DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> reparat inchidere usi nova, stie cineva cum se face?

tavi_ok
post 23 Feb 2009, 22:08
Post #1

Membru incepator

Group: Members
From: Mangalia

Cand am bagat cheia sa incui masina cu cheia sa auzit un zgomtot si dupa care ne mai mergand sa incui usa, la cateva zile sa intamplat la fel si pe partea dreapta,acu singura solutie este sa o inchid din telecomanda inchiderii centralizate, dar pe mine ma intereseaza sa le repar si pe cele normale. Am inteles ca ar fi un inel ceva din plastic care sa stricat, o inchidere noua este 250 ronca trebuie schimbat tot ,contact, usi, portbagaj.

--------------------
Dacia Nova T alba 1998 - CT 94 VOE
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
C a t a l i n
post 23 Feb 2009, 22:11
Post #2

Dai jos fața de usă, cu ajutorul unei șurubelnițe stea și o cheie de 10, apoi vezi ce s-a rupt.

--------------------
- - -
Când vrei și, și, iese nici, nici!
+
cristigalos
post 24 Feb 2009, 12:29
Post #3

Membru

tavi exista un plastic care actioneaza tija de la centralizata. mai mult ca sigur ala a sarit de la locul lui,cel putin la mine ala o fost dar nu cred o sa fie alceva. nu are rost sa schimbi incuietoarea.

--------------------
dacia nova gt 1999
+
gti98
post 26 Feb 2009, 21:25
Post #4

Membru autentic

La mine s-a rupt o parte a unei imbinari gen "lama surubelnita-slit" Initial am intrebat la magazin dar fiind scump (contact, 2 broaste de usa, una de portbagaj si buson benzina), am cautat solutie de reparare. Prima a constat in confectionarea unei mici "lame" dintr-o bucatica de tabla si formarea unui slit si pe butucul care avea el proeminenta care s-a rupt. Recent am reparat a doua oara, prin lipire cu poxipol; totusi ceva nu e in regula: dupa ce un timp a functionat bine, acuma nu merge decat sa o incui, descuierea o fac prin dreapta si din butonul interior. In week-end demontez panoul si broasca, chiar sunt curios ce are...
Cu Dacia nu te poti plictisi...

--------------------
Dacia Nova GTI GTI 98 - IS 57 ENB
+
vlahul_2004
post 18 Mar 2009, 15:08
Post #5

Membru incepator

Iarna trecuta mi-a inghetat incuietoarea de la usa din dreapta. M-am dus la cea din stanga si am descuiat- si asa am intrat. Cand sa cobor am ridicat butonul si am iesit, e adevarat ca s-a ridicat putin cam greu. Cand sa o incui nu mai mergea. Se rupsese nush ce acolo. Am fost la un tinichigiu si a desfacut fata de usa si s-a uitat acolo, s-a dus in garaj, avenit cu o piesa pe care a pus-o acolo si acum merge, putin fortat si butonul este acum mai jos, cam la jumatate cand este deschis. Asdar, un tinchigiu oricum are piese pt inca o masina, incercati la unu d'asta. In definitiv cat va poate cere? De un sprits acolo.

--------------------
Dacia Nova 1996
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 12th May 2025 - 22:42
Forum Renault