probleme cu memoria, la 20 de ani?
![]() ![]() ![]() |
probleme cu memoria, la 20 de ani?
SSilent |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru Vitezoman Group: Members Posts: 1.235 Joined: 23 July 07 From: ...I'm everywhere... nowhere ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1210
1986
- N/A dacie dezmembrata... in curs de RK ^_^
cu planuri de viitor (adica vise): -Yamaha Fazer 600 cm3 -Ford Escord 2000RS -Mercedes Benz W201 |
|||
b34uen |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 788 Joined: 12 February 07 ![]() |
si daca o sa raspunda cineva o sa uiti ca ai scris aici...
|
--------------------
dacia
logan
2008 ambition 1,5dci
- B 92 ELL 1) Esti pe daciaclub
2) Imi citesti semnatura 4) Nu ai observat ca lipseste pct. 3 5) Tocmai ai verificat daca exista pct. 3 sau nu 6) Zambesti. |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
man.. stai calm.. multi am trecut print-o LIPSA DE CONCENTRARE de 20-22 de ani... la unii trece..
![]() este lipsa de concentrare... |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
SSilent |
![]()
|
![]() Membru Vitezoman Group: Members Posts: 1.235 Joined: 23 July 07 From: ...I'm everywhere... nowhere ![]() |
![]() ![]() in cap cred ca am SDRAM (sau poate chiar mai vechi) ![]() sper sa fie un "gol" de memorie la varsta asta care o sa treaca... daca nu... ei bine e naspa ![]() This post has been edited by SSilent: 5 Mar 2009, 13:40 |
--------------------
Dacia
1210
1986
cu planuri de viitor (adica vise): -Yamaha Fazer 600 cm3 -Ford Escord 2000RS -Mercedes Benz W201 |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
edo ram
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
roland |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.704 Joined: 18 November 04 ![]() |
Incepe cu un set de analize complet. De cand nu ti-ai mai facut? Magneziul lipsa cauzeaza probleme de memorie, de ex.
http://www.anchetainfarfurie.ro/index.php?...ientii&Itemid=2 |
--------------------
.
.
.
|
|
bendix |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.005 Joined: 10 November 04 From: Timisoara.RO ![]() |
Sunt cateva teste pentru a vedea daca ai Alzheimer. Deocamdata tin minte doar doua. Nici eu nu stau prea bine cu memoria
![]() Asadar: - Nu e problema daca uiti unde ai pus furculita, problema este daca stai cu ea in mana si te intrebi la ce foloseste furculita. - Nu e problema daca uiti sa te inchei la pantaloni. Grav este daca mergi la toaleta si uiti sa te deschei. mai sunt vreo zece aliniate, poate ma ajuta cineva cu memorie ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
Ambiance - 2005
- TM10### , alb arctic In mileniul III automobilele vor merge cu apa sau nu vor merge deloc !
|
|
SSilent |
![]()
|
QUOTE(roland @ 5 Mar 2009, 13:42) Incepe cu un set de analize complet. De cand nu ti-ai mai facut? Magneziul lipsa cauzeaza probleme de memorie, de ex. http://www.anchetainfarfurie.ro/index.php?...ientii&Itemid=2 din cate stiu cam am lipsa de calciu si magneziu... o sa incerc cu niste suplimente poate poate... This post has been edited by SSilent: 5 Mar 2009, 14:32 |
--------------------
Dacia
1210
1986
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Daca ai probleme cu memoria da si tu 2-3 pumni in carcasa poate isi revine
![]() |
--------------------
|
argon |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
SSilent |
![]()
|
![]() mda, m-am consultat si este adevarat, am simptome clare de lipsa de magneziu, o sa ma injectez cu niste glucolactat de calciu+magneziu... nu m-am mai intepat niciodata singur, injectia asta se face in muschi, stie cineva care sunt punctele optime de intepat? ca din cate stiu daca nu nimeresti locu poti atinge greun nerv si atunci... iese naspa |
--------------------
Dacia
1210
1986
|
argon |
![]()
|
mananca sanatos si lasa injectiile, din pacate observ ca foarte multi decat sa cheltuie sa zicem 5 milioane pe luna pe o dieta sanatoasa, manca numa' porcarii si compenseaza cu injectiile.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
b34uen |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 788 Joined: 12 February 07 ![]() |
QUOTE(SSilent @ 5 Mar 2009, 15:58) ![]() mda, m-am consultat si este adevarat, am simptome clare de lipsa de magneziu, o sa ma injectez cu niste glucolactat de calciu+magneziu... nu m-am mai intepat niciodata singur, injectia asta se face in muschi, stie cineva care sunt punctele optime de intepat? ca din cate stiu daca nu nimeresti locu poti atinge greun nerv si atunci... iese naspa da supozitoarele nu sunt mai sigure? |
--------------------
dacia
logan
2008 ambition 1,5dci
- B 92 ELL 1) Esti pe daciaclub
2) Imi citesti semnatura 4) Nu ai observat ca lipseste pct. 3 5) Tocmai ai verificat daca exista pct. 3 sau nu 6) Zambesti. |
|
mirceateodorescu683 |
![]()
|
![]() MD Group: Members Posts: 451 Joined: 17 February 05 From: Tulcea ![]() |
mda...
mai tine cineva minte despre ce era topicul? |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition 1.6 MPI Da dom'le, am Passat cu motor TDI!
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
![]() This post has been edited by kog: 5 Mar 2009, 15:50 |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
vadim_braia |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 255 Joined: 10 February 07 From: Bucuresti ![]() |
Analize ... eventual un tratament cu lecitina si voila
![]() P.S. Mai nasol daca ajungi cu o tipa in pat si uiti unde trebuie s-o bagi ![]() This post has been edited by vadim_braia: 5 Mar 2009, 16:06 |
--------------------
DACIA
LOGAN
2007 1.5 DCI VAN & MCV LAUREATE Volvo 850 2500cmc , Rover 600 1800cmc 16 V , Toyota Previa 2.2D
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
SSilent |
![]()
|
![]() hai bre nici chiar asa... in situatia asta intervine instinctu si te salveaza ![]() |
--------------------
Dacia
1210
1986
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
Lasane poza de adio in aparatu foto... click
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.628 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
SSilent |
![]()
|
adica instinctele tale isi zic sa fugi de pi**a ?!?
![]() io zic sa te bagi intr-un colt si sa-ti reconsideri situatia ![]() |
--------------------
Dacia
1210
1986
|
Gescu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 279 Joined: 30 October 07 ![]() |
Lecitina
![]() |
--------------------
Fiat
Albea
2006 Dynamic 1.4 Fire 77 CP (Fully Integrated Robotised Engine)
115Nm/3000rpm |
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Daca ceri consultatii pe forum de masini, e grav... nu prea ai multe in cutia craniana.
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
SSilent |
![]()
|
nu trebuie sa fi doctor sa faci o injectie... in principiu stiu unde trebuie facuta, si in + suntem la "cafenea" pot sa cer sfaturi despre absolut orice, daca e forum tehnic nu inseamna ca sunt numai ingineri aici... daca tu reusesti sa tragi niste concluzii despre un om din ceea ce posteaza intr-un topic de discutii libere inseamna ca tu esti ala cu capu sec, no offence
![]() ![]() This post has been edited by SSilent: 5 Mar 2009, 20:02 |
--------------------
Dacia
1210
1986
|
Bulldog |
![]()
|
![]() "Nembru" Group: Members Posts: 566 Joined: 6 February 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
Pai chiar daca stii unde trebuie facuta, e cam greu sa ti-o faci singur in umar.
|
--------------------
Bicicleta,
RATUC,
Taxi Imi scot mașina in ploaie să se tuneze cand tună
|
|
SSilent |
![]()
|
nu in umar in picior... mai exact in coapsa... si neaparat pe exterioru piciorului ca pe interior dau de nervi
![]() |
--------------------
Dacia
1210
1986
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
pai sa va zic eu ce si cum...
|
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
QUOTE(argon @ 5 Mar 2009, 13:42) emo, bre... QUOTE(bendix @ 5 Mar 2009, 14:21) Ca veni vorba, cica, Doamne-doamne il intreaba pe un betiv batran ce alege, Alzheimer sau Parckinson, raspunsul, Parckinson: mai bine vars jumate din pahar decat sa uit unde l-am pus... This post has been edited by radian: 5 Mar 2009, 22:00 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th May 2025 - 14:54 |