ceasuri solenza
![]() ![]() ![]() |
ceasuri solenza
radiozipp |
![]()
|
||
![]() Membru Cu Solenza ! Group: Members Posts: 560 Joined: 10 November 07 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia Solenza
Scala
2003 , Scala
- 1 Noul Opel Astra 1.4 benzina full !
|
|||
iuliano_smile |
![]()
|
![]() Dependent de D1300 Group: Members Posts: 1.217 Joined: 5 November 08 From: Ploiesti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Solenza si o Berlina Furioasa
2004 Scala cu 1980 editia de Lux Schimb iluminarea la masini:tablouri de bord, plafoniere.
|
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
eu mi-as pune un ceas de butelie si as fi cel mai smecher
![]() scz de offtopic. |
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|
augustin87r |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 865 Joined: 18 June 06 From: Rm.Valcea ![]() |
QUOTE(slider2 @ 24 Mar 2009, 18:42) Asta e tare cu ceasul de butelie:))) Totusi, se vorbea si de schimbarea luminii...am vazut ca unii si-au pus albastru...pt mine e foarte obositoare (nu ma uit doar in bord, dar oricum ma oboseste).... |
--------------------
Dacia
Solenza Clima
2003
|
|
ramsen |
![]()
|
![]() My Solenza Group: Members Posts: 3.368 Joined: 15 May 08 From: Pitesti - ARGES ![]() |
va salut
la ceasurile originale de solenza nu merge lumina albastra...de ce o sa ma intrebati,pentru ca la solenza lumina din ceasuri este data de becuri la fel ca cele de la berlina ,iar la logan sint niste leduri care se inlocuiesc cu ce culoare vrei tu...am incercat sa pun o nuanta de albastru si se vedea ca DRACU,deci nu incercati ca nu iese nimik...culoarea la ceasul de solenza o face acea folie |
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 1.4 Mpi E2 / 2004
- Inca o mai DETIN
|
|
andr3y_yoo |
![]()
|
![]() Membru ma Group: Members Posts: 1.060 Joined: 18 November 08 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(ramsen @ 24 Mar 2009, 22:52) va salut la ceasurile originale de solenza nu merge lumina albastra...de ce o sa ma intrebati,pentru ca la solenza lumina din ceasuri este data de becuri la fel ca cele de la berlina ,iar la logan sint niste leduri care se inlocuiesc cu ce culoare vrei tu...am incercat sa pun o nuanta de albastru si se vedea ca DRACU,deci nu incercati ca nu iese nimik...culoarea la ceasul de solenza o face acea folie nu mai spune ! erau pe aici pe forum vreo 2 borduri modificate care aratam bine din cate am inteles tot leduri pune dar e chin mare |
--------------------
Dacia
Solenza
1.4 GT Turbo
- B-68-BMD Daca Ai cap Iese Altfel Dacia 4 ever :X |
|
iuliano_smile |
![]()
|
![]() Dependent de D1300 Group: Members Posts: 1.217 Joined: 5 November 08 From: Ploiesti ![]() |
|
--------------------
Dacia
2004 Scala cu 1980 editia de Lux Schimb iluminarea la masini:tablouri de bord, plafoniere.
|
|
Boris08 |
![]() ![]()
|
![]() Supraponderal sunt,dar nu-mi plac masinile mari :)) Group: Members Posts: 474 Joined: 9 May 08 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Solenza
2005 Confort Sporit
|
|
BoomPunk |
![]()
|
![]() Membru fara respect ptr lege si ``organ``! Group: Members Posts: 637 Joined: 20 March 06 From: Bucharest ![]() |
Si neaparat sa fie macar din ala Sultan...
|
--------------------
Dacia
de calcat
Zepter
|
|
tataiedaciotul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 504 Joined: 20 September 08 From: Bucuresti ![]() |
Mai da rai mai sunteti...
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
Scala
- B-31-PGD Bucuresti,Dacia Solenza, Scala 2004
|
|
Banu1974 |
![]()
|
![]() COSTIN Group: Members Posts: 1.155 Joined: 5 October 08 From: BUCURESTI-CHITILA ![]() |
|
--------------------
dacia
solenza
2003 clima
- B-33-SAC Voi radeti de mine ca sunt diferit,dar eu rad de voi ca sunteti toti la fel!!!
|
|
iuliano_smile |
![]()
|
QUOTE(tataiedaciotul @ 26 Mar 2009, 08:29) multumesc ![]() QUOTE(Banu1974 @ 26 Mar 2009, 08:30) da tie nu iti plac. ca tot yo ti-am dat iddea cu izolarea.eu cu ceasurile tu cu izolarea ![]() This post has been edited by tilix_boss2008: 26 Mar 2009, 12:04 |
--------------------
Dacia
|
|
Boris08 |
![]()
|
![]() Supraponderal sunt,dar nu-mi plac masinile mari :)) Group: Members Posts: 474 Joined: 9 May 08 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Solenza
2005 Confort Sporit
|
|
iuliano_smile |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
|
|
Andrew20 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 44 Joined: 9 December 08 From: Bucuresti ![]() |
salut..
caut si eu ceasuri de scala! care m-ai aveti si ce banuti vreti pe ele? va rog mult! eventual si un bloc de lumini si cu optiunea de proiectoare! stima |
--------------------
Dacia
Berlina
1980
|
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
incearca la bursa....
![]() |
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|
iuliano_smile |
![]()
|
QUOTE(Andrew20 @ 26 Mar 2009, 21:51) salut.. caut si eu ceasuri de scala! care m-ai aveti si ce banuti vreti pe ele? va rog mult! eventual si un bloc de lumini si cu optiunea de proiectoare! stima Nam de scala, da are aceleasi ceasuri ca si scala PM me daca esti interesat. Poate daca vrei ti le si modific ![]() |
--------------------
Dacia
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Are cineva si ceasuri care trec automat la ora de vara?
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
BoomPunk |
![]()
|
![]() Membru fara respect ptr lege si ``organ``! Group: Members Posts: 637 Joined: 20 March 06 From: Bucharest ![]() |
Da,dar numai automatice elvetiene,dar triplezi valoarea solenzei cu ele....
![]() |
--------------------
Dacia
de calcat
Zepter
|
|
Banu1974 |
![]()
|
![]() COSTIN Group: Members Posts: 1.155 Joined: 5 October 08 From: BUCURESTI-CHITILA ![]() |
QUOTE(BoomPunk @ 27 Mar 2009, 12:05) asa ceva? Attached thumbnail(s) timbrul.jpg ( Size: 37.53k ) Number of downloads: 1402 |
--------------------
dacia
solenza
2003 clima
- B-33-SAC Voi radeti de mine ca sunt diferit,dar eu rad de voi ca sunteti toti la fel!!!
|
|
Andrew20 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 44 Joined: 9 December 08 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Berlina
1980
|
|
bnedea |
![]()
|
![]() Bogdan Group: Members Posts: 354 Joined: 3 March 09 From: Bucuresti ![]() |
Multam' ramsen pentru pont. Avem ceasuri aproape surori
![]() DSC07738.jpg ( Size: 2.07mb ) Number of downloads: 2096 DSC07739.jpg ( Size: 2.08mb ) Number of downloads: 1734 DSC07737.jpg ( Size: 2.08mb ) Number of downloads: 1749 Eu am ales sa vopsesc numai inelele in argintiu fara prelungirile alea de pe verticala. This post has been edited by bnedea: 25 Apr 2009, 18:54 |
--------------------
dacia
solenza, clima
2004 1.4MPI Join the dark side, we have cookies!
|
|
basalic77 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 63 Joined: 4 November 07 From: Galati ![]() |
M-ar interesa si pe mine ceasuri cu turometru de solenza; am cautat pe bursa dar nu am gasit nimic.
|
--------------------
reno
clio symbol
2004
- GL-06-WXL
|
|
danono |
![]()
|
Ala care intreaba mult Group: Members Posts: 118 Joined: 12 December 07 From: Tg.Mures ![]() |
Nu ai cautat unde trebuie
![]() |
--------------------
Dacia
Duster
2019
- MS-xx-xxx
|
|
Boris08 |
![]()
|
QUOTE(bnedea @ 25 Apr 2009, 18:48) Multam' ramsen pentru pont. Avem ceasuri aproape surori ![]() DSC07738.jpg ( Size: 2.07mb ) Number of downloads: 2096 DSC07739.jpg ( Size: 2.08mb ) Number of downloads: 1734 DSC07737.jpg ( Size: 2.08mb ) Number of downloads: 1749 Eu am ales sa vopsesc numai inelele in argintiu fara prelungirile alea de pe verticala. Nu vrei sa dezvolti putin cum ai vopsit cadranul ala?? |
--------------------
Dacia
Solenza
2005 Confort Sporit
|
|
bnedea |
![]()
|
![]() Bogdan Group: Members Posts: 354 Joined: 3 March 09 From: Bucuresti ![]() |
Se demonteaza cochilia volanului (3 suruburi torx 20, sub volan). Se demonteaza partea de sus a bordului (2 suruburi torx in stanga si in dreapta volanului sub cochilie si inca doua pe laterale unul in stanga langa usa de la sigurante si unul in dreapta in partea opusa sigurantelor) Va trebui scoasa mufa de la casetofon si de la butonul de inchidere centralizata (daca exista). Se scot ceasurile (4 suruburi torx si 4 mufe de curent).
Partea de deasupra, care va fi vopsita, este prinsa in 5 cleme de plastic pe exterior, de corpul indicatoarelor si se demonteaza usor. Partea cea mai grea este dezlipitul geamului de plasticul ce va fi vopsit. Pentru asta am luat o surubelnita dreapta mai mica si cu o lumanare aprinsa pe biblie dupa 15 minute de rugaciuni, din aproape in aproape, am dezlipit geamul. Atentie ca plasticul transparent este casant. De aici este rutina... se imbraca partile ce nu tb vopsite in scotch cu atentie (am imbracat mai mult si am taiat cu cutterul marginile). DSC07729.JPG ( Size: 828.83k ) Number of downloads: 645 Se da cu spray "primer" - grund pentru plastic pentru aderenta vopselei, se da cu spray cu vopsea argintie. Nu am mai acoperit cu lac deoarece suprafata vopsita nu va fi expusa la atingeri de niciun fel, iar lacul nu mai arata la fel de bine. DSC07731.JPG ( Size: 809.75k ) Number of downloads: 874 Se lipeste geamul la loc (picatura) si se monteaza ceasurile in bord. Se pune la loc partea superioara a bordului si cochilia volanului. Nu este mare inginerie, cu exceptia dezlipirii geamului care este lipit uniform pe toata lungimea marginii. Oricum merita efortul, eu nici acum nu m-am obisnuit deplin cu cat de bine arata bordul ![]() ![]() |
--------------------
dacia
solenza, clima
2004 1.4MPI Join the dark side, we have cookies!
|
|
Boris08 |
![]()
|
Multumesc pt raspuns. Cand o da caldura intentionez sa il fac si eu dar tare mi-e frica ,ca sparg geamul ala
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2005 Confort Sporit
|
|
CAT_GAB |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 94 Joined: 5 January 09 From: BUCURESTI ![]() |
Nu este mare inginerie, cu exceptia dezlipirii geamului care este lipit uniform pe toata lungimea marginii.
Pentru asta se utilizeaza ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() REZULTATE: In cazul meu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() In cazul altora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() P.S. Norocul meu este ca am stricat un alt tablou care il achizitionasem pentru asa ceva special. SOATA!!!!!!!!!!!!!!!! This post has been edited by CAT_GAB: 29 Apr 2009, 13:31 |
--------------------
dacia
SOLENZA
CONFORT
- AG 09 - - -
|
|
andr3y_yoo |
![]()
|
![]() Membru ma Group: Members Posts: 1.060 Joined: 18 November 08 From: Bucuresti ![]() |
l-as face si eu...dar as face doar inelele...
|
--------------------
Dacia
Solenza
1.4 GT Turbo
- B-68-BMD Daca Ai cap Iese Altfel Dacia 4 ever :X |
|
Boris08 |
![]()
|
QUOTE(CAT_GAB @ 29 Apr 2009, 13:27) Nu este mare inginerie, cu exceptia dezlipirii geamului care este lipit uniform pe toata lungimea marginii. Pentru asta se utilizeaza ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() REZULTATE: In cazul meu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() In cazul altora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() P.S. Norocul meu este ca am stricat un alt tablou care il achizitionasem pentru asa ceva special. SOATA!!!!!!!!!!!!!!!! Eh uite de asta mi-e si mie frica....Si cum eu sunt ghinionist de fel....... |
--------------------
Dacia
Solenza
2005 Confort Sporit
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 09:58 |