JOC GEN Q: si A:, hai sa va vad la treaba!
![]() ![]() ![]() |
JOC GEN Q: si A:, hai sa va vad la treaba!
atentat_cu_bomboana |
![]()
|
||
![]() membru exemplar Group: Members Posts: 926 Joined: 23 April 08 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Volkswagen / RAM |
Caddy 1.9 TDI
2015
- www.bikehouse.ro “Și dacă mă dă nevastă-mea afară din casă, ce! O să dorm în cutii de carton în mașină.” [by a good friend of mine]
|
|||
Micutzu_BH |
![]()
|
![]() Driving around Group: Members Posts: 283 Joined: 11 September 06 From: D'aci ia ![]() |
Ma bucur ca nu cheltuie banii pe prostii!
Ce faci daca isi cumpara 100 de perechi de pantofi? |
--------------------
Dacia
Logan
Ambition - 2005 Este mai bine sa dezbati o intrebare fara sa o rezolvi, decat sa o rezolvi fara a o dezbate!
|
|
koldun |
![]()
|
![]() un om Group: Members Posts: 763 Joined: 1 November 07 From: CT ![]() |
Realizez ca m-am bucurat degeaba!
Ce faci daca e musai sa ajungi undeva CU MASINA TA care e prinsa intre alte doua masini parcate f. f. aproape? |
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
edit.
Intru prin portbagaj ![]() Ce faci daca n-ai matiz si nu poti intra prin portbagaj? This post has been edited by Alexu7: 12 Mar 2009, 12:06 |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
- B6 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|
atentat_cu_bomboana |
![]()
|
![]() membru exemplar Group: Members Posts: 926 Joined: 23 April 08 From: Bucuresti ![]() |
Mă oftic, pentru că îmi dau seama că mi-am vândut Matizu’ să-mi iau băutură.
Ce faci dacă se închid granițele și tu rămâi pe afară? This post has been edited by atentat_cu_bomboana: 12 Mar 2009, 12:48 |
--------------------
Volkswagen / RAM |
Caddy 1.9 TDI
2015
- www.bikehouse.ro “Și dacă mă dă nevastă-mea afară din casă, ce! O să dorm în cutii de carton în mașină.” [by a good friend of mine]
|
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
sar in sus de bucurie ca am o tara nu mai a mea.
ce faci daca in tara respectiva sunt adusi numai somalezi?? This post has been edited by slider2: 12 Mar 2009, 18:12 |
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|
brigada_diverse |
![]()
|
![]() Dacist cu permis si experienta mai mare de 30000 km :D Group: Members Posts: 2.505 Joined: 12 July 07 From: Constanta ![]() |
faci o cerere sa aduca si niste romani
dar ce faci cand te trimit aia inapoi in tara si vreun partid comunist e la putere? |
--------------------
Dacia
ex: Dacia 1310 / actual: Dacia Logan
TLX 1989/ Abs Plus 1.4 MPI Let us die young or let us drive Dacia
FRANEZ BRUSC SI FARA ROST! |
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
te faci secretar general
ce te faci daca te voteaza astia, si te pun sa-i faci de petrecanie lui obama?? |
--------------------
symboala
neagra
|
|
brigada_diverse |
![]()
|
![]() Dacist cu permis si experienta mai mare de 30000 km :D Group: Members Posts: 2.505 Joined: 12 July 07 From: Constanta ![]() |
furi ca tot romanu cat poti...si dupaia....pleci...il lasi pe obama in pace
![]() dar ce te faci daca vrea obama sa te omoare? |
--------------------
Dacia
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.700 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Ma aliez cu Bin Laden.
Ce te faci daca Bin Laden iti face o oferta de inrolare in Al Qaida? |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Il impusc !
Ce faci daca nu moare ? ![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
slider2 |
![]()
|
iau toporul cu luneta, poate de data asta nu mai scapa.
ce faci daca maine afli ca nevasta/iubita is satisface placerile carnale cu cel mai bun prieten al tau?? This post has been edited by slider2: 12 Mar 2009, 20:57 |
--------------------
symboala
neagra
|
|
koldun |
![]()
|
![]() un om Group: Members Posts: 763 Joined: 1 November 07 From: CT ![]() |
O iau la plimbare si ating din greseala o alta femeie...
Ce faci cand esti beat? |
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|
slider2 |
![]()
|
bag somn.
ce faci daca maine te suna cei de la dacia si iti spun ca ai castigat un logan prestige, cu ce motorizare vreti voi, dar pentru a primi masina trebuie sa le-o dati lor pe actuala?? |
--------------------
symboala
neagra
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
le spun sa-si bage masina-n c*r !
ce faci daca accepta ? ![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
slider2 |
![]()
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() le spui sa-si schimbe motto-ul din "pe drumul cel bun" in "pe drumul spre fund/din dos", si ca sa foloseasca in toate reclamele, melodia "I will survive". (pt cei care nu stiu asta e imnul "analistilor"). ce faci daca ti se propune sa pozezi in playboy?? |
--------------------
symboala
neagra
|
|
ag02cws |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.443 Joined: 2 December 06 From: Bucuresti / Pitesti ![]() |
Accept
![]() Ce faci daca te prinde la "Tradati in dragoste"? This post has been edited by ag02cws: 13 Mar 2009, 00:18 |
--------------------
Dacia 1310 L 1994 /
Dacia Sandero 1.4 MPI 2008 / Kia Cee'd
2008
|
|
slider2 |
![]()
|
ma duc la test de infidelitate.
ce faci daca sotia/iubita iti spune ca vrea sa-si schimbe sexul?? |
--------------------
symboala
neagra
|
|
nairam |
![]()
|
![]() Posesor de bebelus... Group: Members Posts: 570 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Divortez
Ce faci daca iti spune ca vrea sa-ti schimbi TU sexu? |
--------------------
Toyota
Avensis
2009 Executive
- 1.8 129 horses Benzina, Culoare Light Olive, antijeg ....
Daca vrei sa fii fericit o clipa, razbuna-te, daca vrei sa fii fericit o viata, iarta ! |
|
atentat_cu_bomboana |
![]()
|
Cine, nevasta-mea? Ma bucur ca am deveni, in sfirsit, o familie normala!
![]() Ce faci daca vine cutremurul si esti in pielea goala? This post has been edited by atentat_cu_bomboana: 13 Mar 2009, 12:42 |
--------------------
Volkswagen / RAM |
Caddy 1.9 TDI
2015
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Profiti de ocazie si dai mai repede din cur.
Ce faci daca ti-e foame si n-ai un ban in buzunar? |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
Scot bani de pe card
![]() Ce faci daca nu gasesti bancomat ? |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
|
|
atentat_cu_bomboana |
![]()
|
Intru la un supermarket și mănânc de la sampling.
Ce faci dacă, după ce-ai mâncat de la sampling, îti iese o bubă mare fix între ochi și în ziua aia ai interviu pentru un job? |
--------------------
Volkswagen / RAM |
Caddy 1.9 TDI
2015
|
|
ag02cws |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.443 Joined: 2 December 06 From: Bucuresti / Pitesti ![]() |
Fac rost de niste ochelari cu rama groasa care or sa-mi dea si un aer serios.
Ce faci daca la interviu te intreaba cu ce echipa tii si omu' poarta o cravata ros-albastra? |
--------------------
Dacia 1310 L 1994 /
2008
|
|
Lexy |
![]()
|
![]() Just ME Group: Members Posts: 531 Joined: 9 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Dau bata'n balta si zic ca tin cu Dinamo!
Ce faci daca, dupa ce raspunzi spune ca nu ai experienta necesara postului? |
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
- B-01-LEXY Good girls go to heaven.Bad ones go to hell.
And girls with fast cars go anywhere they want. |
|
B30KDT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 491 Joined: 10 May 05 From: bucuresti ![]() |
scot pistolu si-l impusc
dar ce faci daca ramai blocat in metro la mijlocul tunelului si nu se mai deschid usile si te taie treaba mare rau de tot? |
--------------------
DACIA
DACIA
2012
|
|
brigada_diverse |
![]()
|
o tai si eu pe ea
![]() ce faci daca un politist iti cere sa ii dai spaga? |
--------------------
Dacia
|
cosmin_2300 |
![]()
|
Ii dau m**e
![]() Ce faci daca ramai fara benzina in camp ? |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
|
|
ag02cws |
![]()
|
O iau pe jos (daca sunt cu dacia, scot sticla de dupa roata de rezerva
![]() Ce faci daca esti cerut de sot? ![]() |
--------------------
Dacia 1310 L 1994 /
2008
|
|
Micutzu_BH |
![]()
|
![]() Driving around Group: Members Posts: 283 Joined: 11 September 06 From: D'aci ia ![]() |
O iau de sotie!
Ce faci daca soacra-i mai buna ca nevasta? |
--------------------
Dacia
Logan
Ambition - 2005 Este mai bine sa dezbati o intrebare fara sa o rezolvi, decat sa o rezolvi fara a o dezbate!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st June 2025 - 18:45 |