nu pot sa trimit mesaje
![]() ![]() ![]() |
nu pot sa trimit mesaje
oreste0983 |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 45 Joined: 6 May 08 From: Motru,Gj /Winnenden, De ![]() |
|
||
--------------------
Dacia / Nissan
Nova GTi / Terrano II
1998 / 2000
- MH-03-WRZ
|
|||
Duyu |
![]()
|
![]() Membru dependent de forum Group: Members Posts: 2.259 Joined: 10 March 06 From: B u c u r e ș t i ![]() |
Citeste regulamentul. Cand vei avea peste 25 de postari vei putea folosi mesageria privata.
![]() |
--------------------
Renault
Clio Symbol
1.5 dCi, 65 CP - with Vredestein Snowtrac 3 An Fabricație: 2006 Kilometraj: ~95.000 km |
|
oreste0983 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 45 Joined: 6 May 08 From: Motru,Gj /Winnenden, De ![]() |
multumesc, cred ca am sarit peste
![]() |
--------------------
Dacia / Nissan
Nova GTi / Terrano II
1998 / 2000
- MH-03-WRZ
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
Ar fi totusi bine daca un moderator ar face un topic sticky, cu subiect de genul "CITESTE AICI INAINTE DE A PUNE ORICE FEL DE INTREBARI!!!", in care, fie sa descrie in stil FAQ cele mai comune probleme aparute si modalitatea lor de rezolvare, fie sa faca referire la CITIREA REGULAMENTULUI INAINTE DE A REPETA INTR-UNA ACELEASI INTREBARI TAMPITE!
Mai oameni buni, deci fara misto acum: sa zicem ca nu cititi regulamentul, va doare la cascheta de el, dar macar aveti frate bunul simt si frunzariti cateva pagini pe sectiunea de probleme, poate problema pe care voi vreti s-o ridicati a fost deja discutata. In cazul celei de fata, a fost RAS-DISCUTATA! Pe bune, e totala nesimtire sa veniti cu aceeasi intrebare iar si iar si iar, fara macar a avea bunul simt de a incerca o minima cautare. Poate ca un FAQ lipicios ar rezolva problema asta, in special daca ar fi dublat si de amenintarea unui avertisment de 20-30% |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
oreste0983 |
![]()
|
si totusi uitandu-ma prin mesagerie am vazut ca am un mesaj pe care am putut sa il trimit acum ceva vreme
|
--------------------
Dacia / Nissan
Nova GTi / Terrano II
1998 / 2000
- MH-03-WRZ
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Probabil, da' între timp s-a modificat schimbarea și afectează și userii înregistrați anterior.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st July 2025 - 20:00 |