DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages < 1 2 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Ajutor, ajutati-ma sa aflu ce sa cumpar !

Slider
post 23 Feb 2005, 09:21
Post #31

Membru autentic

Group: Members
From: Cernavoda

Bogdane ia gaseste tu un prieten cu Supernova, roaga-l frumos - eventual 2-3 beri - sa te lase sa o conduci si o sa-ti dai seama de diferenta dintre berlina si supernova.
Eu am ramas masca cind m-am urcat prima data pe o supernova.

--------------------
LOGAN Ambiance - CT-xx-xxx
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
bogdan-s
post 23 Feb 2005, 16:51
Post #32

Membru incepator

Prieten cu SuperNova nu am dar va cred ca diferenta e mare. Si daca ar fi sa concluzionez sfaturile voastre, sau cel putin ce-am inteles eu din ele, as spune ca matizul a sarit din schema, raman la varianta cu breack-ul si poate daca am mancat ceva maro cand eram mic biggrin.gif am norocul sa gasesc vreo SuperNova in banii astia.
Asa cum spuse si paulp cam astia sunt toti banii mei. Ba mai mult ii imprumut, asa ca sare din schema si varianta avansului pentru una noua. Ar fi fost bine sa-i fi avut si sa imprumut restul. Dar pentru moment asta e bugetul.
Mai mult eu ma gandeam sa pun la bataie doar vreo 2500 ca sa-mi ramana pentru eventualele ajustari. Caci nu ma gandesc ca cel care vinde masina si-a mai batut el capul cu uzura la diverse componente, si ma astept ca voi fi nevoi sa mai bag ceva banuti sa o pot da si sotiei fara sa ma sune ca a ramas in drum.
Oricum va multumesc pentru sprijin. Chiar mi-ati fost de un real ajutor. Am ceva idee despre ce ar trebui sa caut.
Insa ...as mai pune o intrebare. Dac e sa caut un break .... ce ati alege intre carburatie si injectie ?

--------------------
Dacia Logan ABS Plus 1.6 MPI 2008
+
GeorgeB
post 23 Feb 2005, 16:54
Post #33

the 7 stars of Pleiades constellation

From: Bucuresti

injectie !

--------------------
SUBARU Legacy 2.5 - ---
L7 2.5 all in black - edition -
+
bogdan-s
post 17 Mar 2005, 12:36
Post #34

Membru incepator

GATA ! Acum sunt chiar hotarat ! SUPERNOVA sa fie. Am marit un pic bugetul de lucru si sunt deja in cautare de oferte SUPERNOVA.
Daca aveti ceva oferte dati-mi un semn pe mail la sarluceanu@gmail.com. Bugetul meu se termina undeva pe la vreo 3500 E.

Eventual daca aveti sa-mi dati un sfat care sa-mi foloseasca la analiza oferte/cumparare va rog sa nu ezitati. Experienta mea auto nu e prea mare, orice sugestie e binevenita.

Multumesc pentru sprijinul acordat.

--------------------
Dacia Logan ABS Plus 1.6 MPI 2008
+
2 Pages < 1 2
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 16th May 2025 - 06:45
Forum Renault