Alt topic made in Romania, Legile si autoritatile - sunt halit de caini
![]() ![]() ![]() |
Alt topic made in Romania, Legile si autoritatile - sunt halit de caini
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
Nu Există Informații Group: Members Posts: 881 Joined: 29 September 05 From: Dobrogea ![]() |
Hai mai ca era eufemistic , trebuia pus intre ghilimele, ai dreptate.
![]() |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.079 Joined: 11 February 04 ![]() |
La mine in scara o tembela din asta asa zis iubitoare de javreti baga o potaie din asta in scara zilnic.
I-am zis cu frumosul sa-l ia in casa, si dintr-o telenovelista si dandiaconista de incredere devine un uliu al drepturilor animalelor, cu blesteme mai ceva ca Nikita. A dracu' potaie se aseza ori in dreptul ghenei de gunoi, ori in dreptul usii mele. El asa n-ar fi caine rau dar cand e tembela aia in zona devine agresiv si latra si ataca pe toata lumea . Daca de toata lumea m-ar durea relaxat in bocanci si pe mine ma trateaza cu ceva respect, l-a mancat in cur s-o latre pe nevasta-mea care e gravida si mare fricoasa de javreti. Prima data cand s-a dat la ea pe scara a coincis si cu aparitia unei prajituri maronii pe pragul usii, asa ca am luat coada de la mop si i-am altoit destul de bland doua cainelui, dirijandu-l spre iesire in urletele si blestemele nebunei. I-am promis ca prima data cand mai vad cainele pe hol il omor cu toporul si am de gand sa ma tin de cuvant. Din momentul ala cainele sta afara sau la ea in casa. Nu sunt deloc bucuros sau mandru de ce am facut; am lovit un animal amarat si vai de el, pe care in mod normal l-as fi hranit si am zbierat la o femeie de varsta mamei mele. Totusi consider ca vina este cel putin 50% a ei, era suficient sa-i organizeze cainelui un loc in casa sau o cusca afara. Asa ca solutia este simpla pt initiator: o bata zdravana si un spray si trage-le o mama de bataie de cea mai buna calitate. Daca l-oi mai atinge si pe stapanul lor, asta e, victime colaterale. This post has been edited by dizzy: 9 Mar 2009, 13:19 |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
![]() ![]() bata de baseball e dotare standard ![]() |
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
QUOTE(Kruger @ 9 Mar 2009, 00:11) Eu l-am luat de pe Doamnei acum vreo 3 saptamani. E pana in 30 de lei. In alt magazin mi-au cerut pe el 70 de lei. http://www.top-gun.ro/magazine.html |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
|
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
+ belele in cazul in care le foloseste in spatii publice
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
dariusz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 479 Joined: 13 February 07 From: baia-mare ![]() |
QUOTE(dariusz @ 7 Mar 2009, 11:02) ma , io nu inteleg la voi ce tot aveti cu ciinii ! nu ei sint de vina , ci stapinii lor , sau asa zisii stapini. acolo trebuiesc folosite toate armele pe care le-ati prezentat pe acilea. QUOTE(psychoo @ 7 Mar 2009, 13:49) de acord dar in clipa in care cainele este cu gura larg deschisa in atac spre tine nu`l poti pune pe pauza ca sa mergi sa`l bati pe stapan. ii bagi un sut in gura la potaie, o curentezi, etc faci orice sa impiedici atacul pe urma daca dobitocul nu isi tine animalul in ograda sau macar sa`l tina departe de tine iei masuri si impotriva lui. pai , normal ca mai intii ai treaba cu ciinele ! da , dupe aia il lasi in pace , si te legi de animalu ala care merge in doua picioare ! QUOTE(Kruger @ 9 Mar 2009, 01:06) Da, lucrurile s-au agravat deja. Azi a pus cainii pe mine intentionat "javra" de tigan, si doar bata de baseball (fara de care nu mai cobor din masina" m-a salvat. Sunt curios cum va nega maine dimineata la politie, ca la 8 avem intrevedere cu sectorista. Daca politia nu va face nimic concret, cu parere de rau nu mai am alta solutie decat chiftelele otravite. cum va nega ? ![]() inainte de chiftele , mai bine faci altceva. iei bita aia pe care zici ca o ai , si incepi nene ! da stii cum ? fara numar , fara numar . insa nu in plina strada , unde sa fie martori ! ci asaa , mai la separeu. |
--------------------
dacia
supernova
2002 europa
- mm 13 ral membru cooperant
|
|
Kruger |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.660 Joined: 18 August 05 From: Bucuresti ![]() |
Pai...cred ca prepar chiftelele pentru potai, si shaormele pentru proprietari
![]() |
--------------------
Honda
Accord
2005, Sport Tourer Automatic 2.0 VITEZA NU UCIDE
OPRIREA BRUSCA DA |
|
logan1.5dci |
![]()
|
Nu Există Informații Group: Members Posts: 881 Joined: 29 September 05 From: Dobrogea ![]() |
Mai Kruger, nu cumva lucrezi la saormarie si de-aia te ataca cainii aia?
![]() |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Da-i cu molotovu' pe casa lu' tigan.
![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
Kruger |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.660 Joined: 18 August 05 From: Bucuresti ![]() |
![]() Azi am fost iar la politie, cica o sa vina primaria sa-i ia progeniturile sa le castreze si sa le puna etichete de urechi. |
--------------------
Honda
Accord
OPRIREA BRUSCA DA |
|
dariusz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 479 Joined: 13 February 07 From: baia-mare ![]() |
tu stai dupe legi ? dupe ce e legal ? avind in vedere cu cine ai de-a face ? tu crezi ca tiganii tin cont de lege ? de bunul simt ? de moralitate ? neeeeeeeee , nici vorba !
o sa castreze ciinii ? ![]() ![]() iar etichetele alea tin loc de ceva ? ii face sa nu muste ? ca de f... nu mai pot , daca zici ca ii castreaza. oricum , iti urez muult noroc! |
--------------------
dacia
supernova
2002 europa
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
![]() |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
dariusz |
![]()
|
pai ce altceva poti sa faci , atunci cind auzi ca pina acum nu s-a miscat un deget ? ca vine primaria si castreaza ciinii , si le pune placute de innmatriculare !
|
--------------------
dacia
supernova
2002 europa
|
|
Kruger |
![]()
|
Nu stiu ce sa mai fac, chiar sunt in pana de idei.
O sa iau bata la mine zi de zi, si asta e. |
--------------------
Honda
Accord
OPRIREA BRUSCA DA |
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
-ia si o masina adecvata:)
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
Kruger |
![]()
|
Hai ma....ca numai ARO-uri visezi toata ziulica
![]() |
--------------------
Honda
Accord
OPRIREA BRUSCA DA |
|
ydaniel |
![]()
|
![]() ![]() iti trebuie o masina cu care sa ii sperii ![]() ![]() |
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
logan1.5dci |
![]()
|
Eu propun sa incerci sa te imprietenesti cu cainii aia, precis le este foame. Treci o seara, le arunci niste parizer ceva (atentie, netoxic), a doua seara iar, sunt sigur ca a treia oara daca le dai, cainii aia cand o sa le dea drumul tiganul, o sa alerge spre tine dand din coada.
In timp ce le dai de mancare sa-ti auda vocea: cu-tu cu-tu ....... ceva. Cand o sa le dea drumu' tiganul ai sa le spui tot asa ..cu-tu cu-tu. Cu tiganul ti-as spune ce sa faci dar o sa se stearga. This post has been edited by logan1.5dci: 9 Mar 2009, 22:44 |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
Kruger |
![]()
|
|
--------------------
Honda
Accord
OPRIREA BRUSCA DA |
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Iarta-mar dar nu ma pot abtine: de ce ai acoperit numele unui functionar public iar numele tau nu?
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
dariusz |
![]()
|
na , cu hirtia aia s-a rezolvat tot ! sunt sigur de asta !
![]() |
--------------------
dacia
supernova
2002 europa
|
|
Kruger |
![]()
|
Numele meu nu-i secret, doamne fereste. Nu mi-am acoperit nici numarul la masina cand am pus poze p-acilea. Cine vrea sa ma gaseasca il astept pe strada cu caini
![]() |
--------------------
Honda
Accord
OPRIREA BRUSCA DA |
|
dariusz |
![]()
|
kruger , esti cumva maghiar ? daca da , stii citi in ungureste ? si traduce , bineinteles.
|
--------------------
dacia
supernova
2002 europa
|
|
Kruger |
![]()
|
Tata stia, eu nu stiu o boaba (din nefericire n-am vrut sa invat)
|
--------------------
Honda
Accord
OPRIREA BRUSCA DA |
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Csaba, pui de dac...
![]() QUOTE(dariusz @ 12 Mar 2009, 18:41) Zi bre, ce ai de tradus din maghiara? Daca e vorba de termeni tehnici imi declin competenta, dar sunt convins ca se vor gasi amatori sa te ajute. This post has been edited by radian: 12 Mar 2009, 20:51 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
dariusz |
![]()
|
ar fi vorba de o amenda care azi mi-a sosit de pe dulcele plai unguresc.
|
--------------------
dacia
supernova
2002 europa
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Stiam (dar nu bag mana in foc...) ca o poti plati, daca vrei, si din RO de la orice ofciu postal.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 21:33 |