Ce le-ati face la hoti,daca i-ati prinde asupra fa, Am patit-o si eu
![]() ![]() ![]() |
Ce le-ati face la hoti,daca i-ati prinde asupra fa, Am patit-o si eu
FLEX |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 570 Joined: 14 November 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Daewoo Matiz
Fiat 600D "Inainte de a cumpara sau utiliza un produs cititi cu atentie instructiunile de utilizare"
|
|||
marianchirita |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 3 March 05 ![]() |
Intrebarea era : ce le-ati face hotilor daca i-ati prinde? Eu unul l-as ciomagi bine apoi as chema politia.
|
--------------------
Dacia
1310
|
|
jaf |
![]()
|
![]() Membru din mijloc Group: Members Posts: 641 Joined: 25 May 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
si daca ii unu de 2 metri si 130 de kg ?
![]() ![]() |
--------------------
trotineta
tri roti
2012 ful vidaut chiele "ati facut dacia de rasul lumii cu 'inventiile' voastre"
|
|
AL |
![]()
|
![]() Member Group: Members Posts: 2.495 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Se pare ca in noaptea de dupa meciu Steaua-Valencia a fost razie la stergatoare de Logan si Renault .... la noi pe strada au luat tot ce misca... dar doar de la Loganuri si de la Renault-uri...
cineva zicea ca cele de Logan sunt 200 k lei la magazin... la care fratioare?... poate de SLZ sau DSN ... eu nu am gasit nici macar Valeo (ca alea chiar sunt bune!) deoarece plec mai tarziu decat altii, se terminasera la benzinaria de langa bloc... mai departe nu puteam merge pentru ca ploua/era ud, asa ca am cotizat 600 k lei pe unele BOSCH.... |
--------------------
Skoda
KAROQ
2019
- B-21-NEW
|
|
Ant |
![]()
|
![]() Utilizator resuscitat Group: Members Posts: 358 Joined: 21 June 04 From: Bucuresti ![]() |
@jaf - astia sunt cei mai buni ca pica mai spectaculos ...
![]() |
--------------------
Opel
Vectra
2005 cu remorca
- B .. AIT Daca nu merge cu ciocanul din prima, incercati un ciocan mai mare
|
|
marianchirita |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 3 March 05 ![]() |
jaf, eu am 1.85m si 110 kg, asa ca nu ar fi o problema! Dar tu ce i-ai face? te-ai uita pur si simplu la el?
|
--------------------
Dacia
1310
|
|
Ciombe |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 368 Joined: 9 January 04 From: Arad ![]() |
![]() ![]() ![]() De-abia ne mutasem in Colentina. Si parcheaza tata masina in spatele blocului si isi uita geaca de piele pe bancheta din spate. Io am coborat sa cumpar ceva de la un butique, ocazi cu care vad un tiganus nitel mai bine facut decat mine ca dadea tarcoale si ![]() "ai vre-o treba??? ![]() ![]() Io in loc sa ma dau la o parte ii zic: "baaa, vrei sa deschizi masina??? pai nu asa bai fraiere, stai ca iti arat io cum..." si scot cheile si ma reped direct la portbagaj... pana sa se dezmeticeasca tiganul care era uitmit de reactia mea ![]() "hai ca-ti dau io fir-ar ma-ta a drakku de cioroi ![]() ![]() ![]() Numai bine! |
--------------------
Oltena 12 TRS,
Dacia 1304 Papuc
- B-83-JJJ, AR-30-JJJ
|
|
elro |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.254 Joined: 12 November 04 From: Ct ![]() |
QUOTE(Ciombe @ 4 Mar 2005, 09:27) ![]() ![]() ![]() De-abia ne mutasem in Colentina. Si parcheaza tata masina in spatele blocului si isi uita geaca de piele pe bancheta din spate. Io am coborat sa cumpar ceva de la un butique, ocazi cu care vad un tiganus nitel mai bine facut decat mine ca dadea tarcoale si ![]() "ai vre-o treba??? ![]() ![]() Io in loc sa ma dau la o parte ii zic: "baaa, vrei sa deschizi masina??? pai nu asa bai fraiere, stai ca iti arat io cum..." si scot cheile si ma reped direct la portbagaj... pana sa se dezmeticeasca tiganul care era uitmit de reactia mea ![]() "hai ca-ti dau io fir-ar ma-ta a drakku de cioroi ![]() ![]() ![]() Numai bine! ![]() ![]() ![]() ![]() de doua ori au furat roata de rezerva, a treia oara n-au mai avut ce sa fure ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2,
1,5 dCI
|
|
Ciombe |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 368 Joined: 9 January 04 From: Arad ![]() |
Da, man, masina noastra era noua prin zona deci era vizata de hoti. Prima data au spart-o si au ciordit roata... tata a inlocuit-o, peste cateva seri iarasi au spart-o si iarasi au ciordit roata, asa ca tata n-a mai inlocuit-o. A treia oara au deschis portbagajul si
![]() |
--------------------
Oltena 12 TRS,
Dacia 1304 Papuc
- B-83-JJJ, AR-30-JJJ
|
|
jaf |
![]()
|
![]() Membru din mijloc Group: Members Posts: 641 Joined: 25 May 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
mama sa-l prind pe unu ca-mi "lucra" masina.. pfai nu pot sa-mi dau seama ce as face dar cred ca l-as lovi in cap cu ce as apuca
![]() |
--------------------
trotineta
tri roti
2012 ful vidaut chiele "ati facut dacia de rasul lumii cu 'inventiile' voastre"
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
S-au ti-ai cere scuze ca l-ai deranjat.
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
elro |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.254 Joined: 12 November 04 From: Ct ![]() |
Un prieten de-al meu a patito in sat la el...........,,la el nu se fura si cu asta basta''
asa imi spunea ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2,
1,5 dCI
|
|
caf |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 21 Joined: 8 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Fratilor, ajutor.
Nu mi-au furat nimic, dar mi-au distrus. Si cred ca e un vecin din bloc care are impresia ca locurile de parcare sunt proprietatea lui. Precizare : in jurul blocului meu nu exista locuri de parcare marcate de primarie si platite. E proprietate publica. Parcarea e gratis. In blocul asta din Vitan ne-am mutat de cateva luni. Masina pe care o conduce sotia mea a avut de suferit. Mi-au rupt stergatoarele cu tot cu bratul de sustinere. Adica, de la baza. Pe primul, cel din dreapta mi l-a rupt sambata trecuta. Cred ca era 12 jumate - unu noaptea cand am auzit alarma de la masina. Pana am ajuns eu la geam alarma a tacut si nu am vazut nimic suspect. Abia dimineata am gasit langa masina stergatorul rupt din radacina. Lamele erau noi, aveau cateva luni. Am presupus ca vreun pustan a incercat sa le fure si nu a reusit, iar de nervi a rupt unul dintre ele. Sau vreun dinamovist suparat ca a pierdut cu Steaua. Desi masina e rosie. Toate bune si frumoase pana aseara. Dacia statea tot in acel loc de parcare, insa in jurul ei mai erau vreo trei locuri libere. Deodata, undeva dupa 12 jumate aud o pocnitura, ca si cum ar fi trosnit ceva, si incepe sa urle o alarma. Am iesit la geam si l-am vazut pe un tip de vreo 25 de ani, imbracat in pulover si blugi cum se indeparta de masina. A facut dreapta spre intrarea de la bloc si cred ca suntem vecini. Cred ca a asteptat sa treaca de miezul noptii pentru a cobori special pentru a rupe stergatorul de la Dacia. De data asta am chemat politia, le-am spus ce si cum, le-am aratat stergatoarele rupte. Pentru ca sunt nou in bloc, nu imi cunosc vecinii. Poate unii dintre voi stau prin cartier si ma ajuta sa il dibuiesc. Poate o fi si dobitocul pe forumul asta. Imi pare rau ca nu m-am miscat mai repede sa il prind pe idiot chiar cand intra in bloc. Il infigeam nitel cu capul in caloriferul din hol. Sa nu uit : pe locurile unde era Dacia mea aseara, parcheaza masini diferite de la o zi la alt. Pana acum, doar Solenza mea vad ca a avut de suferit. |
--------------------
Renault
Megane 3
2009
- B 08 WVB
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.278 Joined: 24 June 07 ![]() |
Faci rost de o masina pe care o parchezi astfel incat sa vezi Solenza destul de bine, si sa poti ajunge acolo intr-un timp scurt. Iei cafea si energizante si petreci o noapte la panda.
Acum daca apare individul ai de ales, ori incerci sa-i faci poze si sa le dai la politie, ori te duci si rezolvi problema... altfel... |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
caf |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 21 Joined: 8 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Merced, sa stii ca la o panda ma gandeam si eu. Bine ca boul actioneaza sambata si pot sa pierd o noapte la panda....
|
--------------------
Renault
Megane 3
2009
- B 08 WVB
|
|
YO4RLP |
![]()
|
![]() membru radioactiv Group: Members Posts: 331 Joined: 20 December 05 From: Galați ![]() |
Cu mulți ani în urmă, un vecin de-al meu își luase break nou. De frica hoților, noaptea își lăsa dobermanul pe bancheta din spate, cu geamul deschis. Poate te inspiră ...
|
--------------------
Dacia
SuperNova
Confort 2002
- GL-06-EAF Cine vrea, găsește posibilitați; cine nu vrea, găsește scuze.
|
|
caf |
![]()
|
Mi se pare o variantă cam costisitoare. Animalul ală trebuie hrănit, nu glumă...
![]() Dar, e o idee, de luat in seama. |
--------------------
Renault
Megane 3
2009
- B 08 WVB
|
|
cameleon_boy |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 172 Joined: 21 October 05 ![]() |
Mai sa fii fericit ,bine ca nu ti-a zgariato,bratul se mai schimba cu putini bani dar daca iti dadea cu cuiul pe ea ,era mai nasol,oricum schimba stergatoarele puneo in acelasi loc,pandestel, cand te duci la el nu il mai intrebi nimic il pocnesti direct,cel mai bine ii dai la ficat unde nu raman semne,il bati exemplar,numai chema politia de pomana ca nu ii vor face nimic,batel in asa fel incat sa nu ai martori,si la mine la bloc nu sunt locuri marcate eu am 3 si nu am nici o prob cu vecinii ca eu imi parchez 3 masini,dar cand ma duc in alta parte e teroare stau cu grija ca poate dau peste un nenorocit cum ai dat si tu.Succes oricum merita batut derbedeul dar urat de tot.
|
--------------------
fara
fara
fara
- fara
|
|
SSilent |
![]()
|
![]() Membru Vitezoman Group: Members Posts: 1.235 Joined: 23 July 07 From: ...I'm everywhere... nowhere ![]() |
si io m-am trezit cu cotul dreapta de la spoileru' spate atarnand, nu cred ca a fost cineva care are pica pe mine pt ca in afara de asta nu s-a mai intamplat nimic (probail erau niste manelari matoliti rau), doar ca gasesc masina desenata de ciutanii din bloc (x+y=love etc.)
|
--------------------
Dacia
1210
1986
- N/A dacie dezmembrata... in curs de RK ^_^
cu planuri de viitor (adica vise): -Yamaha Fazer 600 cm3 -Ford Escord 2000RS -Mercedes Benz W201 |
|
caf |
![]()
|
@cameleon_boy : Sa stii ca alta varianta decat cea cu panda nu vad nici eu... Dupa ceva "investigatii" am aflat ca e posibil sa fie baiatul unui politist...
|
--------------------
Renault
Megane 3
2009
- B 08 WVB
|
|
raqzvan |
![]()
|
![]() gute Laune war Trumpf Group: Members Posts: 514 Joined: 21 September 06 From: Constanta, Romania ![]() |
Cu Loganul n-am avut inca probleme, desi am stergatoare Champion, si n-am capacele rotilor prinse cu cleme/sarma (cum am vazut ca le prind taranii).
Insa Oltcit-ul pe care l-am avut inainte era magnet pentru hoti. In doi ani mi-au disparut rotile fata (am gasit-o lasata pe scut), toba finala ruginita si gaurita, stopurile spate - toate intr-o singura noapte cu masina parcata la lumina in fata blocului. I-a prins Politia a doua zi in trei ore, era un tip care avea nevoie de piese pentru Oltcitul propriu. Apoi mi-a fost sparta incuietoarea portbagajului; mi-au furat maruntisuri (o revista, o cutie de prezervative) din geanta diplomat. Geanta mi-au lasat-o. Ziua, masina parcata in fata facultatii. Alta data, la 12 ziua, mi-au descuiat usa cu chei potrivite si au luat poseta unei prietene, uitata in masina. Parcasem intr-o zona intens circulata si am lipsit 30 minute. Cu alarma sau fara e bine sa nu lasi obiecte de valoare sau genti, posete, haine in masina. mai alea daca ai o masina care se deschide cu orice cheie. |
--------------------
Geely
Logan
Laureate 1.6MPI 2006 Austin Powers: Allow myself to introduce... myself.
|
|
je_design |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 425 Joined: 27 August 06 ![]() |
ce i-as face? l-as impusca in picior, spate si piept. am o minunatie de jucarie cu cartuse cu sare, si e numai 2.5 lei un cartus. asa l-as chinui, ca si-ar ruga moartea!
|
--------------------
Logan
Laureat plus
2006
|
|
Psych0 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 122 Joined: 5 October 07 ![]() |
hahaha am citit povestiile voastre ... incredibile dar suntem in romania ... ce i-as face ...
hai sa va spun ce i-a facut un prieten lu unu : l-a prins ca ii fura proiectoarele la solenza ... incerca sa le scoate ca avea in ele stroboscoape si pusese ochii pe ele ... se duce noaptea ala shurubarea la ele .. si-i zice ce faci mah ? ... crede ca mai era cu unu ... la care asta care shurubarea ii zice .. ti-am zis mah ... stai in P*la mea in spate de vezi sa nu vina careva .. masina era parcata cu botu in gard ... asta nu zice nimik ... se duce ia sabia din portbagaj ... il bate pe urmar cu ea si cand se intoarce ii da un lat de lama de a ramas ala ca la fotograf .. nu ii venea sa creada .. pana s-a dezmeticit bine ii prinsesera picioarele si mainiile cu arici d`aia de legat capace .. cand s`a dezmeticit a dat sa fuga da `a avut cum .. acum astia ce sa faca .. a scos unu spray-u cu piper si da-i pe la nas .. i-a dat in nari ... l`a lasat putin i-a dat in ochi .... i-a dat pe fatza ... si cam asa l-au chinuit cam 45 de minute .. o ora ... bine .. asta dupa bataia de rigoare ... si apoi au sunt la politie ... a venit politia .. si nu stia ce s-a intamplat ... in fine au povestit astia ce si cum ... si radeau garcea ... bine inteles ca si-au facut datoria si au intrebat .. mah l-ati batut ... ei au zis nu .... la care politatiu a .... bine bine .. dar de ce e plin de sange ... pai sefu` a fugit i-am pus piedica si avea in mana nush ce si nu a pus mainiile cand sa cada a cazut direct cu fata in asfalt ... la care politatiu ... a bine bine ... ca oricum noi nu mai putem sa-i batem ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2003
|
|
Tossi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 969 Joined: 25 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Stiu ca sunt putin off topic, dar eu am observat ca de vreo saptamana nu mai sunt aprinse becurile pe stradutele dintre blocuri, cel putin in zonele in care umblu eu cel mai des ..... sunt curios cu cat a crescut rata infractionalitatii in aceste zone in ultimul timp..... sau mai bine sa nu aflu.....
|
--------------------
Renault
Megane 1.5 dci
2004
- B6SSSS
|
|
caf |
![]()
|
Uite inca o idee buna : spray/ul....
![]() |
--------------------
Renault
Megane 3
2009
- B 08 WVB
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
Eu am unul mai special
![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
caf |
![]()
|
Domnilor, cred ca am identificat dobitocul... V-am zis ca sunt mai nou in blocul unde stau acum si nu imi cunosc toti vecinii. I-am transmis, prin altcineva din bloc, sa ma caute...
Petrecerea continua, vorba lui Toma Caragiu. |
--------------------
Renault
Megane 3
2009
- B 08 WVB
|
|
CriSTI68 |
![]()
|
Membru Valvos Group: Members Posts: 5.001 Joined: 8 January 07 From: Bucuresti ![]() |
pai mai intai pun mainile pe stalpul de la usa si trantesc usa apoi peper spray
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2008 Prestige 1.6 16V 105 Ponei Putere
- EDH Renault Clio 3 - 2008 1.5 dci
|
|
GIC |
![]()
|
![]() Doar membru Group: Members Posts: 930 Joined: 13 January 04 From: Oradea ![]() |
la hoti - ca pe vremuri, taiata mana/mainile. Eventual si picioarele si apoi le arunci o bucata de paine sa (incerce) sa manince
![]() la violatori - taiata scula cu un cleste hidraulic, dar care sa se inchida doar cite 1mm pe zi si daca tot am dat-o pe hidraulice, ucigasii ar trebui pusi intr-o astfel de presa care sa-i "inghesuie" tot 1 mm/zi ![]() Na ca deja l-am depazit pe Tepes Sau: luat un jaf de masina, pus in ea ceva frumos, sclipitor si atragator pentru "prietenii" mana-lunga, iar la contactul de la usi legi un kilogram de dinamita Asta e o metoda mai umana,............... ca nu sufera ![]() |
--------------------
Dacia
Duster 2021 TCe 150 EDC / Rover 45 1.6L -
2002 Nicio faptă bună nu rămâne nepedepsită!
|
|
je_design |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 425 Joined: 27 August 06 ![]() |
sau bagi un pitbull in masina
![]() |
--------------------
Logan
Laureat plus
2006
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th June 2025 - 22:02 |