boxe de combina de casa, merg la masina?
![]() ![]() ![]() |
boxe de combina de casa, merg la masina?
horsewhisperer27 |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 1.491 Joined: 15 March 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
-------------------- fan VAG!
|
|||
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
trecand peste tigania in sine de a pune boxe de casa in masina, nu, nu merg din alte cauze, sunt gandite diferit, au temperaturi diferite de functionare, alea de masina merg in casa, da' invers se distrug in scurt timp. Da' vreau sa cred ca vei folosi in casa un sistem de masina cu boxele alea si de aia ai intrebat...ca invers..e nasol, nu ca nu ar da bine la tedeii..
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
SSilent |
![]()
|
![]() Membru Vitezoman Group: Members Posts: 1.235 Joined: 23 July 07 From: ...I'm everywhere... nowhere ![]() |
ma eu am folosit niste panasonic tot de combina pe masina... deh din lipsa de altceva, dar le-am scos in scurt timp pentru ca nu se auzeau nici macar ca niste SUNNY din bazar, calitativ vorbind, am incercat in speranta ca se va auzi mai bine... dar deh... oricum 4 ohmi nu se impaca cu 6 ohmi si in timp o sa se strice
+ ca la cele de combina le trebuie neaparat cutia de rezonanta (cutia lor din lemn), daca nu pierzi din intensitatea joaselor... eu le pusesem in spate la luneta, dar fara cutii, le pusesem in locasurile alea... This post has been edited by SSilent: 8 Mar 2009, 12:46 |
--------------------
Dacia
1210
1986
- N/A dacie dezmembrata... in curs de RK ^_^
cu planuri de viitor (adica vise): -Yamaha Fazer 600 cm3 -Ford Escord 2000RS -Mercedes Benz W201 |
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
QUOTE(SSilent @ 8 Mar 2009, 12:44) ![]() Am folosit o perioada o pereche de boxe de casa in masina (boxe cu totul). Erau puse prin spate (ascunse de privirile indiscrete). Dupa ce am luat difuzoarele de 13cm si am terminat sa le montez pe fata am dus boxele inapoi in casa (oricum se auzeau jenibil). Pune frumos o pereche de difuzoare in fata si daca e nevoie neaparat o pereche de difuzoare eliptice in spate. Nu poti obtine un sunet de calitate in masina din boxe de casa (alea sunt calculate pentru incaperi mari, cu indici de reflexii diferiti de masina). This post has been edited by bmwh548: 8 Mar 2009, 18:29 Attached thumbnail(s) PIC_0048.jpg ( Size: 236.66k ) Number of downloads: 893 |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
liviu2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.184 Joined: 21 November 05 ![]() |
Ce e aia jenibil?
|
--------------------
Opel
Tigra Twintop
2005
|
|
SSilent |
![]()
|
![]() Membru Vitezoman Group: Members Posts: 1.235 Joined: 23 July 07 From: ...I'm everywhere... nowhere ![]() |
ma rog... io stiam ca nu se impaca... dar nu te contrazic pt ca nu mi s-a intamplat sa se arda ceva din cauza asta... nici nu prea a avut timp
|
--------------------
Dacia
1210
1986
- N/A dacie dezmembrata... in curs de RK ^_^
cu planuri de viitor (adica vise): -Yamaha Fazer 600 cm3 -Ford Escord 2000RS -Mercedes Benz W201 |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
revin, cum credeti ca se comporta boxele de casa la variatii de temperatura de la -20 la 60 de grade? boxele de casa sunt facute sa functioneze in casa!
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
adită |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.161 Joined: 25 June 07 From: BUCURESTI ![]() |
doamne cum arata boxa aia de pe usa!
![]() ![]() ![]() This post has been edited by adită: 8 Mar 2009, 18:39 |
--------------------
--------------
-------------
-------------
- BUCURESTI -------------------------
|
|
Marius97fer |
![]()
|
![]() Membru cu IQ :) Group: Members Posts: 208 Joined: 12 October 06 ![]() |
pune frate macar un cant pe palu' ala ca arata ca naiba. sau cauta o bucata de OSB si imbrac-o intr-o bucata de material.
|
--------------------
Opel / Rover
Astra / 25
2000 / 2001 hecibec nu sunt inteligent
|
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
@argon: depinde ce marca-i masina. Daca are macar putin in clin sau in mineca cu Α si Ω, treaba e buna: nu da nici gerul, nici arsita; nici foamea nici lacustele... doar stii. Se aude ca o harfa, si ca o cintare celesta. (sper de fapt sa citeasca aici aphophis, ca sa vada cit de tare m-a convins)
|
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Eu am niste difuzoare scoase din niste boxe de casa romanesti vechi de cine stie cand, de prin 2007 bagate in usile din fata si nu si-au dat duhul. Bine, nu zic ca se aud cine stie cum, da' mi-e suficient sa-mi cante si mie muzica de pe mp3player-ul de buzunar care-l folosesc pe post de "magazie". Ma rog, eu in "sistemul" audio am investit financiar doar pentru a cumpara cablajele, vreo 10 lei. Si pe mine ma mira ca n-au crapat, mai ales ca o usa stiu sigur ca mai retine apa, si-s puse foarte jos.
Nu zic sa puneti, si in niciun caz boxe d-alea de combina pe polita de la luneta cum am mai vazut, zic ca nu-s asa sensibile cum se crede. |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
Mi se pare mie, sau se face aici o confuzie zdravana intre"difuzoare" si "boxe"?
|
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Ia sa va vad pe voi marii meseriasi facand suportii aia intr-o zi pentru ca apoi trebuia sa pleci la munte
![]() This post has been edited by bmwh548: 8 Mar 2009, 20:40 |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
horsewhisperer27 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.491 Joined: 15 March 04 From: Bucuresti ![]() |
multumesc la toata lumea!
voiam doar ca sa stiu! |
-------------------- fan VAG!
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Am o veste buna! merg! Chiar daca nu merg puse pe masina, merg carate cu o remorca. Am vazut eu , asta vara, pe transfagarasan. Un taran din galati venise sa arate ce boxe are el si ce stie ele sa faca. N-am stat pina seara, sa aflu daca aia i-au spart capul sau i-au dat foc la masina. Nu-i vorba, jumatate dintre ceilalti tot d-aia venisera.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 22:35 |