problema, cu cutia de viteze
![]() ![]() ![]() |
problema, cu cutia de viteze
cosmin_patrascu |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 152 Joined: 20 August 08 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
SuperNova
2001 varianta Confort
- OT - 02 -YIS
|
|||
neroo |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 105 Joined: 12 December 07 From: bucuresti ![]() |
salutare !
Si la mine se auzea ceva asemanator (un pocnet destul de puternic in vitezele 1,2,3 urmate de un huruit ) si era rupt surubul antirasturnare( fixeaza motorul si cutia de viteze de caroserie si e situat sub masina).....acum nu stiu daca si la tine e aceeasi situatie ....dar ca si idee se poate intampla si asta Numai bine! |
--------------------
dacia, ford
super nova ,focus
2001 rapsodia, 2006 ghia
|
|
Alexccls |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 5 March 09 ![]() |
Sal! Am aceeasi problema dar doar la plecare de pe loc si frana de motor fie in treapta 1 fie in MR!
P.S. Am schimbat bieleta antirasturnare noua cu holograma si degeaba tot asa face cred ca e defapt suportul de prindere al cutiei de viteza pe caroserie asta fiind in dreapta sub baterie si de acolo se aude sunetul! Astept sa se incalzeasca si o sa ma uit atent la aceea problema! |
--------------------
Dacia SuperNova
2003 Campus
- VL 04 DXL
|
|
adythekiller |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 18 Joined: 11 November 08 ![]() |
Mie ieri mi`a pleznit surubul de la cutia de viteze pe care se fixa bieleta antibasculare (sinonim cu antirasucire). avea aceleasi simptome, trocanit, la shimbarea vitezei si un huruit ciudat la accelerare si decelerare. schimbarea bieletei si/sau a surubului de la cutia de vieze ar putea fi rezolvarea. Ai grija sa nu iti cedeze de tot ca nu vei mai putea ajunge acasa decat tractat.
|
--------------------
Dacia
SupeRNova
2002
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 23:22 |