Alt topic made in Romania, Legile si autoritatile - sunt halit de caini
![]() ![]() ![]() |
Alt topic made in Romania, Legile si autoritatile - sunt halit de caini
radian |
![]()
|
||
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
||
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|||
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Totusi, io vreau poze cu sectorista. In actiune!
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Kruger |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.660 Joined: 18 August 05 From: Bucuresti ![]() |
Sectorista e o milfa slaba....
|
--------------------
Honda
Accord
2005, Sport Tourer Automatic 2.0 VITEZA NU UCIDE
OPRIREA BRUSCA DA |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
MILF RULZ!!!! Slaba rulz even better!!!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
dariusz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 479 Joined: 13 February 07 From: baia-mare ![]() |
![]() ![]() ![]() alea slabe e belea ! |
--------------------
dacia
supernova
2002 europa
- mm 13 ral membru cooperant
|
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
Rog iertati-mi incultura (da' eu nu-s "coferentiar", asa ca se adminte) - ce-i aia o "milfa"?
|
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
O tanti casatorita si-n varsta care invita postasu' pana-n intimitatea dormitorului sau.
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
Rules!
-- desi nu pot sa fiu de acord cu Marty decit conditionat: depinde CIT de slaba ![]() |
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
milf = mom i`d like to f..k
![]() |
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
dariusz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 479 Joined: 13 February 07 From: baia-mare ![]() |
|
--------------------
dacia
supernova
2002 europa
|
|
Kruger |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.660 Joined: 18 August 05 From: Bucuresti ![]() |
Milf is good, milf is great....stiu si io cateva exemplare deosebite.
|
--------------------
Honda
Accord
OPRIREA BRUSCA DA |
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
QUOTE(Kruger @ 14 Mar 2009, 00:22) Da, de mare caracter politia ungara. Am un prieten de familie care a ramas fara un ochi, lovit de un politist ungur cu bastonul, pentru crima de a fi ridicat din umeri ca nu intelege cand criminalul ala l-a intrebat ceva. S-a intamplat acum 9 ani, si omul nu si-a gasit dreptate niciodata. Politistul ungur a declarat ca s-ar fi aparat, crezand ca amicul meu vrea sa-l agreseze, lucru total neadevarat. Cuvant pe cuvant, politistul a avut dreptate, si omul a ramas schilodit pe viata din senin, dintrt-o intamplare care 100% se poate intampla oricaruia din noi. Adica, amicul tau, turist in tara vecina, din senin este abordat de un politist, si cand ridica din umeri incercand sa-i comunice politistului ca nu-i vorbeste limba, ala sare cu bastonul pe el, si ii scoate ochiul. Hmmm, esti sigur ca treaba asta s-a intmaplat in HU si nu in Botswana? Sincer vorbind, tie daca ti-ar spune cineva o astfel de intamplare, ai crede-o? |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Kruger |
![]()
|
Exact cum ai descris tu s-a intamplat, si nu sunt sigur daca as crede sau nu.
|
--------------------
Honda
Accord
OPRIREA BRUSCA DA |
|
dariusz |
![]()
|
ma , nici io nu m-am inteles deloc cu politistii unguri ( am tinut-o incontinuu cu nem tudom magiarok ) insa s-au comportat cu muuuuult bun simt.
|
--------------------
dacia
supernova
2002 europa
|
|
radian |
![]()
|
Ca fapt divers, desi nu-ti doresc alte experiente de acest gen, corect ar fi sa-i spui lui Garcea din Panonia " Nem tudok magyorul" (am incercat sa scriu fonetic...). "Nem tudom magiarok" ar insemna, aproximativ, "nu stiu maghiarii". Evident, Garcea, stia ca minti si te-a sanctionat...
![]() |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
"Nem beszélek magyarul" - singura chestie pe care am invatat-o din limba maghiara
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
dariusz |
![]()
|
QUOTE(radian @ 15 Mar 2009, 21:00) Ca fapt divers, desi nu-ti doresc alte experiente de acest gen, corect ar fi sa-i spui lui Garcea din Panonia " Nem tudok magyorul" (am incercat sa scriu fonetic...). "Nem tudom magiarok" ar insemna, aproximativ, "nu stiu maghiarii". Evident, Garcea, stia ca minti si te-a sanctionat... ![]() amu io am scris cum am stiut ! tot ce mai stiu , e sa spun " tu esti magar " , " tu esti porc " ! |
--------------------
dacia
supernova
2002 europa
|
|
Marty |
![]()
|
Singura chestie pe care-o stiu in ungureste e KIJARAT. Scrie-n avioane, la iesirile de urgenta.
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Ozonia piciaia (nu stiu cum se scrie
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
Kruger |
![]()
|
Dragi colegi, lucrurile sunt agravate. Am incercat cu mancare, cu de toate, nu tine nimic. Mai nou ma ataca acel caine si ziua.
Drept urmare, ce otrava pot sa-i dau ? Trebuie sa fie legala, sa se gaseasca, si sa aiba efect imediat. 25 Mar 2009, 18:44: L.E: Nu exista otravuri umane din neericire, am vorbit cu un veterinar. Mi-a sugerat 4 somnifere intr-o chiftea, e mai uman si adoarme de tot. This post has been edited by Kruger: 25 Mar 2009, 18:44 |
--------------------
Honda
Accord
OPRIREA BRUSCA DA |
|
dariusz |
![]()
|
imi fierbe singele cind ma gindesc ca un biet ciine trebuie sa moara din cauza ca stapinii lui sint niste animale.
|
--------------------
dacia
supernova
2002 europa
|
|
Kruger |
![]()
|
Imi fierbe si mie sangele, ca nu am inima sa fac asa ceva, sunt intr-o dilema destul de mare.
Nu am solutie, asta e problema. Mai nou se ascunde sub masina mea, si ma apuca de picioare cand dau sa intru in masina.... Se baga duap toate masinile, ma pandeste..... suna funny dar nu e deloc |
--------------------
Honda
Accord
OPRIREA BRUSCA DA |
|
dariusz |
![]()
|
si zici ca ai incercat si cu mincare ? da , macar o maninca ?
|
--------------------
dacia
supernova
2002 europa
|
|
Kruger |
![]()
|
O mananca, am incercat sa am apropii de el si sa-i vorbesc, dar are o privire salbatica si e foarte agresiv. Nu e numai cu mine, toata lumea de pe respectiva strada a avut incidente cu cainele asta la un moment dat.
Toata viata am avut caini, am mai zis, am avut cai, pesti, pasari, ai mei au lucrat cu animale... E singurul caine cu care nu am putut sa comunic pana acum. Mi-e clar ca are o problema, o fi flamand incontinuu, traumatizat, nu am idee. Dar e clar ca are o problema psihica, si in curand o s-o am si eu daca nu fac ceva. |
--------------------
Honda
Accord
OPRIREA BRUSCA DA |
|
dariusz |
![]()
|
pai , ai mai incercat la polutie ? nu de alta , dar incepe sa mi se para ca somniferele sint singura solutie !
![]() |
--------------------
dacia
supernova
2002 europa
|
|
Kruger |
![]()
|
Am fost si a doua oara la politie, si am fost invitat afara. Mi s-a explicat ca mai mult decat ce au facut prima dat anu au ce sa faca.
|
--------------------
Honda
Accord
OPRIREA BRUSCA DA |
|
dariusz |
![]()
|
da , cam era de asteptat ca nu or sa faca multe valuri ! astea fiind zise
![]() ![]() |
--------------------
dacia
supernova
2002 europa
|
|
radian |
![]()
|
Da-i mai cu spray in bot.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.466 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Daca totusi nu vrei sa-l omori, da-i laxative, si roaga-te sa-si faca efectul la ala in curte. Daca ii si bagi laxativele alea in ceva carne neprocesata, o sa-i mute nasul. Cat o fi el de nespalat.
Sau da-i naibii de mancare pana cand o sa-i placa de tine, si o sa inceapa sa muste din gitan. Si acu' sfaturi mai utile ![]() Ai putea sa-ti iei o goarna de aia cu spray, cum sunt alea de la meciuri. Cainii se sperie, familia se bucura ca ai ajuns intreg acasa, negru' stie sa vina sa-si recupereze potaile, probabil in ploaia de injuraturi a vecinilor proaspat teziti din somn. Nu incerca sa-i palesti cu masina. Daca dai prea tare, o sa-ti indoi cate ceva, si mai bagi bani si-n ea. Daca dai prea incet, il mai si lasi schilod, si nu asta vrei. Si ideea aia cu platit boscetarii sa-l tabaceasca pe propritar suna ademenitor ![]() |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
Kruger |
![]()
|
Wow...sa mor de ma gandeam. Stai ca mi-ai dat niste idei noi.... poate scap de pacat
![]() |
--------------------
Honda
Accord
OPRIREA BRUSCA DA |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th May 2025 - 19:28 |