Alt topic made in Romania, Legile si autoritatile - sunt halit de caini
![]() ![]() ![]() |
Alt topic made in Romania, Legile si autoritatile - sunt halit de caini
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
Kruger |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.660 Joined: 18 August 05 From: Bucuresti ![]() |
Gata, la salariu ma duc sa-mi iau din ala cu piper.
|
--------------------
Honda
Accord
2005, Sport Tourer Automatic 2.0 VITEZA NU UCIDE
OPRIREA BRUSCA DA |
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Vezi ca gasesti pe la 20 de lei pe okazii.ro.
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
vladrehau |
![]()
|
![]() Instalator Group: Members Posts: 918 Joined: 22 January 07 From: middle moldova ![]() |
vad ca aproape toata lumea te indeamna la reactii violente.....mai bine incearca sa te imprietenesti cu el ...nu stiu caine care sa reziste mirosului de mici,friptura...etc ,eu zic sai prepari ceva bun de mancare...neotravit...si sa incerci...macar odata ...transformarea e miraculoasa ...dar sa nu faci gesturi bruste sa l intarati.
de cate ori in viata mea am fost atacat de caini ,pur si simplu ma aplecam pe jos si ma faceam ca iau o piatra (asta e valabil la maidanezi) ..am fost muscat si eu de ciobanesc german ![]() |
--------------------
logan
1.5 DCI
SUPERCHARGED
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Krugere, ai grija din ce parte bate vintu' cind dai cu spray-ul!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Kruger |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.660 Joined: 18 August 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(vladrehau @ 26 Mar 2009, 08:09) vad ca aproape toata lumea te indeamna la reactii violente.....mai bine incearca sa te imprietenesti cu el ...nu stiu caine care sa reziste mirosului de mici,friptura...etc ,eu zic sai prepari ceva bun de mancare...neotravit...si sa incerci...macar odata ...transformarea e miraculoasa ...dar sa nu faci gesturi bruste sa l intarati. de cate ori in viata mea am fost atacat de caini ,pur si simplu ma aplecam pe jos si ma faceam ca iau o piatra (asta e valabil la maidanezi) ..am fost muscat si eu de ciobanesc german ![]() Probabil nu ai citit ce am scris mai sus. Am incercat deja cu mancare. |
--------------------
Honda
Accord
OPRIREA BRUSCA DA |
|
psychoo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.685 Joined: 23 August 07 From: Timisoara ![]() |
astazi am fost victima unui maidanez putin mai mare ca o pisica
![]() mergand cu vreo 10-20 km/h pe o straduta dintre blocuri cautand loc de parcare, unui afurisit i s`a pus pata pe mine si a vrut sa deschida usa ca sa ma invete o lectie. a prins al dracu din mers cu dintii de bandoul usii din dreapta si mi`a lasat urma dintilor pe ele. cand sa ma dau jos sa`l iau la suturi a luat`o la fuga. atasez poza cu daunele ![]() Attached thumbnail(s) Img684_resized.jpg ( Size: 211.75k ) Number of downloads: 418 |
--------------------
Ford
Focus
Titanium, 2.0 TDCI, 2013 You deserve what you tolerate!
|
|
Kruger |
![]()
|
Dumnezeule......bine ca nu l-ai mai prins. Daca bandoului ala i-a facut asemenea urme, pe tine te face bucati.
Io am pe constiinta un maidanez care a tinut neaparat sa muste cauciucul in mers, si roata l-a agatat si i-a prins capul sub aripa unde i-a rupt gatul. Daca eram cu fordu poate scapa, ca nu are loc capul intre aripa si roata, dar la dacie a intrat lejer. Nasoala treaba...... |
--------------------
Honda
Accord
OPRIREA BRUSCA DA |
|
BeciAcustic |
![]()
|
![]() BlackLine Group: Members Posts: 1.574 Joined: 29 March 08 From: Constanta ![]() |
Le-as da otrava fara sa ezit deloc....chiar daca sunt legi in privinta asta.... mai bine moare cainele decat sa mor eu ....
|
--------------------
DACIA
LOGAN
2009 - LAUREATE PH2 1.6 MPI 8V
- CT - numere rosii Statii CB si Xenoane HID la preturi mici si garanti reale
|
|
Fygaro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 214 Joined: 11 July 05 ![]() |
iar tu faci dupa aia puscarie
![]() |
--------------------
Fiat
Punto
2003 1,2 16V 80Bhp
- RMS
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
![]() BlackLine Group: Members Posts: 1.574 Joined: 29 March 08 From: Constanta ![]() |
Exact ce spuneam ... mi se pare o prostie... si problema asta o am si eu, adica nu eu personal ca eu cobor din scara si urc direct in masina ca am garajul in fata scarii
![]() |
--------------------
DACIA
LOGAN
2009 - LAUREATE PH2 1.6 MPI 8V
- CT - numere rosii Statii CB si Xenoane HID la preturi mici si garanti reale
|
|
Kruger |
![]()
|
Atata timp cat nu va riscati pielea (martori, etc) in tara asta de rahan nu iti poti face decat singur dreptate. E valabil si impotriva animalelor si a oamenilor. Grija mare insa ce, cum, unde si cat.
|
--------------------
Honda
Accord
OPRIREA BRUSCA DA |
|
iulian sn2001 |
![]()
|
![]() Membru fost incepator Group: Members Posts: 490 Joined: 24 April 07 From: galati ![]() |
QUOTE(psychoo @ 22 Apr 2009, 21:17) astazi am fost victima unui maidanez putin mai mare ca o pisica ![]() mergand cu vreo 10-20 km/h pe o straduta dintre blocuri cautand loc de parcare, unui afurisit i s`a pus pata pe mine si a vrut sa deschida usa ca sa ma invete o lectie. a prins al dracu din mers cu dintii de bandoul usii din dreapta si mi`a lasat urma dintilor pe ele. cand sa ma dau jos sa`l iau la suturi a luat`o la fuga. atasez poza cu daunele ![]() Ma da-o drak de potaie!!! cainele ala avea coltii din vidia? Sau poate era un pui de rinocer(ca aia au coltii mari tare). Cat despre cainii comunitari....se tine una bucata caramida sub banketa pasagerului si la vederea cainilor...se arunca caramida in geamul(celofanul) tiganului care i-a lasat liberi. Acu' o sa intrebi "si cu cainii ce fac?"....o dai parte in parte cu ei.O pereke de bocanci cu bombeu de metal fac toti banii in cazul asta. ![]() |
--------------------
dacia
supernova
2001 confort cap sa ai ca mintea vine dup-aia
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Bine mai, te-ai trezit si tu sa-ti incorzi muschii pe net...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
iulian sn2001 |
![]()
|
![]() Membru fost incepator Group: Members Posts: 490 Joined: 24 April 07 From: galati ![]() |
Vorbeam despre bombeu nu de despre muschi.Oricum....nu cred ca am dat un sfat foarte rau(desi a fost la misto).Decat sa otravesti bietele potai mai bine iei proprietarul de gat.
|
--------------------
dacia
supernova
2001 confort cap sa ai ca mintea vine dup-aia
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
QUOTE(Kruger @ 25 Mar 2009, 23:42) Ti-ai luat spray ? Te ajuta cu ceva ? Astazi mergem pe strada si ... au sarit 2 caini la mine , dintre care unul m-a prins de picior ( noroc cu blugii grosi , ca n-a ajuns la piele ) .... nu numai ca nu i-am provocat , da' nici macar nu mergeam pe trotuar ( sa zici ca am trecut pe "teritoriul" lor ) .... |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
koldun |
![]()
|
![]() un om Group: Members Posts: 763 Joined: 1 November 07 From: CT ![]() |
greseala
This post has been edited by koldun: 19 Feb 2010, 18:52 |
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|
Kruger |
![]()
|
QUOTE(cosmin_2300 @ 19 Feb 2010, 18:00) Ti-ai luat spray ? Te ajuta cu ceva ? Astazi mergem pe strada si ... au sarit 2 caini la mine , dintre care unul m-a prins de picior ( noroc cu blugii grosi , ca n-a ajuns la piele ) .... nu numai ca nu i-am provocat , da' nici macar nu mergeam pe trotuar ( sa zici ca am trecut pe "teritoriul" lor ) .... Am consumat deja vreo 10 de atunci. |
--------------------
Honda
Accord
OPRIREA BRUSCA DA |
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Si are efect ?
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
Kruger |
![]()
|
Da, numai ca tre' sa astepti pana in ultimul moment inainte sa le-o dai, ca altfel se pierde in aer. Sa vezi ce ture nebune, si ce se dau cu capul de garduri dupa aia.
O zi ma lasa in pace, dupa care iar se reped, si iar le servesc portia, asezonata cateodata si cu un bocand in bot daca sunt destul de rapid. Mai trece o zi, apoi iarasi se repeta...cred ca au memoria scurta, si tot ce e mai vechi de o zi se sterge automat. |
--------------------
Honda
Accord
OPRIREA BRUSCA DA |
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
mai traiesti?sau acu ca am bnv nu mai vb cu altii:((?
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
QUOTE(Kruger @ 19 Feb 2010, 19:28) Mai trece o zi, apoi iarasi se repeta...cred ca au memoria scurta, si tot ce e mai vechi de o zi se sterge automat. Mai arunca-le si cate o bucata de salam, cu ceva pilule de lecitina scapate inauntru. PS: cea mai buna solutie impotriva cainilor comunitari agresivi si, totodata, una din marile placeri ale vietii - bicicleta!!! ![]() Practicam mult vanatoarea de caini pe bicicleta, in special noaptea, cand eram prin liceu. Bine, eu nu le faceam absolut nimic cand ii prindeam, da' aveam vreo 2 amici cu foile pline de blana. O faza care n-am s-o uit niciodata - am fugarit p-unu' intr-o noapte pe un bulevard... mult. Foarte mult. Cred ca era epuizat in ultimul hal, ca dupa cativa km de gafaiala in linie dreapta, intr-un mod absolut inexplicabil, a virat brusc dreapta si a intrat cu capul in portiera unui Oltcit parcat. Eu m-am oprit si am ras cu lacrimi. De la chestia asta am luat o pauza de cativa ani buni, vreo opt cred, de cand am uitat de bicicleta. Am reinceput sa ma dau cu bicla fix vara asta. Mergeam eu linistit cu bicla printre niste blocuri din Pitesti cand aud zgomot de gheare pe asfalt si maraiala in spatele meu. NU POT explica in cuvinte exaltarea ce m-a cuprins!!! A fost ca un fel de instinct demult pierdut si revenit la viata. Erau 3 sau 4 caini, i-am incins printre masini parcate, boscheti, trotuare si borduri cateva minute bune. Cred ca-n capurile lor incetosate e un soi de mandrie, de "ce javra tare-s eu, io-te-l p-asta cu bicicleta, sa vezi ce-l umplu de respect". Zic asta pentru ca absolut intotdeauna, astia agresivi sunt cuprinsi de o confuzie totala. Au momente de vitejie cand se dau la tine, dup-aia o iau in directia inversa cu cozile intre picioare, sunt zapaciti in ultimul hal. Sunt nostalgic, vreau sa vina primavara ![]() This post has been edited by Muttley: 20 Feb 2010, 00:04 |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
Kruger |
![]()
|
Pai sa nu crezi ca am incercat numai cu raul. Le-am dus si de mancare in repetate randuri. N-are nici un efect. Mananca, si la fel uita a doua zi si se reped la mine.
|
--------------------
Honda
Accord
OPRIREA BRUSCA DA |
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
TheFastOne |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 18 Joined: 28 December 06 From: Brasov ![]() |
Să știe
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
VolksWagen
Golf Mk4 Variant Highline
2004 1.9 TDI 131 CP
- BV 11 WUW STOP ACCIDENTELOR ! Viata noastra are prioritate ! Nu mai eliberati permisele de conducere ca pe buletine !
|
|
Executron |
![]()
|
![]() Membru fan UAP Group: Members Posts: 2.061 Joined: 27 June 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Kruger @ 19 Feb 2010, 23:56) Pai sa nu crezi ca am incercat numai cu raul. Le-am dus si de mancare in repetate randuri. N-are nici un efect. Mananca, si la fel uita a doua zi si se reped la mine. Da de ce nu le-ai bagat niste otrava inauntru si scapai f. rapid si eficient de problema... Daca ai incercat cu alte solutii si in mod evident nu functioneaza, pana la urma ajungi si la solutia asta... |
--------------------
VW Passat
1,9TDI/131HP/2002/Highline/Tiptronic ///
Dacia 1300 1974 Lux :) "The law, in its majestic equality, forbids the rich as well as the poor to sleep under bridges, to beg in the streets, and to steal bread." |
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.291 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
QUOTE Mai trece o zi, apoi iarasi se repeta...cred ca au memoria scurta, si tot ce e mai vechi de o zi se sterge automat. Al dracu' Pavlov ala... el cum o fi invatat cainele ? |
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
Mihai 90 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 72 Joined: 31 January 08 ![]() |
și printr-o gară din provincie,de fapt în spatele magazinului altex,la 5 dimineața,erau niște câini mari,care lătrau și mă urmăreau..bine că am strigat la ei și nu am fugit,am traversat calea ferată și așa am scăpat,după ceva timp
eu zic că mulți câini sunt blânzi,dar există și d-ăștia agresivi..pe ăștia ar trebui să îi adune,nu pe ceilalți..la țara noastră de r****,de la mine pe stradă i-au otrăvit tocmai pe ăia blânzi,care nu deranjau pe nimeni,.nici măcar nu lătrau,și ăștia care te-ar putea omorî umblă liberi |
--------------------
Dacia
Logan
2007
|
|
MadHawk1 |
![]()
|
Clona lu' Sony Group: Members Posts: 185 Joined: 1 August 08 From: localhost ![]() |
QUOTE(Executron @ 20 Feb 2010, 13:32) Da de ce nu le-ai bagat niste otrava inauntru si scapai f. rapid si eficient de problema... Daca ai incercat cu alte solutii si in mod evident nu functioneaza, pana la urma ajungi si la solutia asta... Atunci trebuie sa fii destul de "tare" sa poti vedea asa ceva !!! ![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
tazzSN |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 256 Joined: 21 February 09 ![]() |
eu zic ca daca mai se intampla asa sa-i trimitem pe luna...laika..
![]() ![]() |
--------------------
dacia
SUPERNOVA
2002 europa Radem Glumim F.T.M PLATIM
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th May 2025 - 06:45 |