Curatare de praf, a autoturismului
![]() ![]() ![]() |
Curatare de praf, a autoturismului
romanvs |
![]()
|
||
![]() membru autentic Group: Members Posts: 1.248 Joined: 14 January 08 From: CRAIOVA ![]() |
|
||
--------------------
Hyundai
Elantra
2021 D A C I A S O L E N Z A
|
|||
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
Lasa masina in pace, distrugi vopseaua (luciul ei) prin stergere cu carpa.
|
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
romanvs |
![]()
|
![]() membru autentic Group: Members Posts: 1.248 Joined: 14 January 08 From: CRAIOVA ![]() |
Asta stiu si eu si de aceea evit,plus ca nu e nici rezultatul multumitor.
De aceea am cerut alte solutii verificate. |
--------------------
Hyundai
Elantra
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Vazusem eu intr-o dimineata la TV pe unu care vorbea de o solutie: VS Platinum. Stiu ca s-a mai vorbit pe aici... dar nu am citi topicul... nefiind interesat. Poate fi un inceput cautarea acelui topic... stiu si eu?
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Ajuta si ceruirea regulata. De 3-4 ori pe an.
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
romanvs |
![]()
|
Am ceruit-o anul trecut cu ceara solida, personal si ii mai dau ceara la spalatorie.
Vs Platinum am in proiect anul acesta dar nu cred ca ajuta la scaparea de praf, asta cica doar protejeaza vopseaua. Nu pot sa o spal la 3-4 zile si de aceea ma gandeam la o solutie de indepartare a prafului. |
--------------------
Hyundai
Elantra
|
|
pvd2010 |
![]()
|
![]() Trăitor în R.S. Romînia Group: Members Posts: 32 Joined: 24 August 06 ![]() |
ce culoare e? vrei sa ai mai putin praf pe masina decat ai in casa?
![]() |
--------------------
Dacia
1310 L
1997 Debian Jessie + Mate 1.8
|
|
tzepesch |
![]()
|
![]() Japan Jupan Group: Members Posts: 2.403 Joined: 22 June 05 From: Bucuresti ![]() |
nu te mai chinui, e degeaba.
chiar ajuta daca e prafuita, daca te harjai cu unu, usor m refer, se hajaie intai praful. si eu cand am patit-o, m-am luat cu mainile de cap. dupa ce-am spalt-o s-a luat 90% din harjaitura. praf+vopseaua aluia pe usa mea. l mine doar s-a matuit usor vopseaua in zona aia. dar nu s-a luat sa ajunga pan ala tabla |
--------------------
Dacia
DELTA GALIDI Station Wagon
1982 - 1310 - 4VIT.
- B-xx-xxx De ce caraie cioara in zbor? ... Schimba vitezele
Toyota Auris 2L D-4D Luna Plus + |
|
romanvs |
![]()
|
Nu mai "vine" nimeni cu solutii?
This post has been edited by romanvs: 7 Mar 2009, 22:11 |
--------------------
Hyundai
Elantra
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Ploaie.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Resemnare...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Executron |
![]()
|
![]() Membru fan UAP Group: Members Posts: 2.061 Joined: 27 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Ceara cat mai des. Spalat la spalatorii CAT MAI RAR, recomand spalatul personal de cate ori se poate fiindca la spalatoriile astea moderne se zgarie mai mult masina, atat datorita faptului ca solutiile alea active sunt de kkt cat si datorita personalul care isi bate joc de masina.
Eu, fiind nebun nu-mi scot masina din garaj cand ploua sau cand e ud pe jos. ![]() |
--------------------
VW Passat
1,9TDI/131HP/2002/Highline/Tiptronic ///
Dacia 1300 1974 Lux :) "The law, in its majestic equality, forbids the rich as well as the poor to sleep under bridges, to beg in the streets, and to steal bread." |
|
Kruger |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.660 Joined: 18 August 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu am un mop din ala mare. L-am imbibat in motorina, l-am lasat 2 saptamani sa se usuce, si ia praful foarte bine inclusiv de pe geamuri.
L-am facut cadou ca era incomod, putea daca nu il tineai bine strans in ceva, si parcaa tot lasa grasime. Acum am luat o manusa speciala de asa ceva. Dar, sa nu uitam ca pe argintiul meu obosit de 20 de ani, nu mai conteaza o sgarietura in plus sau in minus. NU faceti asa ceva pe vopseaua noua a unei masini. Attached thumbnail(s) Image005.jpg ( Size: 232.01k ) Number of downloads: 188 Image006.jpg ( Size: 224.35k ) Number of downloads: 189 Image007.jpg ( Size: 266.47k ) Number of downloads: 179 Image008.jpg ( Size: 265.04k ) Number of downloads: 181 |
--------------------
Honda
Accord
2005, Sport Tourer Automatic 2.0 VITEZA NU UCIDE
OPRIREA BRUSCA DA |
|
turturel |
![]()
|
![]() membrisor Group: Members Posts: 1.385 Joined: 2 May 08 From: Braila ![]() |
eu o sterg cu un mop cum ai spus tu kruger..imbibat in motorina..am la servici unul..e foarte bun..eu unul sunt multumit
This post has been edited by titiDSN: 8 Mar 2009, 18:09 |
--------------------
Dacia
Supernova
2003 confort
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Incercati cu spray antistatic, din cel care se da monitoare. sau cu vreun alt spray, din cele care se dau pe mobila, tot pentru efect antistatic.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 20:33 |