semnalizatoare dsn, se aprind odata cu pozitiile
![]() ![]() ![]() |
semnalizatoare dsn, se aprind odata cu pozitiile
keloo |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 25 February 05 ![]() |
|
||
--------------------
supernova
clima
- b-41-ttg
|
|||
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
Ai alarma pe ea?
Cred ca e de la releul de semnalizare |
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
RIon |
![]()
|
![]() pasionat Group: Members Posts: 2.835 Joined: 22 May 04 From: CJ ![]() |
Sau daca ai umbl;at in ultima vreme pe la instalatie, vreun scurt, sau pe la masa ceva...
|
--------------------
Skoda
Octavia 2
2005, TDI 160CP 2008, Ford Focus 115 CP
- de CJ www.raresion.ro
|
|
keloo |
![]()
|
QUOTE(RIon @ 9 Mar 2005, 12:04) am si alarma pe ea, am si facut un scurt in ultima vreme ![]() ![]() |
--------------------
supernova
clima
- b-41-ttg
|
|
TibiCraciun |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 231 Joined: 28 June 04 From: CUGIR-AB ![]() |
lasa-le asa, ca tre sa fie frumos...
![]() |
--------------------
DACIA
SupeRNova Clima
- AB 04 LVU decat o masina veche, mai bine una noua; decat o dacie, mai bine un mercedes; decat o dacie veche, mai bine un mercedes nou; decat nimic, mai bine o dacie
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Mi s-a parut mie ceva cam anapoda in aceasta problema...
Pai daca nu dai toate datele, cum sa raspunda oamenii la obiect? E din aceeasi categorie cu: mi s-a stricat telefonul fix, nu se mai aude si nici becurile nu i se mai aprind Stiti de unde o fii? Ca dupa aceea : da, e adevarat, am scapat un fir de alimentare de 220V peste firul de la telefon, dar nu cred ca este de acolo. Da, si am mai facut si niste scurturi prin telefon... Acum intrebarile: Ce inseamna "am schimbat"? L-ai schimbat tu sau ai fost in service? S-au demontat stergatoarele cu ocazia asta? S-a umblat la motorasul de stergatoare? Cand s-au montat cochiliile de volan la loc, s-au montat cu grija sa nu se prinda niste fire in ele sa faca scurt? Alarma e alarma masinii (cobra de pe clima) sau este alta? S-a umblat la alarma? S-a umblat la relee, la sigurante ceva? Cred ca o detaliere mai clara a cauzelor ar fi binevenita... |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
keloo |
![]()
|
QUOTE(klaus @ 9 Mar 2005, 14:05) Mi s-a parut mie ceva cam anapoda in aceasta problema... Pai daca nu dai toate datele, cum sa raspunda oamenii la obiect? E din aceeasi categorie cu: mi s-a stricat telefonul fix, nu se mai aude si nici becurile nu i se mai aprind Stiti de unde o fii? Ca dupa aceea : da, e adevarat, am scapat un fir de alimentare de 220V peste firul de la telefon, dar nu cred ca este de acolo. Da, si am mai facut si niste scurturi prin telefon... Acum intrebarile: Ce inseamna "am schimbat"? L-ai schimbat tu sau ai fost in service? S-au demontat stergatoarele cu ocazia asta? S-a umblat la motorasul de stergatoare? Cand s-au montat cochiliile de volan la loc, s-au montat cu grija sa nu se prinda niste fire in ele sa faca scurt? Alarma e alarma masinii (cobra de pe clima) sau este alta? S-a umblat la alarma? S-a umblat la relee, la sigurante ceva? Cred ca o detaliere mai clara a cauzelor ar fi binevenita... ok, scuze. ca la doctor: mai intai spui ca te doare, pe urma te autoanalizezi ![]() - eu am schimbat blocul de lumini (va povestesc alta data cat m-a costat pe asigurare casco inchiderea hayonului) - stergatoarele au ramas pe masina, n-a umblat nimeni la ele (toata operatiunea am facut-o scotand doar scoicile volanului) - alarma e cea originala, a masinii (nu stiam nici mort ca se numeste cobra ![]() - am inlocuit, citind manualul masinii, aproape toate sigurantele - la relee nu am umblat, nici la motorasul de stergatoare so, doc, am I going to die? ![]() |
--------------------
supernova
clima
- b-41-ttg
|
|
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
Da!
Eu unu zic ca e de la releul de semnalizare |
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
keloo |
![]()
|
|
--------------------
supernova
clima
- b-41-ttg
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Eu zic ca ar trebui verificat si releul de flash...
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
TibiCraciun |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 231 Joined: 28 June 04 From: CUGIR-AB ![]() |
|
--------------------
DACIA
SupeRNova Clima
- AB 04 LVU decat o masina veche, mai bine una noua; decat o dacie, mai bine un mercedes; decat o dacie veche, mai bine un mercedes nou; decat nimic, mai bine o dacie
|
|
klaus |
![]()
|
Este releul care aprinde semnalizatoarele (toate 6) cand se inchide/deschide masina din telecomanda. Este diferit de releul de semnalizare / avarie
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
TibiCraciun |
![]()
|
|
--------------------
DACIA
SupeRNova Clima
|
|
Cib |
![]()
|
![]() fost posesor de Solenza Group: Members Posts: 493 Joined: 27 July 04 From: Iasi ![]() |
ai pus aiurea firele cand ai montat blocul de lumini. Ai inversat un + cu o masa.
|
--------------------
Nissan Almera Tekna
Oltcit 12TRS
2005
- B-43-ZGO, SV-02-SST Solenza... O masina buna! Pacat ca e facuta de romani.
nu ma cert cu nimeni, doar contrazic oamenii care spun tampenii |
|
klaus |
![]()
|
Da ce, a desfacut mufa de la blocul de lumini si i-a scos firele de nu s-a mai stiut care cu care?
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
TibiCraciun |
![]()
|
schema cu conectarea comutatorului de lumini
Attached thumbnail(s) comutator_lumini.jpg ( Size: 55.17k ) Number of downloads: 49 |
--------------------
DACIA
SupeRNova Clima
|
|
Cib |
![]()
|
![]() fost posesor de Solenza Group: Members Posts: 493 Joined: 27 July 04 From: Iasi ![]() |
QUOTE(klaus @ 11 Mar 2005, 13:17) nu stiu ce a facut el dar e cea mai probabila cauza pentru ca e singurul loc unde a umblat inainte sa-i fca probleme. 99% din cazuri de acest fel problemele vin de la ceea ce ai facut inainte |
--------------------
Nissan Almera Tekna
Oltcit 12TRS
2005
- B-43-ZGO, SV-02-SST Solenza... O masina buna! Pacat ca e facuta de romani.
nu ma cert cu nimeni, doar contrazic oamenii care spun tampenii |
|
BogdanF |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 100 Joined: 16 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Am si eu o problema cu semnalizatoarele: uneori imi palpaie foarte des cand semnalizez. Adica la intervale mult mai mici decat ar trebui si asta se intampla doar intr-o parte. Daca semnalizez in cealalta parte se aprind la interval normal.
Ce poate sa fie? |
--------------------
Ford
Focus
- ... FOCUS 2007 1.6 TI-VCT FUN X
Fotografie de produs - www.orangefoto.ro |
|
TibiCraciun |
![]()
|
QUOTE(BogdanF @ 13 Mar 2005, 12:23) Am si eu o problema cu semnalizatoarele: uneori imi palpaie foarte des cand semnalizez. Adica la intervale mult mai mici decat ar trebui si asta se intampla doar intr-o parte. Daca semnalizez in cealalta parte se aprind la interval normal. Ce poate sa fie? inseamna ca nu-ti functioneaza un bec (de semnalizare) pe partea respectiva. ori e ars ori nu face contact ... |
--------------------
DACIA
SupeRNova Clima
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 23:52 |