8 MARTIE!, CE CADOURI VOR PRIMI MAMELE SI DOAMNELE DIN VIATA N
![]() ![]() ![]() |
8 MARTIE!, CE CADOURI VOR PRIMI MAMELE SI DOAMNELE DIN VIATA N
Marty |
![]()
|
||
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
||
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|||
Micutzu_BH |
![]()
|
![]() Driving around Group: Members Posts: 283 Joined: 11 September 06 From: D'aci ia ![]() |
Grecule, mersi de pont!
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
Ambition - 2005 Este mai bine sa dezbati o intrebare fara sa o rezolvi, decat sa o rezolvi fara a o dezbate!
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
QUOTE(Marty @ 4 Mar 2010, 20:57) Stii ce frumos e sa te afli-ntr-o tara straina si sa le povestesti alora cum sunt traditiile la noi de 1 si 8 Martie, un colt din mintea ta fiind ocupat cu risul despre masculii de acasa? ![]() ![]() buna melodia ![]() This post has been edited by C@talin: 4 Mar 2010, 22:01 |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
o LAE!
|
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
nalodaniel |
![]()
|
![]() a3a oara scriu corect Group: Members Posts: 361 Joined: 24 March 08 From: suceava ![]() |
deeeci....ce-ati luat?
|
--------------------
dacia
1310
1986
- -- -- ---
|
|
DMP |
![]()
|
![]() Mumu' padurii Group: Members Posts: 1.670 Joined: 4 September 06 From: Bucuresti ![]() |
Flori colegelor ... si am primit prajiturele.
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
1.5 dci 2006
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() da e mai mai misto melodia lu Micutzu_BH ![]() ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Ii luai la nevasta-mea o floare la ghiveci. I-am dat-o diminieata la prima ora. Multumiri, bla, bla, bla. Pe la ora zece ma suna consoarta (ea avand azi liber), daca nu pot merge in curtea firmei, sa-i aduc niste pamant sa mute floarea intr-un ghiveci mai mare...
Asa-mi trebuie, daca-i cumpar flori, ma trimite la -10C sa sap in pamantul inghetat dupa tarana pentru o buruiana nenorocita. Cine face ca mine, ca mine sa pateasca. ![]() NU LE CUMPARATI FLORI SOTIILOR VOASTRE! TOTUL SE VA INTOARCE IMPOTRIVA VOASTRA IN CEL MAI SCURT TIMP... This post has been edited by radian: 8 Mar 2010, 23:22 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
C@talin |
![]()
|
bre zi lu nevasta ca florea aia primeste un ghiveci nou dabia cand ii dau radacinile pe afara
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
BeciAcustic |
![]()
|
![]() BlackLine Group: Members Posts: 1.574 Joined: 29 March 08 From: Constanta ![]() |
la anul cumperi o floare la ghiveci + pamant la punga si gata: cadou complet!
|
--------------------
DACIA
LOGAN
2009 - LAUREATE PH2 1.6 MPI 8V
- CT - numere rosii Statii CB si Xenoane HID la preturi mici si garanti reale
|
|
fost membru |
![]()
|
![]() membru analfabet Group: Members Posts: 239 Joined: 1 September 09 From: clasa I-a ![]() |
Te-a pus dracu sai iei floare la ghiveci.
![]() Eu i-am luat sotiei flori (lalele rosii) si un stick usb, ca ma saturasem sa mi le tot aresteze pe ale mele. This post has been edited by fost membru: 8 Mar 2010, 23:49 |
--------------------
dacia
dacia
logan
- CT 09 FMB
|
|
C@talin |
![]()
|
dvd xxx ?
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th July 2025 - 03:12 |