DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages  1 2 > 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Liceenii vor avea ore mai putine

tarzy
post 4 Mar 2009, 11:30
Post #1

aroist

Group: Members
From: Bucuresti

http://www.newz.ro/stire/80968/liceenii ... ai-putine/

Liceenii vor avea ore mai putine
Cotidianul | 04 Martie 2009

Elevii de liceu vor avea maximum 30 de ore pe saptamana. S-au taiat, in functie de profil si de anii de studiu, orele de consiliere, o ora de sport si una de la a doua limba straina.

Ministrul Educatiei, Cercetarii si Inovarii, Ecaterina Andronescu, ar putea inainta, in aprilie, propuneri pentru examinarile de anul viitor, atat in ceea ce priveste tezele cu subiect unic, cat si bacalaureatul. Cat priveste reducerea numarului de ore la 30 pe saptamana pentru elevii de liceu, Ecaterina Andronescu a aratat ca in acest fel elevii au fost 'descarcati' de unele ore.

'Vrem sa centram curricula pe formarea de competente, inainte de a trece la reducerea numarului de ore pe saptamana. Sper ca toata lumea sa fie multumita', a spus Ecaterina Andronescu, in cadrul audierilor de la Camera Deputatilor, unde a prezentat raportul privind Starea invatamantului.

Ea a precizat ca orele de educatie fizica si sport au ramas in trunchiul comun al curriculei pentru liceele cu program sportiv, dar la cele teoretice s-a scos o ora, lasand alte doua ore la decizia scolii, plus dreptul de a-si face echipe sportive. 'in acest fel, sper sa se dezvolte echipe de handbal, volei, tenis si sa ii ajutam pe copii', a explicat ministrul.

Potrivit ministrului Educatiei, decizia a avut la baza ideea ca, in invatamantul superior, studentii au alocate 28 de ore pe saptamana, iar pentru elevii de 14-18 ani 'programul supraincarcat era cu atat mai dificil'. 'in aceasta etapa in care se desfasoara in teritoriu miscarea de personal, am redus numarul de ore de la 33-34, la unele licee, sau 37-38 la altele, la 30 de ore pe saptamana', a declarat, marti, ministrul Educatiei, in Comisia pentru invatamant a Camerei Deputatilor. Doar liceele vocationale de arta sau coregrafie vor avea 33 de ore pe saptamana, pentru ca 'elevii nu sunt solicitati foarte mult psihic, ci se considera ca fac orele din placere', explica Doina Pana, secretarul de stat pentru invatamant preuniversitar.

Modificarile s-au facut in functie de profil. Secretarul de stat Doina Pana a explicat pentru cotidianul.ro ca 'sunt peste 200 de specializari, iar noi am incercat sa nu afectam nici elevii si nici normele profesorilor. Am facut un compromis, pentru ca elevii trebuie sa-si formeze anumite competente la sfarsitul celor 12 clase, dar si sa fie pregatiti pentru examenul de bacalaureat'. Secretarul de stat ofera si doua exemple de 'reduceri': 'La profilul mate-info sau cele tehnologice am scos o ora de la cea de-a doua limba straina' si ' la clasele de a IX-a si a XI-a s-a scos ora de consiliere care se facea o data pe an. Am hotarat sa o lasam doar la anii terminali, in clasa a X-a, la finalul invatamantului obligatoriu, si la clasa a XII-a'.
[I]

De cand ma stiu m-am tot intrebat de ce in Romania "serviciile publice" sunt "dimensionate" ptr a da de lucru celor angajati si nu ptr a raspunde nevoilor reale ale societatii.

Consider total eronat ca intr-o tara unde audienta telenovelelor e la loc de frunte sa "tai" orele de educatie fizica. O sa ajungem in curand o tara de imbuibati obezi.

This post has been edited by tarzy: 4 Mar 2009, 11:30

--------------------
DACIA / ARO / TICO L 1,6 / 244 / SX 2005 / 1993 / 1999 - B55MGY
Aha
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Cocojambo
post 4 Mar 2009, 11:41
Post #2

Membru autentic

o sa ajungem o natie de obezi.

mai bine ar mai baga o ora de sport si ar scoate notele pt disciplina asta. sa bage ceva admis/respins. asa nu o sa mai fuga toti de ea. unora care sunt paraleli cu sportul le strica media si isi luau scutiri medicale.

asa vi, te relaxezi, faci miscare si la sf semestrului esti admis sau respins si gata. nu conteaza la media generala.

Da' la noi tre sa stai 8 ore pe scaunu ala sa bagi in tine si ti se atrofieze toti muschii. Dupa se mira lumea de ce sunt deprimati sau depresivi copii, de unde atata nervozitate si tot tacamul......

NUMAI IN ROMANIA SE PUTEA!!!!!!!!!!!!!!!! gun3.gif ministra ...@$%...lui death.gif

--------------------
Dacia Logan Ambition 1.5dci 2006 - B-86-...
-
+
argon
post 4 Mar 2009, 11:46
Post #3

Mesaj semiautomat

ce obezi? nu de asta tine obezitatea, da' cum sa faca ei sport, le pica belciugele din nas si sprancene, si se strica bretonu emo..io n'am facut 5 ore sport adunate in liceu, ca restu se tineau in birtu din colt, si nu-s obez...din contra, am facut sala sa mai pun pe mine, da' aveam destui colegi scutiti cu acte care nu au facut o ora sport in 4 ani, niciunul obez, si grasi de-si fluturau slaninile la fiecare ora de sport, si tot obezi au ramas.

--------------------
Renault Laguna 2007 - 2.0 DCI 16v 180
Fara turbo, viata e pustiu.
+
tarzy
post 4 Mar 2009, 11:59
Post #4

aroist

Argoane - pai tu la birt bagai combustibil concentrat care accelera arderile ...

Obezitatea are intradevar multe cauze nu doar sedentarismul, dar tocmai de aceea sistemul de invatamant ar trebui sa puna accesnt pe ceea ce se poate ..... daca nu ai cum lupta cu mostenirea genetica mai bine faci ceva la forma "sportiva"

@Cocojambo - pe vremea cand am facut eu liceul (89-93) inca nu se punea accent pe medii .... dar si atunci cel putin 25 % dintre colegi se "invarteau" de scutiri la sport, pur si simplu romanul e comod .... de ce sa cari echipamentul de sport dupa tine daca se poate si altfel

--------------------
DACIA / ARO / TICO L 1,6 / 244 / SX 2005 / 1993 / 1999 - B55MGY
Aha
+
bendix
post 4 Mar 2009, 12:01
Post #5

Membru autentic

From: Timisoara.RO

Nu ma mai mira nimic, din moment ce am prins inca de cativa ani esenta invatamantului romanesc. Aceasta este oarecum inversul sistemului de studii din Japonia. In Japonia elevii de clase primare sunt extraordinar de liberi. Este un fel de prelungire a gradinitei. Urmeaza, proportional cu cresterea in varsta inmultirea activitatilor, astfel incat la liceu, presiunea este maxima, aproximativ egala cu cea a adultilor.

La noi este taman pe dos. Scolarii mici poarta niste ghiozdane burdusite de carti si caiete, iar liceenii merg cu mapa.

--------------------
Dacia Logan Ambiance - 2005 - TM10### , alb arctic
In mileniul III automobilele vor merge cu apa sau nu vor merge deloc !
+
slider2
post 4 Mar 2009, 12:02
Post #6

doar membru si atat

in situatiile in care in anumite licee, nu exista vestiare in care sa te poti schimba, si sa faci un dus dupa ora de sport, sau profesorul iti da nota 2 pentru ca tu ai lovit mingea aiurea (tinand cont ca nimeni nu ti-a explicat cum trebuie de fapt), aceasta s-a lovit de tavanul salii de sport (de fapt aia se vrea a fi sala de sport), si l-a lovit pe el in spate, mai bine te scutesti de sport.

mie mi se pare aberant sa reduca numarul orelor de limbi straine, mai bine scot materii care nu au nici o legatura cu profilul. eu in liceu am facut latina, filosofie, psihologie si inca o tampenie (dar nu mai mi-o aduc aminte), la profil matematica - informatica, in conditiile in care orele de informatica mai mult nu se faceau. si religia cred ca ar trebui scoasa din programa de liceu. nu sunt ateu, nici foarte religios, dar nu vad utila aceasta materie la liceu. in locul acestor ore sa se faca mai multa limba straina, matematica, romana, ca astea conteaza si aici avem probleme serioase.

--------------------
symboala neagra 2008
mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
+
turturel
post 4 Mar 2009, 12:13
Post #7

membrisor

From: Braila

la noi in tarisoara asta..implicit in ministere poate sa vina orice idiot cu cate o idee de a face ce il taie capul si nu de putine ori realizeaza ce si-a propus. are dreptate colegul de mai sus cu admis/respins..ma rog aici nu e valabila treaba la toate obiectele ca nu ar fi corect..nu se mai deosebesc copii buni de cei mai slabi sa zic asa. daca nu vor face sport nu vor sti ce e aia relaxare mintala, pt ca sportul te relaxeaza..te destreseaza..si vor ajunge obezi, grasi, stresati si alte alea. ar trebui amenajate dusuri si vestiare..in felul asta copii se pot schimba si spala..ca sa nu miroasa si sa se simta prost..pt ca e aiurea sa ai ora de sport prima si dupa aia alte 4-5 ore in care stai la scoala. din punctul meu de vedere cei din minister fac o mare greseala cu scoaterea orelor de sport din programa scolara sau reducerea lor.

--------------------
Dacia Supernova 2003 confort
+
andreiutzu
post 4 Mar 2009, 12:34
Post #8

Membru autentic

una dintre cele mai tampite idei de a taia din orele de sport. in clasa a9a la liceu aveam 3 ore de sport pe saptamana(2 ore cu acelasi prof si 1 ora optional un sport la alegere) pentru ca apoi numarul sa scada la 2 ore. nu sunt unu tras prin inel dar consider ca orele de sport te ajuta sa te mai dezmortesti, sa te misti. poate ca multi vor scutiri pentru a nu-si strica mediile. cineva zicea cu admis/respins la sport nu o sa mearga pentru ca toti o sa fie admisi. sa nu uitam proverbul latin:"mens sana in corpore sano"....pai daca astia reduc orele de sport!? inainte de revolutie se organizau diferite competitii inter-scolare parca "Daciada" se numea.
obezitate nu se combate prin orele de sport de la scoala pentru ca un copil dupa ce afce cele 2-3 ore de sport in drum spre casa baga o saorma si se cam anuleaza ce a facut la sport.

--------------------
Dacia Logan Laureate 2009 - DJ-04-ANN
+
vijelie
post 4 Mar 2009, 12:34
Post #9

membru violet

Nu inteleg ce tot va umeziti atat la amintirea orelor de educatie fizica. Cine vrea sa exerseze cumpana si statul in maini, le poate exersa si acasa. Eu imi amintesc mai degraba anii de handbal, scrima si atletism decat de imbulzeala de la scoala.

--------------------
Dacia Duster 2011 Laureate dCi
+
andreiutzu
post 4 Mar 2009, 12:41
Post #10

Membru autentic

cumpana si restul se faceau prin generala... anii de liceu orele de educatie fizica reprezentau baschet si fotbal...nimic mai mult!

--------------------
+
vijelie
post 4 Mar 2009, 12:45
Post #11

membru violet

Mai era si saritura in lungime de pe loc, a fost proba la bacalaureat. radmasa.gif

--------------------
Dacia Duster 2011 Laureate dCi
+
andreiutzu
post 4 Mar 2009, 12:49
Post #12

Membru autentic

pai daca e asa mai era si viteza unde toti la bac am scos sub timpul pentru nota 10! icon_mrgreen.gif

--------------------
+
C@talin
post 4 Mar 2009, 13:08
Post #13

Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef.

From: cucu

Mai acolo scrie clar se fac ore dupa profilul liceului,deci cine vrea sport toata ziua se duce la liceu sportiv wink.gif

Si eu am lipsit la majoritatea orelor de sport Si am 75 de kile nu reusesc sa ma ingrash smile.gif) ,aa saream 2 m la saritura dupa loc tongue.gif
Da am facut inot am participat la concursuri,am diploma biggrin.gif cand aveam 8 ani tongue.gif,porma m-am lenevit radmasa.gif nu am mai vrut sa aud de nimic de sport.sau vrun joc dasta gen fotbal etc ca toti erau disperat,io nus microbist biggrin.gif
Io dadui bacu la geografie decat sa dau la sport biggrin.gif

4 Mar 2009, 14:14:
QUOTE(slider2 @ 4 Mar 2009, 13:02)
in situatiile in care in anumite licee, nu exista vestiare in care sa te poti schimba, si sa faci un dus dupa ora de sport, sau profesorul iti da nota 2 pentru ca tu ai lovit mingea aiurea (tinand cont ca nimeni nu ti-a explicat cum trebuie de fapt), aceasta s-a lovit de tavanul salii de sport (de fapt aia se vrea a fi sala de sport), si l-a lovit pe el in spate, mai bine te scutesti de sport.

mie mi se pare aberant sa reduca numarul orelor de limbi straine, mai bine scot materii care nu au nici o legatura cu profilul. eu in liceu am facut latina, filosofie, psihologie si inca o tampenie (dar nu mai mi-o aduc aminte), la profil matematica - informatica, in conditiile in care orele de informatica mai mult nu se faceau. si religia cred ca ar trebui scoasa din programa de liceu. nu sunt ateu, nici foarte religios, dar nu vad utila aceasta materie la liceu. in locul acestor ore sa se faca mai multa limba straina, matematica, romana, ca astea conteaza si aici avem probleme serioase.
*

Ma crezi ca la facultatea mea nu se mai face romana sau matematica ? cool.gif si pot sa spun deja ca am c-am uitata cum se face si o fractie radmasa.gif

This post has been edited by C@talin: 4 Mar 2009, 13:14

--------------------
Range Rover V8 5.0 Vogue SE - B 666 IAD
Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope .
+
Cocojambo
post 4 Mar 2009, 13:35
Post #14

Membru autentic

sportul printre multe alte avantaje, te invata sa fi disciplinat... inveti ce e ala lucrul in echipa ... nu stiu....

eu am facut si sport de performanta e drept, dar sunt chestii pe care nu le poti invata nici acasa nici pe strada, ci facand sport (aici intrand toate disciplinele sportive, oricare ar fi ele, chiar daca e gimnastica sau rugby)

aia cu admis/respins eu am zis-o, si nu vad o problema daca ar fi toti admisi atata timp cat de duc la ora respectiva si misca ceva acolo (bine/prost, macar sa se straduiasca). respinsi sa fie aia care nu dau pe la ora de ex.

Si lipsa vestiarelor e o problema, daca dupa ora aia ai avea macar un 15 min pauza sa te poti spala nitel ar fi foarte bine, dar deja vorbim din filme/carti/vise

--------------------
Dacia Logan Ambition 1.5dci 2006 - B-86-...
-
+
SiloS
post 4 Mar 2009, 15:10
Post #15

Gangester

From: Buzau

E mai bine asa... sa aiba liceanul mai mult timp sa stea si sa bea .

--------------------
1988 BMW E30 325i
2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA
1988 Nissan Patrol Y60
1989 Suzuki Samurai
1975 Dacia 1300
2000 VW LT25
1999 FIAT ARCA AMERICA 403
+
C@talin
post 4 Mar 2009, 15:56
Post #16

si sa aiba timp sa agate si pitiponace smile.gif) .

--------------------
+
ady77
post 4 Mar 2009, 16:34
Post #17

راحتزیل یو

From: near Bacau

Ce atatea probleme ca au mai putine ore, in clasa a 12-a, cel putin, aveam cate ore dorea muschiul meu pe saptamana si cu siguranta nu depaseau 20 biggrin.gif

--------------------
________________ ________________ _________________
The problem with this world is that the intelligent are full of doubts, while stupid ones are full of confidence.

ecnedifnocfollufsisoM
+
dacialover
post 4 Mar 2009, 16:51
Post #18

Membru incepator

Ma da nu va panicati asa ca nu se ia nicio ora de sport. Si fiu-meu e la liceu si li s-a promis ca nu li se ia nicio ora de sport.

--------------------
Dacia Logan 2 Prestige 2008 - AG-08-LGN
+
C@talin
post 4 Mar 2009, 17:09
Post #19

sa le scoata fac rau la sanatate biggrin.gif

--------------------
+
emil_t
post 4 Mar 2009, 17:44
Post #20

Membru autentic

acuma termin cei 12 ani de scoala, si in toti acesti ani cu toate incercarile de a eficentiza invatamantul, nu am vazut nici o schimbare insemnata benefica.

un fel de festivalul mamaia, care e blocat cu stilul muzical din '72, asa si invatamantul, tot condus de oamenii crescuti inainte de '89.

parere stric personala, sa nu sara lumea "bah esti prost", "parerea ta e gresita" pentru ca nu exista pareri gresite.

This post has been edited by emil_t: 4 Mar 2009, 22:06

--------------------
Dacia Supernova '03
+
dacialover
post 4 Mar 2009, 17:46
Post #21

Membru incepator

QUOTE(emil_t @ 4 Mar 2009, 17:44)
acuma termin ce-i 12 ani de scoala, si ...
*

Ai dreptate! Parerea ta nu e gresita, dar modul de a scrie, da!

--------------------
Dacia Logan 2 Prestige 2008 - AG-08-LGN
+
SiloS
post 4 Mar 2009, 18:55
Post #22

Gangester

From: Buzau

Probabil a lipsit de la scoala si de aceea nu a observat schimbarile .

4 Mar 2009, 19:55:
:mrgreeen:

This post has been edited by SiloS: 4 Mar 2009, 18:55

--------------------
1988 BMW E30 325i
2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA
1988 Nissan Patrol Y60
1989 Suzuki Samurai
1975 Dacia 1300
2000 VW LT25
1999 FIAT ARCA AMERICA 403
+
baranga
post 4 Mar 2009, 20:24
Post #23

...eu merg cu DACIA iar tu pe jos....

From: Slobozia- IALOMITA

QUOTE(C@talin @ 4 Mar 2009, 13:08)
Si eu am lipsit la majoritatea orelor de sport Si am 75 de kile nu reusesc sa ma ingrash smile.gif) ,aa saream 2 m la saritura dupa loc  tongue.gif
*

slabut,slabut...eu la 1,90m si 120 kg si saream 2,20 de pe loc si faceam 50 de metrii in 8 secunde;nici mie nu prea mi-a placut sportul dar nici nu ne primea dirigintele (profesor de sport) scutiri;zicea ca merge el cu noi la doctorul de familie sa zica doctorul ca nu suntem apti de educatie fizica.
ca sa trec la sport coseam mingi biggrin.gif eram un adevarat artist;
odata ca sa ma treaca m-a pus sa fac 10 ture de curtea scolii si o sapatamana nu am mai putut sa urc pe scari....
semestrul viitor m-a pus sa fac genoflexiuni odata cu el(cate face el fac si eu)...nu s-a oprit pana la 100(am ramas inclestat in ora urmatoare in banca)
asa viata am avut eu la sport...

--------------------
Dacia Break 1999 - 1310CL - IL 03 HLE
mi-au sters reputatia;eu o aveam cea mai mare
+
Iulikk
post 4 Mar 2009, 20:55
Post #24

Fost Membru Solenzar

From: Litoral

Dar totusi... ce facem cu gimnastica, saritul la lada si la capra (carora eu nu le vad rostul, decat in cazul in care vrei sa urmezi ceva legat de sport) si alte activitati d-astea? Eu am o profesoara cam wacko.gif si desi i-am aratat ca am 2 (doua) operatii la mana stanga si nu ma pot baza pe forta ei (se vede cu ochiul liber ca mana stanga e mult mai "subtire" decat cea dreapta, si nici nu pot indoi complet incheietura)... nici nu a vrut sa auda de mine wink.gif. Cu asa profesori... mai bine te lasi de sport.

PS: Luni ma duc sa imi iau scutire pe tot semestrul 2 wink.gif.

De asemenea... orele de religie... la care, sincer, noi nici nu prea am avut profesor. Macar de puneau si ei ultima ora ca sa plecam acasa.

Plus de astea: este un sistem invechit... cu profesori mult prea batrani si din epoca lu' impuscatu' care iti dau doar 3 sfaturi: Invatati! Invatati! Invatati!. Nu conteaza ca tu vrei in viata sa fi inginer.... ei te pun sa inveti ca prostu botanica, sa pictezi tot felu de aiureli si normal ca daca nu te pricepi la desen iti dau nota 7, nu conteaza ca la matematica, romana si multe alte materii care te ajuta ai note 9 si 10....

This post has been edited by Iulikk: 4 Mar 2009, 21:06

--------------------
Autoturism visiniu cu roti - CT ?? XXX
Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
+
emil_t
post 4 Mar 2009, 22:06
Post #25

Membru autentic

QUOTE(SiloS @ 4 Mar 2009, 19:55)
Probabil a lipsit de la scoala si de aceea nu a observat schimbarile .

<span class='edit'>4 Mar 2009, 19:55:</span>
:mrgreeen:
*

of terimna. rolleyes.gif

am avut o alta idee prima data, iar cand am rescris nu am mai corectat.

chiar asa, tu despre ce schimbari vorbesti ?

--------------------
Dacia Supernova '03
+
St
post 6 Mar 2009, 14:14
Post #26

Membru

QUOTE(tarzy @ 4 Mar 2009, 12:30)
S-au taiat, in functie de profil si de anii de studiu, orele de consiliere, o ora de sport si una de la a doua limba straina.

Eu sunt clasa a 12-a si am 1 ora de sport/saptamana. Cei care urmeaza alceasi profil ca mine o sa ramana cu 0 ore de sport pe saptamana? wacko.gif

Si eliminarea unei ore de limba straina este iar o mare greseala! Puteau sa scoata orice altceva, dar nu limba straina.

@Iulikk. Sa zicem ca matematica te ajuta sa iti dezvolti gandirea, dar Limba si Literatura Romana, la ce te ajuta ?

--------------------
Ford/ BMW Mondeo/ 650GS 2018/ 2004
Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
+
SSilent
post 6 Mar 2009, 16:23
Post #27

Membru Vitezoman

From: ...I'm everywhere... nowhere

sa mai ai o ocupatie in plus laugh.gif ca invatam de toate in scoli degeaba... in loc sa ne axam pe ceva concret
eu inca nu mi-am dat seama de ce liceul pe care l-am facut care era pe profil TEHNIC avea mai multe ore de romana decat de matematica... dar hei... hai sa nu criticam sistemu' ca e perfect nu?

nu am nimic cu cei care vor sa invete literatura (poate lor li se pare interesant si constructiv, mie nu, e doar o parere personala care trebuie respectata) nu am nimic cu cei care vor sa faca sport... nu am nimic cu cei care vor sa faca matematica, limbi straine etc. dar ceea ce se intampla este o imbecilitate de proportii, ar trebuii regandit totu' de la 0 excl.gif

This post has been edited by SSilent: 6 Mar 2009, 16:27

--------------------
Dacia 1210 1986 - N/A
dacie dezmembrata... in curs de RK ^_^

cu planuri de viitor (adica vise):
-Yamaha Fazer 600 cm3
-Ford Escord 2000RS
-Mercedes Benz W201
+
slider2
post 6 Mar 2009, 18:37
Post #28

doar membru si atat

sunt multe bube in sistem, prea multe. la mate-info se face limba romana la acelasi nivel ca si la filologie, dar mate se face m1 comparativ cu m2 la filo.

ssilent are dreptate, trebuie totul luat de la zero.

--------------------
symboala neagra 2008
mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
+
marksman
post 6 Mar 2009, 18:46
Post #29

Post mortem nihil est

From: sat

QUOTE(St @ 6 Mar 2009, 14:14)

[...]matematica te ajuta sa iti dezvolti gandirea, dar Limba si Literatura Romana, la ce te ajuta ?
*

Te ajuta sa vorbesti corect romaneste si sa ai o bruma de cultura generala.

--------------------
Opel / Mazda Crossland X / CX-30 2019 / 2020
Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
+
BlaueCorsa
post 6 Mar 2009, 19:39
Post #30

Membru cu Prafuitor

From: Socola Tower, Iasi

QUOTE(SSilent @ 6 Mar 2009, 17:23)
eu inca nu mi-am dat seama de ce liceul pe care l-am facut care era pe profil TEHNIC avea mai multe ore de romana decat de matematica
[...]
dar ceea ce se intampla este o imbecilitate de proportii, ar trebuii regandit totu' de la 0  excl.gif
*

Si tot n-au fost suficiente...

--------------------
Dacia / Renault Duster / Captur 2018 Confort / 2015 Authentique
Mon amour, tu es la lumière de mes jours...
sans numéro! sans numéro! sans numéro!
+
2 Pages  1 2 >
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 16th May 2025 - 01:27
Forum Renault