Viteza se modifica?, Confirmati va rog...
![]() ![]() ![]() |
Viteza se modifica?, Confirmati va rog...
petrakE |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 26 February 09 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Solenza
2003 Confort
|
|||
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Eu zic ca tu ai dreptate. Varianta lui ar fi valabila (poate) doar daca masina ar avea ambreiaj defect care ar patina cand accelerezi.
Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
Boris08 |
![]()
|
![]() Supraponderal sunt,dar nu-mi plac masinile mari :)) Group: Members Posts: 474 Joined: 9 May 08 From: Bucuresti ![]() |
Ii poti transmite prietenului tau ca e "cea mai mare aberatie".....Intradevar cum a spus si colegul Andy daca are ambreajul terminat va fi o diferenta.
|
--------------------
Dacia
Solenza
2005 Confort Sporit
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Mi-ar fi rușine să am așa amici...
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
tester |
![]()
|
![]() dacia tester ;) Group: Members Posts: 747 Joined: 22 August 07 From: iasi ![]() |
mie mi-ar fi rusine sa cred pana si 0.0000000000000001% ca (,VIRGULA) ceea ce zice amicul ala al tau e adevarat... dar sa mai si postez pe forum ca intrebare despre imbunatatire...
|
--------------------
dacia
logan
2007
- is xx xxx
|
|
Boris08 |
![]()
|
![]() Supraponderal sunt,dar nu-mi plac masinile mari :)) Group: Members Posts: 474 Joined: 9 May 08 From: Bucuresti ![]() |
Gata ma,ca mai aveti putin si sariti la gatul lui........
A intrebat si el. |
--------------------
Dacia
Solenza
2005 Confort Sporit
|
|
rratzoiusexos |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 714 Joined: 4 June 08 ![]() |
la solenza nu se schimba nimic datorita calculatorului de injectie,dar la dacia clasica,nu cea pe injectie,daca schimbi treptele inferioare la turatii mari se poate intampla ce a zis pers respetiva(eu mai am un papuc 1307,motor 1.6 carburatie.daca schimb primele 4 viteze la 3000 ture,intr a 5 a la 3000 am 90km/h,daca schimb la 3500-4000,intr a 5 a am 100km/h la 3000)acuma repet.la solenza nu se intampla asa ceva.mentionez ca papucul merge perfect,nu are probleme tehnice,nici cu rotile nici cu kilometrajul.am mai multi prieteni care mi au confirmat asta.cauzele sunt pur si simplu datorita sistemului de carburatie.
|
--------------------
Dacia
1307/Solenza/Duster
.
- B-xx-xxx
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Bine mă...
![]() Deci, la viteza de 100 km/h roțile se învârtesc cu o viteză constantă, corect? Dacă nu ar face-o, ar patina... Roțile sunt antrenate de planetare, care planetare intră în diferențial, și de acolo la cutie, mișcarea e demultiplicată în funcție de treptă și prin ambreiaj se ajunge la motor. LA VITEZĂ CONSTANTĂ, ÎN ACEEAȘI TREAPTĂ A CUTIEI, CU ACELEAȘI ANVELOPE, ȘI CU UN AMBREIAJ CE NU PATINEAZĂ, TURAȚIA MOTORULUI ESTE ACEEAȘI, INDIFERENT CĂ AI ACCERAT PÂNĂ LA ACEA VITEZĂ ÎN 3 ZILE SAU ÎN 15 SECUNDE, SAU AI SCHIMBAT VITEZELE LA 6000 rpm SAU la 2000 rpm. E VALABIL PENTRU MOTOARE CU ABURI, BENZINĂ, MOTORINĂ, CHEROSEN, PE CARBURAȚIE, INJECȚIE si orice îți mai trece sau nu prin... This post has been edited by MAERSK: 28 Feb 2009, 17:59 |
--------------------
-
-
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
auleu ce aud
![]() ![]() ![]() nu are cum sa se intample ce ziceti voi paici,never ever ![]() ![]() amicului tau ar trebui sa-si fac cunostinta cu un zapacit care o tinea pe a lui ca,camerele fixe pe gps sut date de satelit nu le pui tu manula,cred ca s-ar intelege de minune ![]() This post has been edited by C@talin: 28 Feb 2009, 18:04 |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
da comanda direntialul variabil sa modifice unghiurile
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
PaulT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.294 Joined: 23 June 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(rratzoiusexos @ 28 Feb 2009, 18:51) la solenza nu se schimba nimic datorita calculatorului de injectie,dar la dacia clasica,nu cea pe injectie,daca schimbi treptele inferioare la turatii mari se poate intampla ce a zis pers respetiva(eu mai am un papuc 1307,motor 1.6 carburatie.daca schimb primele 4 viteze la 3000 ture,intr a 5 a la 3000 am 90km/h,daca schimb la 3500-4000,intr a 5 a am 100km/h la 3000)acuma repet.la solenza nu se intampla asa ceva.mentionez ca papucul merge perfect,nu are probleme tehnice,nici cu rotile nici cu kilometrajul.am mai multi prieteni care mi au confirmat asta.cauzele sunt pur si simplu datorita sistemului de carburatie. Am trait sa aud si asa ceva.... ![]() ![]() |
--------------------
Dacia/Mitsubishi
Logan 1.6 mpi/Berlina 1300/Lancer Clasic
2006 Laureate/1973/2008
- B-00-xxx
|
|
SB 04 GST |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 22 February 09 ![]() |
deci...
![]() ![]() ![]() ![]() 28 Feb 2009, 19:38: pardon ... amicu? This post has been edited by SB 04 GST: 28 Feb 2009, 19:38 |
--------------------
Dacia
Break
1999
- SB 04 GST
|
|
Boris08 |
![]()
|
Asta a devenit topic de caterinca
![]() De unde veniti ma cu idei d-astea tampite???? |
--------------------
Dacia
Solenza
2005 Confort Sporit
|
|
rratzoiusexos |
![]()
|
e o chestie experimentata de mine pe vechea dacie.o masina care nu tine prea mult cont de legile fizicii.deci nu ma puteti contrazice atata timp cat am vazut asta cu ochii mei..e asemanatoare treaba asta cu demaraju...ia schimba ula dacie dintr a patra intr a 5 a la 1500 de ture si vezi in cattimp ajungi la 80.iar la solenza e injectie electronica,e normal ca fluxul de benzina sa fie mereu la fel.la dacie nu e asa.un exemplu mai e la dacie ca daca la o viteza constanta pedala de acceleratie este sa zicem la 75% din cursa ei poti avea surpriza ca in alta zi sa mergi cu aceeasi viteza la 50% din cursa pedalei.tot chestii traite de mine.problema e ca nu sunt singurul,mai stiu o gramada de persoane care au patit la fel.probabil voi v ati nascut in trabant,ca ala oricum n are cum sa ajunga la 100
|
--------------------
Dacia
1307/Solenza/Duster
.
- B-xx-xxx
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Alo... Ce are cursa pedalei cu turația motorului?
Normal că la deal apeși mai mult pedala pentru a urca cu aceeași viteză cu care ai coborî... S-o crezi tu că "fluxul" de carburant e același la vreo mașină... La ACEEAȘI VITEZĂ TURAȚIA MOTORULUI E ACEEAȘI! Dacă nu, repară-o, mașina și schimbă ceasurile! This post has been edited by MAERSK: 4 Mar 2009, 10:31 |
--------------------
-
-
|
|
rratzoiusexos |
![]()
|
da chiar nu pricepi?e dacie tata...ce sa zic..mare mecanic esti tu.
|
--------------------
Dacia
1307/Solenza/Duster
.
- B-xx-xxx
|
|
iuliano_smile |
![]()
|
![]() Dependent de D1300 Group: Members Posts: 1.217 Joined: 5 November 08 From: Ploiesti ![]() |
QUOTE(MAERSK @ 4 Mar 2009, 10:15) Alo... Ce are cursa pedalei cu turația motorului? Normal că la deal apeși mai mult pedala pentru a urca cu aceeași viteză cu care ai coborî... S-o crezi tu că "fluxul" de carburant e același la vreo mașină... La ACEEAȘI VITEZĂ TURAȚIA MOTORULUI E ACEEAȘI! Dacă nu, repară-o, mașina și schimbă ceasurile! QUOTE(rratzoiusexos @ 4 Mar 2009, 20:11) Curat murdar. cam asa e. Acum revenind: este dacie? Care e problema. Aia veche saraca sufera mai pe la toate inchieturile si inca merge. Acum sunt multe erori: ceasurile, felul in care se transmite informatia, cablul kilometrajului, ceasurile...... si liste nu se mai sfarseste. Si ca idee. Dacia bunicului meu are 29 de ani impliniti anul acesta. Instalatia electrica este aceeasi. Totul original pe ea, in afara de motor care nu mai e de 1300 e 1400 cu 5trepte cutia. Si inca merge si arata splendid. |
--------------------
Dacia
Solenza si o Berlina Furioasa
2004 Scala cu 1980 editia de Lux Schimb iluminarea la masini:tablouri de bord, plafoniere.
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Învățați fizică și apoi dați vina pe mașină...
|
--------------------
-
-
|
|
iuliano_smile |
![]()
|
![]() Dependent de D1300 Group: Members Posts: 1.217 Joined: 5 November 08 From: Ploiesti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Solenza si o Berlina Furioasa
2004 Scala cu 1980 editia de Lux Schimb iluminarea la masini:tablouri de bord, plafoniere.
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
C@talin |
![]()
|
omului mai mult ca sigur ii patineaza ambreiaju si are vise umede
![]() 5 Mar 2009, 04:41: QUOTE(rratzoiusexos @ 4 Mar 2009, 11:11) e o chestie experimentata de mine pe vechea dacie.o masina care nu tine prea mult cont de legile fizicii.deci nu ma puteti contrazice atata timp cat am vazut asta cu ochii mei..e asemanatoare treaba asta cu demaraju...ia schimba ula dacie dintr a patra intr a 5 a la 1500 de ture si vezi in cattimp ajungi la 80.iar la solenza e injectie electronica,e normal ca fluxul de benzina sa fie mereu la fel.la dacie nu e asa.un exemplu mai e la dacie ca daca la o viteza constanta pedala de acceleratie este sa zicem la 75% din cursa ei poti avea surpriza ca in alta zi sa mergi cu aceeasi viteza la 50% din cursa pedalei.tot chestii traite de mine.problema e ca nu sunt singurul,mai stiu o gramada de persoane care au patit la fel.probabil voi v ati nascut in trabant,ca ala oricum n are cum sa ajunga la 100 auzi tu ai auzit de conditii atmosferice sau crezi ca solenza are aerodinamica de F1 ? ![]() ![]() ![]() ![]() This post has been edited by C@talin: 5 Mar 2009, 03:41 |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
SB 04 GST |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 22 February 09 ![]() |
a deacu de geografie cu istoria mami ei si cu profesorul de fizica care te-a invatat ... ca eu cred ca te lasa repetent... mosule ce zici tu aici e ca si cum ai spune ca dai drumu la o piatra din mana si ea se duce in cosmos..... ce caposi sunt pustii din ziua de astazi ei cred ca le stiu pe toate
|
--------------------
Dacia
Break
1999
- SB 04 GST
|
|
C@talin |
![]()
|
Bine domnu
![]() ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
Banu1974 |
![]()
|
![]() COSTIN Group: Members Posts: 1.155 Joined: 5 October 08 From: BUCURESTI-CHITILA ![]() |
![]() ![]() |
--------------------
dacia
solenza
2003 clima
- B-33-SAC Voi radeti de mine ca sunt diferit,dar eu rad de voi ca sunteti toti la fel!!!
|
|
rratzoiusexos |
![]()
|
despre lectii de fizica ..n ai u cum sa mi ti mie,ti o zic.in rest numai bine.
|
--------------------
Dacia
1307/Solenza/Duster
.
- B-xx-xxx
|
|
Banu1974 |
![]()
|
![]() COSTIN Group: Members Posts: 1.155 Joined: 5 October 08 From: BUCURESTI-CHITILA ![]() |
|
--------------------
dacia
solenza
2003 clima
- B-33-SAC Voi radeti de mine ca sunt diferit,dar eu rad de voi ca sunteti toti la fel!!!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 04:08 |