Vreau sa cumpar o motosapatoare, care puteti da niste informatii
![]() ![]() ![]() |
Vreau sa cumpar o motosapatoare, care puteti da niste informatii
ceribros |
![]()
|
||
![]() Obiectele din oglinda sunt mai apropiate decat par Group: Members Posts: 285 Joined: 8 January 08 ![]() |
|
||
--------------------
Am avut Dacie
Berlina
1997 In asteptarea gaurii negre....eu sper totusi sa fie mulatra
|
|||
ginberto |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 16 Joined: 21 November 05 ![]() |
QUOTE(Tossi @ 11 Mar 2009, 21:12) O sa sun si la dealerul din ungaria, maine, am telefonul pe mail-ul de la servici, poate e mai ieftin acolo... va tin la curent... Si pana la urma ce-ai aflat ? Ce recomanzi acum, dupa atata cautare ? |
--------------------
Dacia
Berlina 1300
- MM-03-UGS
|
|
cielo99 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 478 Joined: 21 November 10 ![]() |
Sa nu mai deschid subiect nou, postez aici. Am o gradina mica (aproximatix 120-150 mp) fara posibilitate de extindere. O folosesc strict pentru consumul familiei. Cu aratul/sapatul toamna ma descurc cu hatletul, mai nou cu furca de sapat (o scula gasita pe net si reprodusa in garaj). Problema apare primavara cand vreau sa maruntesc pamantul. Nu prea ma impac cu sapa asa ca m-am ganit sa iau o sapatoare electrica, ceva de genul :
Electrosapa. A folosit cineva aca ceva? Merge la suprafete mici sapate/arate de toamna. La suprafata care o am nu prea merita sa iau una cu motor termic, efectiv nu am la ce o folosi. Pamantul se fucreaza relativ usor. |
--------------------
Daewoo/Peugeot
Cielo/307
1999/gle 2003/break
- de cluj [COLOR=blue]Banii in lipsa inteligentei sunt foarte periculosi.[/COLOR]
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 08:17 |