Idiotenia anului 2009!
![]() ![]() ![]() |
Idiotenia anului 2009!
StreetStyle |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 36 Joined: 27 February 09 ![]() |
|
||
--------------------
Pejos
cu doua picioare
1991
|
|||
Asi |
![]()
|
![]() Camaro SS Group: Members Posts: 930 Joined: 24 July 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Mitsubishi/Mercedes
Carisma/B-class
2003 1.9 DI-D/2007 200CDI
- B 79 ASI/Bxxx "Cei care au puterea de a constrange n-au nevoie sa recurga la judeacata" (Thucydides, 1, 77, 2)
|
|
ZTV |
![]()
|
![]() fost membru activ pe Daciaclub Group: Members Posts: 1.674 Joined: 14 December 07 ![]() |
cat de bine simpatizez eu Loganul sau pe Sandel-ul, cativa de pe forum stiu f bine ( mai ales domnul Ironick
![]() Mi se pare ca Sandero este chiar masina anului, la pret de Sandero full nu cred ca gasesti alta masina NOUA ( lasand la o parte passat SH, Mercedes SH, ...) cu acelasi echipare. Cred ca chiar e bine meritat titlul, mai ales ca multi din europa cumpara , pt ca e ieftin, si arata cat decat mai normal. |
--------------------
-------
xxx
xxx
- xxx xxx
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.548 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(ZTV @ 2 Mar 2009, 23:54) mai ales domnul Ironick Ala nu-i rasul tau ...![]() |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
ZTV |
![]()
|
![]() fost membru activ pe Daciaclub Group: Members Posts: 1.674 Joined: 14 December 07 ![]() |
QUOTE(IRONICK @ 3 Mar 2009, 10:20) chiar e rasul meu...... 3 Mar 2009, 18:34: QUOTE(argon @ 3 Mar 2009, 10:18) ti-a trecut vreodata prin cap ca alte marci au (inca de 20 de ani) dotari pe care Dacia putin probabil le avea peste inca 20 de ani? stiu argon, ai dreptate unele masini SH au echipare la acre dacia nici nu a visat. Dar eu vorbeam despre masina noua, ieftina ( intr-e 7000 - 9000 de euro) . This post has been edited by ZTV: 3 Mar 2009, 18:34 |
--------------------
-------
xxx
xxx
- xxx xxx
|
|
craciun.mihai |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 41 Joined: 6 October 08 From: Navodari City ![]() |
Tinand cont ca masinile de afara, sunt facute afara si deci necesita niste costuri suplimentare, care ma indoiesc ca sunt mici sa fie aduse aici, eu cred ca autoturismele dacia nu isi justifica pretul, nici in situatia asta (de criza).
P.S.: ce-i drept, nici celelalte masini nu prea isi justifica pretul (dupa mine), dar incercam sa fac o comparatie. |
--------------------
Dacia
1310
1998 Q: Ce masina ai ?
A: Hammer. Q: Pe bune ai Hammer ? A: Eh.. am Dacie, dar tot atat consuma. |
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
corect da dacia a stiut sa stea cu modelul ei sub preturile celorlalte modele adica la bani la care iei un logan full,ca sa iei o kia ced mai trebuie sa pui bani si iei una standard
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
Din cate stiu eu Loganul berlina a fost cel putin in inca o alta tara masina anului.
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
craciun.mihai |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 41 Joined: 6 October 08 From: Navodari City ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310
1998 Q: Ce masina ai ?
A: Hammer. Q: Pe bune ai Hammer ? A: Eh.. am Dacie, dar tot atat consuma. |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 12:40 |