Bautura,, bat-o vina.
![]() ![]() ![]() |
Bautura,, bat-o vina.
bendix |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.005 Joined: 10 November 04 From: Timisoara.RO ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
Ambiance - 2005
- TM10### , alb arctic In mileniul III automobilele vor merge cu apa sau nu vor merge deloc !
|
|||
fullfit46 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 244 Joined: 8 June 08 From: Vaslui ![]() |
Topicul a fost deschis pentru a primi initiatorul niste raspunsuri, pe care nu le stie si le afla de la cei care stiu sau au mai trecut prin asa ceva.
Si daca tot intereseaza pe cineva ce s-a intamplat pana la urma....i s-a intocmit dosar penal, i se va propune de catre politist un an de "parnaie".....cu suspendare, pentru ca e la prima abatere, (in urma consumului de bautura nu a comis si infractiuni de genul accident cu vatamare corporala, etc....). Bineinteles ca un an de zile nu are voie sa dea o palma la nimeni, chiar daca o sa fie scuipat in ochi si de o fata......asa ca aviz amatorilor spritari. 8 Mar 2009, 18:13: QUOTE(bendix @ 8 Mar 2009, 13:31) Ma asteptam ca initiatorul topicului sa spuna care a fost concentratia de alcool in sange (ca am inteles ca i s-a recoltat si i s-a facut proba varului). Poti sa te simti frustrat.....dar eu chiar de la primul post am mentionat asta....asa ca .....mai apuca-te odata de citit..... This post has been edited by fullfit46: 8 Mar 2009, 17:13 |
--------------------
Dacia
Logan
2007 Benzina Albrecht AE 6110 / Midland ML 145
|
|
bendix |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.005 Joined: 10 November 04 From: Timisoara.RO ![]() |
Din cate am inteles, varul avea 0,57 in aerul expirat. Altfel ce rost avea sa fi pus intrebarea de mai jos ?
QUOTE(fullfit46 @ 4 Mar 2009, 09:45) Eu chiar as fi vrut sa iti dau niste raspunsuri, caci am trecut prin asta. Mi-a lovit masina unul cu 1,8 alcoolemie (in sange). |
--------------------
Dacia
Logan
Ambiance - 2005
- TM10### , alb arctic In mileniul III automobilele vor merge cu apa sau nu vor merge deloc !
|
|
Mirciulik |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 378 Joined: 11 March 06 From: Galati ![]() |
Cat a baut de a ajuns la 0,57? doar informativ......
Vara ies la padure in fiecare weekend..... Ne adunam cam 5 masini (5 soferi) si 15-20 de oameni. Unchiul meu lucreaza in domemiul constructiilor si are un etilotest pentru verificarea muncitorilor. La sfarsitul zilei (la padure) ne adunam cu totii si suflam ![]() De la ora 10-11 pana la ora 4 cand se face gratarul unchiul meu bea cam o bere si un pahar de vin. Pe la ora 7 cand se face testarea lui ii iese 0.00 Celelalte persoane au intre 0.5-1.00 , iar unii antrenati sar de 2. Daca voi spuneti ca de fapt in sange e dublu atunci inseamna ca femeile au deja 1 la mie iar barbatii 2-4 la mie. Asta nu inseamna coma alcoolica? |
--------------------
Dacia
1310 Break
1997
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
QUOTE(Thanatos @ 4 Mar 2009, 09:34) Ma tem ca ori faci "dreptul" ori o scalzi cu suspendare, amandoua in niciun caz! QUOTE(fullfit46 @ 8 Mar 2009, 17:10) ...i s-a intocmit dosar penal, i se va propune de catre politist un an de "parnaie".....cu suspendare... Politia doar constata abaterile. In nici un caz nu face recomandari cu privire la pedeapsa. Judecatorul, daca, verisorul tau este la prima abatere, il va sanctiona cel mai probabil cu o condamnare cu suspendare intre 0,5 si 1,5 ani (in functie de starea de dispozitie a judecatorului...). Cu o perioada de proba de 2 ani (adica, daca in termen de 2 ani (perioada de condamnare cu suspendare + 2 ani) mai calca pe bec, la pedeapsa curenta i se va adauga si pedeapsa cu suspendare de care a fost iertat prima data). La un an dupa ce sentinta de condamnare devine definitiva, se poate prezenta la un nou examen pentru permis de conducere. P.S. Din datele tale nu rezulta daca locuiesti in RO si nici ce varsta ai, doar ca ti se intampla frecvent sa te urci la volan dupa cate o bere. E greu pana o faci prima, a doua oara, apoi vezi ca merge si devine obisnuinta... Si cand dai cu capul de pragul de sus... Mi-as permite sa comentez ca ti-ai facut un obicei tare prost... |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
fullfit46 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 244 Joined: 8 June 08 From: Vaslui ![]() |
[quote=radian,8 Mar 2009, 22:18]P.S. Din datele tale nu rezulta daca locuiesti in RO si nici ce varsta ai, doar ca ti se intampla frecvent sa te urci la volan dupa cate o bere. E greu pana o faci prima, a doua oara, apoi vezi ca merge si devine obisnuinta... Si cand dai cu capul de pragul de sus... Mi-as permite sa comentez ca ti-ai facut un obicei tare prost...
Da...sunt un locuitor al Parisului, si am postat intr-un topic din Romania. Am greseli de ortografie ?? Si nu este vorba despre mine, ci despre varul meu. <span class='edit'>9 Mar 2009, 08:42:</span> [quote=Mirciulik,8 Mar 2009, 20:40] Cat a baut de a ajuns la 0,57? doar informativ...... La o sticla de 2 litri de bere si dupa o ora....iese undeva la 0,27 in aerul expirat...pe probatelea.. ![]() This post has been edited by fullfit46: 9 Mar 2009, 07:42 |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Am inteles ca-i vorba de verisorul tau. Nu ai greseli de ortografie.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Merge redesu' in Paris?
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
radian |
![]()
|
QUOTE(fullfit46 @ 8 Mar 2009, 17:10) ...Bineinteles ca un an de zile nu are voie sa dea o palma la nimeni, chiar daca o sa fie scuipat in ochi si de o fata......asa ca aviz amatorilor spritari. <span class='edit'>8 Mar 2009, 18:13:</span> Poti sa te simti frustrat.....dar eu chiar de la primul post am mentionat asta....asa ca .....mai apuca-te odata de citit..... Mea culpa! Trebuie sa recunosc ca mi-am furat-o! La modul in care abordezi problemele esti doar un pusti bolnav de acnee... |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
fullfit46 |
![]()
|
@radian
"La modul in care abordezi problemele esti doar un pusti bolnav de acnee..." Dute si te plimba.....la varsta mea, doar copilul meu mai are acnee... |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th July 2025 - 01:46 |