ceasuri solenza
![]() ![]() ![]() |
ceasuri solenza
djasu82 |
![]()
|
||
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
|
||
--------------------
Dacia Super Nova
Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|||
-Sylverado- |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 24 May 10 ![]() |
salutare .. am incercat sa fac si eu argintii ceasurile mele de solenza dar am dat chix cand am incercat sa deslipesc geamul.... mi-a plesnit la un colt... nu e mare lucru dar nu as vrea sa le mai pun pe ale mele daca le mai are cineva dupa ce si-a pus de logan va rog lasati-mi un mesaj sa vorbim. multumesc .
|
--------------------
dacia
solenza
2004 /1.4 l
- GR 83 DUT
|
|
ramsen |
![]()
|
![]() My Solenza Group: Members Posts: 3.368 Joined: 15 May 08 From: Pitesti - ARGES ![]() |
eu am de solenza full
|
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 1.4 Mpi E2 / 2004
- Inca o mai DETIN
|
|
mchey |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 149 Joined: 10 March 08 ![]() |
Am observat ca turometrul numai este iluminat ..doar o lumina vaga asa..Cam care ar fi pasii ptr inlocuirea becului ? Trebuie dat tot bordul jos ?
|
--------------------
Dacia
Solenza
2005
|
|
ramsen |
![]()
|
![]() My Solenza Group: Members Posts: 3.368 Joined: 15 May 08 From: Pitesti - ARGES ![]() |
deci inteleg ca ai tot ceasul de solenza pe masina...daca da trebuie sa dai jos flansa de bord,dai jos ceasul din cele 4 suruburi si schimbi becul care il ai ars...
|
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 1.4 Mpi E2 / 2004
- Inca o mai DETIN
|
|
shake |
![]()
|
![]() Crap Group: Members Posts: 1.589 Joined: 11 August 06 From: Bucuresti , Militari Squad ![]() |
|
--------------------
D
S
2003 Montez kit Xenon (Bucuresti).
|
|
ramsen |
![]()
|
si in final pina cind dati voi pumni astia???mai bine il dati jos si schimbati becul
|
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 1.4 Mpi E2 / 2004
- Inca o mai DETIN
|
|
mchey |
![]()
|
Hehe
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2005
|
|
bogdanelkva |
![]()
|
![]() /\____/\____/\____/\ Group: Members Posts: 1.147 Joined: 4 November 09 From: reghin ![]() |
Daca nu incerci,nu inveti...
|
--------------------
ford
focus facelift tot cu benzina
2009
- MS**--- In goana dupa posturi.
|
|
ramsen |
![]()
|
sau schimbati ceasul...
|
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 1.4 Mpi E2 / 2004
- Inca o mai DETIN
|
|
mchey |
![]()
|
Pai dc sa schimb ceasul cand becul este ars ? Flansa de bord este acel plastic de deasupra?
|
--------------------
Dacia
Solenza
2005
|
|
bogdanelkva |
![]()
|
![]() /\____/\____/\____/\ Group: Members Posts: 1.147 Joined: 4 November 09 From: reghin ![]() |
Scoti plasticul ala de deasupra,scoti radioul sau ce ai,desurubezi 4 suruburi,dai bordul jos si schimbi becul.Simplu,nu?Stai sa vezi practica...
![]() |
--------------------
ford
focus facelift tot cu benzina
2009
- MS**--- In goana dupa posturi.
|
|
mchey |
![]()
|
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2005
|
|
mchey |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Solenza
2005
|
|
Eugen B I G |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 71 Joined: 18 January 10 ![]() |
Salutare
Am si eu o intrebare: pot sa montez ceasuri de clio simbol care aparent sunt ca cele de cangoo? Adica astea din imagine ![]() Attached thumbnail(s) ceasuri_clio_simbol.jpg ( Size: 38k ) Number of downloads: 784 |
--------------------
Dacia Solenza
Confort
2005
- IF 81 B I G
|
|
EUGEN2008 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.889 Joined: 19 August 08 From: Brasov ![]() |
eu zic ca da, dar ti-ar trebui si mufele ca fara ele te complici rau de tot.
|
--------------------
LOGAN
LAUREATE
2006 La omu sarac nici boii nu trag !
|
|
ramsen |
![]()
|
citeste postarile de mai sus si vezi ca se poate...daca ai la indemina mufe si schema pinilor este ok
|
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 1.4 Mpi E2 / 2004
- Inca o mai DETIN
|
|
iuliano_smile |
![]()
|
![]() Dependent de D1300 Group: Members Posts: 1.217 Joined: 5 November 08 From: Ploiesti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Solenza si o Berlina Furioasa
2004 Scala cu 1980 editia de Lux Schimb iluminarea la masini:tablouri de bord, plafoniere.
|
|
Alin_09 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 30 August 10 ![]() |
iluminatul displeiului de la ceasurile de Solenza se poate schimba din portocaliu in alb sau albastru?
|
--------------------
D
D
2006
|
|
Marius_Jay |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 293 Joined: 8 February 10 From: Galati ![]() |
da... DAR e foarte complicat. S-a discutat cred ca tot pe acest topic. SEARCH IT.
|
--------------------
Dacia
Solenza
2003-Scala Renault Megane 3 Privilege 1.4 Tce
|
|
ramsen |
![]()
|
corect cum spune Marius_Jay...decit sa schimbi ledurile SMD la un ceas solenza mai repede schimbi ceasul cu unul de logan...acum tu stii ce vrei sa le faci...
|
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 1.4 Mpi E2 / 2004
- Inca o mai DETIN
|
|
free_fiber |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.555 Joined: 25 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Schimb eu lumina display-ului cu 30ron. Nu ma feresc de munca
![]() Chiar daca e greu... rezolvam. |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.5dci 85CP
2008
- B xx XXX
|
|
daniel35 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 8 August 09 ![]() |
De vanzare ceasuri solenza cu turometru la 50 ron. predare personala in berceni. tel.0722 954 943
|
--------------------
Dacia
Solenza
2004
|
|
shake |
![]()
|
![]() Crap Group: Members Posts: 1.589 Joined: 11 August 06 From: Bucuresti , Militari Squad ![]() |
fiber vorbesti de ceasu de solenza? ca te bagi sa muncesti la el ? sau la cel de logan ?
|
--------------------
D
S
2003 Montez kit Xenon (Bucuresti).
|
|
ramsen |
![]()
|
|
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 1.4 Mpi E2 / 2004
- Inca o mai DETIN
|
|
abc |
![]()
|
old school kid Group: Members Posts: 651 Joined: 28 November 08 From: Bucuresti ![]() |
off : eugen..pune si tu poze cu masina ta.
|
--------------------
solenza
scala
2003
|
|
ionutiulia |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 295 Joined: 19 August 09 ![]() |
free-fiber,mi-ai montat ceasuri de logan pe solenza si as vrea sa-mi spui de ce se reseteaza calculatorul singur.nu are perioade regulate ci doar cand ii vine lui pe chelie.chiar si de 2 ori pe zi.as vrea sa te intreb daca ai cum sa-mi schimbi luminile la cele 3 butoane de la caldura,ventilator si redirectionarea aerului.ma zis ramsen ca mi le face dar pana la pitesti e drum lung si nu prea am avut timp sa le demontez si sa i le trimit.iti las adresa de mess si sa-mi lasi mesaj la ce te-am rugat.cocosu2007@yahoo.com
|
--------------------
solenza
europa
2004
|
|
andreiy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 431 Joined: 21 February 09 From: Pitesti ![]() |
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2002 Imi place stilul tau, tunezi si apartamente?
|
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
QUOTE(ionutiulia @ 29 Sep 2010, 11:04) free-fiber,mi-ai montat ceasuri de logan pe solenza si as vrea sa-mi spui de ce se reseteaza calculatorul singur.nu are perioade regulate ci doar cand ii vine lui pe chelie.chiar si de 2 ori pe zi.as vrea sa te intreb daca ai cum sa-mi schimbi luminile la cele 3 butoane de la caldura,ventilator si redirectionarea aerului.ma zis ramsen ca mi le face dar pana la pitesti e drum lung si nu prea am avut timp sa le demontez si sa i le trimit.iti las adresa de mess si sa-mi lasi mesaj la ce te-am rugat.cocosu2007@yahoo.com Fiindca nu ti-a montat asa cum trebuie ![]() |
--------------------
Dacia Super Nova
Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
ramsen |
![]()
|
QUOTE(ionutiulia @ 29 Sep 2010, 10:04) free-fiber,mi-ai montat ceasuri de logan pe solenza si as vrea sa-mi spui de ce se reseteaza calculatorul singur.nu are perioade regulate ci doar cand ii vine lui pe chelie.chiar si de 2 ori pe zi.as vrea sa te intreb daca ai cum sa-mi schimbi luminile la cele 3 butoane de la caldura,ventilator si redirectionarea aerului.ma zis ramsen ca mi le face dar pana la pitesti e drum lung si nu prea am avut timp sa le demontez si sa i le trimit.iti las adresa de mess si sa-mi lasi mesaj la ce te-am rugat.cocosu2007@yahoo.com ti le-a montat prin adaptoare sau a taiat firele si s-a legat de ele???ceva la mufa neagra nu face contact bine ...consola climatizare o poti trimite cind vrei tu...dar sa fie din aia de valeo ... |
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 1.4 Mpi E2 / 2004
- Inca o mai DETIN
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 11:56 |