DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages < 1 2 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Codecuri pentru vazut filme, related to "fisiere care nu mai vor"

diaconuliviu
post 7 Apr 2005, 08:51
Post #31

Membru autentic

Group: Members
From: Space, the final frontiere

QUOTE(Kunzite @ 6 Apr 2005, 12:02)
Mplayer nu-i Media Player Classic!!! E un player multiplatforma ce vine cu propriile codec-uri; asa cum s-a mai spus cu el vezi orice, consuma putine resurse si nu mai trebuie sa-ti bati capul cu nu stiu ce codec pack-uri - singura chestie e ca pt windows trebuie sa gasesti un kit compilat cum trebuie (sper ca link-urile date sunt ok).
*

Aha, merci, am priceput.
Eu folosesc acel MplayerClassic (se copiaza pur si simplu); nici nu pun packuri, doar DivX, xvid, vobsub, ac3, uneori si AngelPotion, chiar daca e tot un divx rebotezat

--------------------
Opel Corsa 2001 - xx
Universul si prostia sint infinite.
De a doua sint sigur.
SSP,K!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
logany
post 9 Apr 2005, 18:27
Post #32

Membru incepator

From: Braila

QUOTE(Bobo @ 6 Apr 2005, 21:07)
intrebare: am mai multe filmulete de 80 de secunde filmate cu o camera foto si vreau sa le lipesc intr-un singur fisier; spuneti-mi si mie a rog cu ce anume sa fac asta?
aa, si mai vreau sa lipesc mai multe filmulete cu tom si jerry intr-unul singur, ca atunci cand le pun alora mici sa nu sa nu stau de fiecare data sa ii selectez...
multam..
*

sfatul meu ,foloseste windows movie maker si realizezi niste filmulete o.k..Poti sa adaugi efecte de tranzitie si efecte video ,toate fiind in colectia acestui program.Eu am efectuat montaj cu fotografii si filmulete,cu efectele mentionate,am adaugat si muzica , rezultand un film super.

--------------------
renault megane prestige 2008/1,6/16V/110 CP - BR-64-xxx
logan ambition 2005/1,6/90 CP
+
Bobo
post 10 Apr 2005, 15:10
Post #33

Membru autentic

From: Bucuresti

ok, multam frumos, ma apuc sa ma sap...
zi-mi si mie daca as vrea sa lipesc filmulete cu extensii diferite, de ex un avi cu un mpg se poate? sau tre sa le aduc la numitor comun?

--------------------
+
sod
post 12 Apr 2005, 07:06
Post #34

Membru autentic

From: Iasi

MPlayer a fost primul player pt divx-uri aparut pe Linux care chiar functiona. Asta era acum multi ani (eu l-am prin pe la versiunea 0.16). Intre timp a ajuns sa fie (dupa parera mea) cel mai competent player multimedia. Cand ma uit la playerele de windows mi se ridica parul in cap ce cretin pot fi facute si ce infiorator de greu se misca. Si nu numai asta; majoritatea habar nu au sa deschida fisiere cu index-ul incomplet (eg. partial downloadate) , iar seek-ul in film se face ingrozitor de greu. Ca sa nu mai vorbesc ce resurse consuma. MPlayer nu are aceste probleme si deschide cam tot ce misca (divx,qt,rp,mpeg*,tuner TV, placi DVB, firewire etc). Daca aveti ocazia sa-l vedeti in actiune pe un sistem Linux bine configurat o sa constatati ca "rich multimedia experience" cu care se lauda Microsoft e un bullshit, calitatea imaginii este clar mai buna. Cat despre linia de comanda, pe Linux ai posibilitatea sa folosesti un shell cu tab completion si nu scrii de mana numele fisierelor. Ba chiar se poate face auto-completion si la paramatri. In plus, linia de comanda iti ofera puterea sa iti construiesti tu filtrele de post procesare. De exemplu:

mplayer -vo xv -vop pp -autoq 100 -vf pp=hb/vb/dr/al/lb -alang en -slang en dvd://

care aplica filtrele de deinterlace, deblocking si in plus ofera maximum de postprocesare de care e capabil sistemul. Nici nu vreau sa ma gandesc cat as avea de clickuit intr-un GUI pt asa ceva.
In plus, mplayer vine si cu propriul encoder, mencoder care iar mi se pare unul din cele mai reusite, alaturi de transcode.
Pe scurt, daca MPlayer pt win32 vi se pare reusit, ganditi-va ca el e doar un port experimental si buggy al versiunii native de care ne bucuram noi pe Linux smile.gif. Nici unul din colegii si/sau prietenii mei care folosesc Linux si mplayer nu au avut vreodata probleme de genul "nu am codec, nu aud sunetul, nu vad imaginea" si nu umbla cu kkturi gen ace mega codec crap care cenzuratsc sistemul si mai au si 50 mega.

--------------------
Renault Megane Estate Privilege dCI - B-xx-GNU
+
cosmin_m
post 12 Apr 2005, 07:23
Post #35

Membru autentic

From: Bucuresti

Exista un utilitar foarte handy pe net, care iti spune ce codec trebuie sa folosesti ca sa vezi un film ( da si link de download).
Asta pentru fisiere care nu doresc sa "mearga" wink.gif
Luati si folositi cu incredere, se numeste GSpot laugh.gif
http://www.headbands.com/gspot/download.html

This post has been edited by cosmin_m: 12 Apr 2005, 07:24

--------------------
Lada / Logan 1200 / 1.6 8v ABS - B-NN-MMM
+
2 Pages < 1 2
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 12th July 2025 - 16:42
Forum Renault