt cine vrea la AR bucuresti,cel mai bine ar fi sa respecte indicatiile
dupa www.nudalaupb.3x.ro ![]() asa trebuia sa fi facut si eu si sa fie ales ANEFS-u... dar... ![]() |
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
bendix |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.005 Joined: 10 November 04 From: Timisoara.RO ![]() |
Cineva spunea: "Facultatea nu te scoate invatat ci te invata sa inveti". Mare dreptate a avut. Stiinta progreseaza asa de repede incat in mod sigur vei mai avea multe de invatat dupa facultate. Asa ca orienteaza-te dupa ceea ce iti place. Chiar si cel care a scris www.nudalaupb.3x.ro a recunoscut ca in anii mari a avut profesori si materii pe care le-a apreciat. Gandeste-te ce ar insemna sa nu ai nici macar aceasta satisfactie.
|
--------------------
Dacia
Logan
Ambiance - 2005
- TM10### , alb arctic In mileniul III automobilele vor merge cu apa sau nu vor merge deloc !
|
|
Lord Hades |
![]()
|
![]() Memento Mori Group: Members Posts: 1.640 Joined: 28 July 07 From: Brasov ![]() |
Dormi studente, dormi in pace,
Tara inginer te face! ![]() Facultatea nu te face inginer ci te indruma doar spre meseria asta. Cei din Arges/Pitesti au/aveti o sansa mare pentru ca la doi pasi este Dacia si la 3pasi Ford. In Brasov tot ce insemna industrie auto a cazut demult din pacate. Poti gasi doar furnizori pentru industria auto, dar e bine si asa deocamdata. Cat despre vise gen VW, stati linistiti ca sunt posibile. Cunosc un tip care a terminat odata cu mine si acu e in Germania la VW. Dar trebuie sa fii doxa sa ajungi acolo. Eu am fost mai lenes si am ramas aci sa ma enervez cu romania si locuitorii ei! Succese!!!!!! PS: nu voi ca sa ma laud, dar eu lucrez in mod indirect pt Daimler ![]() |
--------------------
OOOO
A3
2010 / Vorsprung Durch Technik
- BV03:-) "Death smiles at us all. All a man can do is smile back."
|
|
ydaniel |
![]()
|
asa e:)
inainte in Romania era cate un liceu/facultate pt fiecare parte din industrie... dar acuma:( ![]() bine ca exista barci ![]() |
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
alex_d9 |
![]()
|
stiu ca sunt oarecum offtopic dar: ce parere aveti de profilul electronica si telecomunicatii ? as vrea o comparatie intre telecomunicatii si AR sau TCM.
|
--------------------
dacia
logan mcv 1.5 dCi
2007 - préferénce
- VL 05 ---
|
|
b34uen |
![]()
|
sa inteleg ca ti se pare mai usoara facultatea de electronica? in bucuresti era printre cele mai grele dintre profilurile de la poli. usoare ar fi mecanica , electrotehnica, energetica si chimia ca mai au 10 studenti si trag de ei.
|
--------------------
dacia
logan
2008 ambition 1,5dci
|
Danny_bb |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 605 Joined: 17 February 07 From: Brasov/Slobozia ![]() |
Treaba e ca toate facultatile (mai ales cu profil mecanic) au devenit mai usoare pentru ca in fiecare an, concurenta este tot mai slaba, chiar inexistenta. Din aceasta cauza, nivelul de pregatire al proaspetilor studenti tinde vertiginos spre 0.
Din pacate a cam inceput sa fie valabil bancul: O mama isi dojeneste fiul: - Aha, deci in Spania nu vrei sa te duci, in Italia nu> vrei sa te duci, fotbal nu stii sa joci, manele nu vrei sa canti...... ...... Bine mã, atunci dã la facultate.......sa ajungem de rasul blocului! Si o mare parte din asemenea specimene termina linistiti facultatea cu medii mari. Eu am intalnit student de anul 5 la AR care se uita lung la un motor de 4 cilindri montat transversal si ne-a lovit cu intrebarea: "6 in linie ?" Si nu e un caz izolat. Am zis ca o sa-mi notez ce tampenii de genul asta voi mai auzi. Cred ca v-ati distra copios. ![]() |
--------------------
Dacia
Break 1.6TD
1988, Logan 1.5 dci 2006
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
La mine-n facultate era o singura fata la AR, o fata simpla de la provincie, genu' ala de fata cuminte, urata, cu fundu' mare, picioarele scurte si strambe si cu tzatzele mici, departe rau de a fi o somitate intelectuala, deci o nevinovata. Interesant era ca avea note mari, foarte mari la toate materiile.
Si la examenul de licenta, in amfiteatru, profii intarziau si comoara se plictisea. Stateam in fata ei si ma-ntreaba: "Matlei, zi si miii... Stiu ca la motorul cu aprindere prin scanteie, arderea o face bujia (io: ![]() ![]() Nu mai stiu ce i-am raspuns, neimportant asta. QUOTE(alex_d9 @ 17 Mar 2009, 15:18) ![]() ![]() ![]() Si eu o comparatie intre eclipsa de luna si Alina Plugaru, ca tot au atatea-n comun. Raspuns la intrebarea din titlu: NICIUNA! Pentru ca pe tine te definesc 2 chestii: - te intereseaza ce facultate vei urma; - dintre astea doua nu te pasioneaza niciuna, c-altfel n-ai mai fi-ntrebat. Recomandarea mea - fa ce-ti place. Adica-ti plac femeile, fa medicina, iti plac barbatii, fa ceva design vestimentar (exista???), iti plac calculatoarele... intelegi? Ca daca te duci in facultate fara sa fii pasionat de ce incearca aia sa te-nvete acolo, te cam duci degeaba. This post has been edited by Muttley: 18 Mar 2009, 16:18 |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
b34uen |
![]()
|
|
--------------------
dacia
logan
2008 ambition 1,5dci
|
ydaniel |
![]()
|
du-te la ANEFS:)
examene la:ski,inot,atletism... ![]() |
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Pai tu de ce ai picat?
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
ydaniel |
![]()
|
la ce sa pic:))
ar+anefs=love:)) |
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
QUOTE(b34uen @ 3 Mar 2009, 15:36) eu am doi prieteni care au terminat transporturile in bucuresti. unul inginer sef la depoul de locomotice buc (a facut material rulant) iar unul director la meridian - caroserii (a facut AR). eu zic ca merita cei 5 ani petrecuti in fac. Bre, matale fusesi coleg de facultate cu Iulian? |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
b34uen |
![]()
|
de liceu nu de facultate
|
--------------------
dacia
logan
2008 ambition 1,5dci
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th May 2025 - 12:01 |