reparat inchidere usi nova, stie cineva cum se face?
![]() ![]() ![]() |
reparat inchidere usi nova, stie cineva cum se face?
tavi_ok |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 8 February 09 From: Mangalia ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Nova T alba
1998
- CT 94 VOE
|
|||
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Dai jos fața de usă, cu ajutorul unei șurubelnițe stea și o cheie de 10, apoi vezi ce s-a rupt.
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
cristigalos |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 104 Joined: 16 October 08 ![]() |
tavi exista un plastic care actioneaza tija de la centralizata. mai mult ca sigur ala a sarit de la locul lui,cel putin la mine ala o fost dar nu cred o sa fie alceva. nu are rost sa schimbi incuietoarea.
|
--------------------
dacia
nova
gt 1999
|
|
gti98 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 700 Joined: 12 November 05 ![]() |
La mine s-a rupt o parte a unei imbinari gen "lama surubelnita-slit" Initial am intrebat la magazin dar fiind scump (contact, 2 broaste de usa, una de portbagaj si buson benzina), am cautat solutie de reparare. Prima a constat in confectionarea unei mici "lame" dintr-o bucatica de tabla si formarea unui slit si pe butucul care avea el proeminenta care s-a rupt. Recent am reparat a doua oara, prin lipire cu poxipol; totusi ceva nu e in regula: dupa ce un timp a functionat bine, acuma nu merge decat sa o incui, descuierea o fac prin dreapta si din butonul interior. In week-end demontez panoul si broasca, chiar sunt curios ce are...
Cu Dacia nu te poti plictisi... |
--------------------
Dacia Nova GTI
GTI 98
- IS 57 ENB
|
|
vlahul_2004 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 43 Joined: 28 October 08 ![]() |
Iarna trecuta mi-a inghetat incuietoarea de la usa din dreapta. M-am dus la cea din stanga si am descuiat- si asa am intrat. Cand sa cobor am ridicat butonul si am iesit, e adevarat ca s-a ridicat putin cam greu. Cand sa o incui nu mai mergea. Se rupsese nush ce acolo. Am fost la un tinichigiu si a desfacut fata de usa si s-a uitat acolo, s-a dus in garaj, avenit cu o piesa pe care a pus-o acolo si acum merge, putin fortat si butonul este acum mai jos, cam la jumatate cand este deschis. Asdar, un tinchigiu oricum are piese pt inca o masina, incercati la unu d'asta. In definitiv cat va poate cere? De un sprits acolo.
|
--------------------
Dacia
Nova
1996
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 22:42 |