Bancheta spate
![]() ![]() ![]() |
Bancheta spate
TM 03 MUY |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 49 Joined: 4 March 07 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310
- TM 03 MUY
1988
|
|||
Adrian_Boy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.849 Joined: 31 October 07 ![]() |
Aceea-si problema o am si eu, ma gandeam sa caut ceva burete mai tare (i-mi scapa denumirea acuma) sa o imbrac cu el, iar la sfarsit sa-i pun piele sintetica, pe frigul asta, parca merge facut cate ceva si prin casa
![]() |
--------------------
Opel
Astra Z16XE
- B
2001 16V 101 caluti de rasa!
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
cel de la care am luat jantele are si scaune si bancheta de piele, nu stiu de pe ce masina, ca nici el nu stie, le-a luat de la dezmembrari, bancheta si spatarul au intrat la fix, cu modificari minore la prindere, din pacate un scaun fata are pielea putin rupta, ca-i luam eu setul demult.
|
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
2007 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Cucu84 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 28 Joined: 14 April 07 ![]() |
Dar intr-un break ce bancheta sar putea pune in loc de cea originala?Nu conteaza daca nu se rabateaza, numai confortabila sa fie...
![]() |
--------------------
Dacia
1310
- SJ-03-GHC
2003 /CLi
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
de care ziceam eu are break, si am mai vazut un break cu alte banchete, tot piele, dar alt model, pe berlina nu prea am vazut, probabil e mai usor de adaptat la break, difera sistemul de prindere.
|
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
2007 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Mr_Devil83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.254 Joined: 14 June 08 ![]() |
break rullez
![]() |
--------------------
Dacia
1300 / SUPERNOVA EUROPA
1984 / 2002
|
|
TM 03 MUY |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 49 Joined: 4 March 07 ![]() |
Nimeni nu stie depe ce model de masina s-ar potrivi bancheta la Dacie.
|
--------------------
Dacia
1310
- TM 03 MUY
1988
|
|
tatuci |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 206 Joined: 19 February 04 From: Bucuresti ![]() |
eu unul sunt un fan al scaunelor de dacie (ma refer aici la cele din fata).
a reusit cineva sa isi imbrace scuanele in piele sau cuoasteti vreun atelier care sa reconditioneze scaunele (inclusiv imbracat in piele) ? |
--------------------
Dacia
1310 TLX, SupeRNova, Logan MCV (2014)
- B 84 TCI, B 47 BWU
1991/ 2001/ 2014 Nu-i nimic mai frumos pe lumea asta decat puritatea conceptiei inventatorului.
|
|
Adrian_Boy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.849 Joined: 31 October 07 ![]() |
Am gasit eu pe net, pe unii pe la bd. timisoara, cu un atelier de asa ceva, da un telefon si intreaba, ca mie mi-a fost frica
![]() |
--------------------
Opel
Astra Z16XE
- B
2001 16V 101 caluti de rasa!
|
|
tzepesch |
![]()
|
![]() Japan Jupan Group: Members Posts: 2.403 Joined: 22 June 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(tatuci @ 27 Feb 2009, 13:27) eu unul sunt un fan al scaunelor de dacie (ma refer aici la cele din fata). a reusit cineva sa isi imbrace scuanele in piele sau cuoasteti vreun atelier care sa reconditioneze scaunele (inclusiv imbracat in piele) ? da, la Biserica Matasari, chiar in statie la tram. 55, pe b-dul Pache Protopopescu te dai jos si pe drepata e un atelier de tapiTerie auto. daa ii duci tu pielea ti le face! e cam 70-80 manopera/scaun eu si cu taicamiu mi-am imbracat singur masina cu piele, sintetica. ca nu eram nebuni sa bagam naturala. 1 ca nu se gasea, 2 era extrem de scump! si cu dacia mai cari, riscul de a o ciupi, sfasia e semnificativ mai mare. http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...dpost&p=1186673 This post has been edited by tzepesch: 2 Mar 2009, 13:51 |
--------------------
Dacia
DELTA GALIDI Station Wagon
- B-xx-xxx
1982 - 1310 - 4VIT. De ce caraie cioara in zbor? ... Schimba vitezele
Toyota Auris 2L D-4D Luna Plus + |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th July 2025 - 07:00 |