Pipi catei, Pipi catei pe masina
![]() ![]() ![]() |
Pipi catei, Pipi catei pe masina
Batrânul |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.464 Joined: 22 March 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio IV
2015 / Life 1.2 16V Ex Dacia 1300 (1975), Oltcit (1984), Dacia 1310 (1996), SuperNova (2001), R. Symbol (2007)
Cine nu are batrani sa-si cumpere... Astept oferte... |
|||
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Cum si-o fi dat seama amicul nostru ca era pipi de la catei si nu de la betivani cu prostata avariata?
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Poate tine cu Dinamo.
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
b34uen |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 788 Joined: 12 February 07 ![]() |
la mine treaba e mai buna, fac cainii treaba mare pe langa masina si am atat de mult noroc...: o zgarietura nu mai ma de 1 an jumate ca nu se mai joaca copii pe langa masina+mereu locul meu de parcare e gol nu il mai vrea nimeni. partea rea e ca ma pune nevasta sa ma descalt de la lift.
This post has been edited by b34uen: 11 Mar 2009, 11:39 |
--------------------
dacia
logan
2008 ambition 1,5dci
- B 92 ELL 1) Esti pe daciaclub
2) Imi citesti semnatura 4) Nu ai observat ca lipseste pct. 3 5) Tocmai ai verificat daca exista pct. 3 sau nu 6) Zambesti. |
|
Kojak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.786 Joined: 18 January 07 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|
MihaiD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 691 Joined: 21 July 05 From: Ro ![]() |
band206 incearca un sistem anti-catei pentru masina ta:
Iar tie nu ti-ar strica un upgrade de procesor ... This post has been edited by MihaiD: 11 Mar 2009, 10:09 |
--------------------
Renault
Megane R26
2008
- XX-xx-xxx
|
|
slaiciprian |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 872 Joined: 13 October 07 From: Botosani ![]() |
Foarte impresionat de drama prin care trece omul, am sapat internetul si am reusit sa gasesc solutia sigura si definitiva a problemei pe un alt forum. Asteptam cu interes rezultatele in cazul de fata.
QUOTE Sa nu radeti sau sa faceti misto...dar...si eu am avut probleme cu cainii. La tara nu puteam lasa masina la poarta ca imi gaseam rotile patate.Cainele unui amic de fiecare data cand mergeam la el venea la masina si pe roata din stanga fata se usura parca stia cand vin si tinea in el ...dar am reusit sa scap de pete . Ideea a fost a fratelui...M-am usurat sie eu pe roti cate un pic pe fiecare si de atunci nu am mai avut surprize, mai vad cate un caine ca se apropie, miroase si pleaca nu se mai opreste la mine, la fel si cainele amicului vine, miroase si pleaca nu mai lasa urme . Explicatia nu mai stiu exact care e dar la mine functioneaza |
--------------------
dacia
1310
1990 Nu conduce mai repede decat poate sa zboare ingerul tau pazitor. |
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.281 Joined: 24 June 07 ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
QUOTE(band206 @ 10 Mar 2009, 20:36) Maidanezii, dragi de ei isi cam marcheaza teritoriul pe rotile mele [...] Va rog cu raspunsuri serioase, fara ... hingheri, otrava sau alte deastea Fara otrava, hingheri, sau alte alea: am observat ca nici un caine, maidanez sau de rasa certa, nu face pipi pe masina atunci cand ea se afla in mers. Ce zici de treaba asta? |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
bolidu |
![]()
|
![]() Pai daca n-am ?! Group: Members Posts: 2.068 Joined: 1 July 06 From: Medgidalas ![]() |
Cica daca e pise un caine pe masina ta ai noroc toata ziua ...
|
--------------------
Solenza Confort
2005
Opel Astra Coupe
- CT-XX-CMF Daca te lasi de fumat, de baut si de femei, nu traiesti mai mult, doar ti se pare ca timpul trece prea incet.
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Hai Band206 intoarce-te printre noi si zi-ne cum stii tu mai bine ce primate (primitivi?) suntem. Fara n-are niciun sarm...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Andrul |
![]()
|
![]() Membru' Group: Members Posts: 208 Joined: 4 July 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(adip @ 11 Mar 2009, 14:57) Fara otrava, hingheri, sau alte alea: am observat ca nici un caine, maidanez sau de rasa certa, nu face pipi pe masina atunci cand ea se afla in mers. ...nu ai intalnit tu unul cu o coordonare picioare-prostata pe masura. |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition
- B-XX-XXX
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
QUOTE(radian @ 12 Mar 2009, 05:37) Band206 intoarce-te printre noi si zi-ne cum stii tu mai bine ce primate (primitivi?) suntem Cred ca a pus in aplicarea ideea mea, nu-l mai vedem pe-aici prea curand |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Eu imi spal masina cam odata la 2 saptamani si o singura data am dus special masina la spalat, asta pentru ca priveam drumul printre 3 gainaturi de porumbei.
In rest, da-o dreaku, o data sau de 2 ori pe luna e suficient pentru o masina sa o duci la spalatorie ca sa nu mai ai probleme. Daca ai probleme cu gainatul si nu ai alt loc de parcare, asta e, iti cumperi pusca cu alice si beneficiezi si de o cina delicioasa. ![]() Exact ca in GTA Vice City "no more pigeon shit on my car". This post has been edited by Laurentziu83: 12 Mar 2009, 14:42 |
--------------------
.
.
.
|
|
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
trage fir de la minus in pamant si de la plus pe janta, o sa aiba o surpriza cainele!
|
--------------------
Ford
focus
2001 He wondered why the boomerang kept getting bigger. Then, it hit him.
I got 99 cookiez cause a bitch ate one. |
|
nik1965 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 365 Joined: 17 June 05 ![]() |
|
--------------------
dacia
logan , duster
2005, 2017
- xx-xx-xxx
|
|
rhunder |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 263 Joined: 15 August 06 From: Bucuresti ![]() |
![]() Exista si spray atractiv pentru catei. Se foloseste sa-i obisnuiesti sa faca intr-un singur loc cand sunt mici ![]() Da pe rotile vecinilor si el scapa |
--------------------
Dacia SuperNova
Clima
2001
- b25wzj Clio II 2005 1.5 DCI 65
Megane Prima 1.6 16V - temporar! :) VW Golf V 1.9 tdi |
|
dariusz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 479 Joined: 13 February 07 From: baia-mare ![]() |
QUOTE(klaus @ 10 Mar 2009, 23:05) ![]() ![]() QUOTE(band206 @ 11 Mar 2009, 07:21) Tipic pentru Romania. Incultura si prostia ies imediat la supafata. Dar cum nu am de gand sa polemizez cu aseamenea primate va las sa discutati intre voi PS pentru cei care nu cunosc termenul si nu au dictionar acasa ( majoritatea cred )- PRIMATA = MAIMUTA vai tu ! da ce inseamna " aseamenea " ? ca am tot cautat prin dictionar si nu gasii ! si ia spune , tu nebuno tu , ce cred cei aflati in majoritate ? QUOTE(klaus @ 11 Mar 2009, 09:31) euglena verde ? sa fim seriosi , totusi ! de " verzeala zidurilor" ai auzit ? |
--------------------
dacia
supernova
2002 europa
- mm 13 ral membru cooperant
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Draga userule band206,
Intrucit matale te plingi despre aciditatea pisatului de caine si te temi ca-ti va ataca ANUMITE parti ale masinii, iar ideea de a duce strachina din cind in cind la spalatorie ti se pare deplasata, iti sugerez sa faci urmatoarele chestii: - sa marchezi seara locurile pe unde a facut pipilica toti catelandrii din cartier si, dimineata cind cobori la masina, sa iei la amusinat toata masina sa vezi unde s-au pisat in rastimp. Dupa ce identifici cu exactitate locurile proaspat pisate, intrucit pipilica e acida, iti recomand sa pui o baza pe ea, astfel anulindu-i aciditatea. Ca baza poate fi folosita baza unui triunghi, latura mare a unui trapez, un cofrag cu beton, baza militara Kogalniceanu, etc. Eventual poti umbla c-o solnita-n buzunar (ca tot e baza), pentru a presara sare pe masina, pe unde s-au pisat cainii. - daca ti se pare prea complicat sa executi ce-am zis mai sus, iti recomand sa-ti imbibi masina-n pisalica! Ori te duci la o canisa si-i rogi pe oamenii aia sa-ti stringa o caldare de pisat, pe care ulterior o vei arunca cu marinimie peste trocariciu din dotare, fie ademenesti cu mincare vreo doi trei caini din zona pe care-i storci de pisat peste TOATA masina, macar sa stii ca se ataca toata la fel. Succese nebanuibile! This post has been edited by Marty: 13 Mar 2009, 14:04 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Cum spunea un distins coleg antevorbitor, pishu de catzel nu-i asa de acid pe cit ti-e matale frica, fapt dovedit si de starea de sanatate a gurului Bivolaru, care sigur ar fi facut ulcer la cita urina a ingurgitat ! E adevarat ca nu de ciine dar oricum, tot pe acolo.
Asa ca eu zic s-a lasi (pe masina adica) in pishatul Domnului, ca s-or satura si catzeii aia de-a ta si-or cauta o alta mai curata ! |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
popanditeos |
![]()
|
Group: Members Posts: 0 Joined: 11 March 09 ![]() |
1. primata nu inseamna primitiv ci maimuta
2. pt marty ce se crede mare destept dar e prost de pute, sarea nu este o baza ci este o.... sare, adica NaCl, adica clorura de sodiu. Bazele au in compozitia lor gruparea OH, adica hidroxil mai capcaunle. 3. A avut creptate cand v-a numit primate. Pai ce face maimuta cel mai bine si cel mai bine: imita ceea ce vede. iar voi ce ati facut? V-ati luat unul dupa altul si ati incercat sa pareti care mai de care mai smecher incercand sa dati rapunsuri inteligente (fas ). Dar cu o singura exceptie, RXG, parca, scuze daca nu am retinut bine, nu ati fost in stare sa dati un raspuns serios si clar. PRIMATELOR |
--------------------
Dacia
Logan
2007 GPL
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Mai PoBanditeos, a cui clona esti matale? Esti membru de doua zile pe acest forum, si deja l-ai citit pe Marty ca-i prost de pute? Ai o intuitie beton. Sau frusrtari in tine cat casa...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
popanditeos, vecin de scara cu bengosu pisat in aceeasi retea de bloc:
1. Ma repet, daca tu nu esti primata, atunci ce esti? Protozoar flagelat? ![]() 2. Pentru tine care te crezi prost de bubui si si esti: Marty nu zicea de sare, zicea de SOLNITA. Dar pentru a intelege anumite glume trebuie sa fii cu inteligenta cel putin la nivel de primata. 3. Vezi ca in mitologia populara capcaunii sunt antropofagi. Sa nu te intalnesti cu marty pe strada. ![]() |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
dariusz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 479 Joined: 13 February 07 From: baia-mare ![]() |
QUOTE(popanditeos @ 13 Mar 2009, 19:04) 1. primata nu inseamna primitiv ci maimuta 2. pt marty ce se crede mare destept dar e prost de pute, sarea nu este o baza ci este o.... sare, adica NaCl, adica clorura de sodiu. Bazele au in compozitia lor gruparea OH, adica hidroxil mai capcaunle. 3. A avut creptate cand v-a numit primate. Pai ce face maimuta cel mai bine si cel mai bine: imita ceea ce vede. iar voi ce ati facut? V-ati luat unul dupa altul si ati incercat sa pareti care mai de care mai smecher incercand sa dati rapunsuri inteligente (fas ). Dar cu o singura exceptie, RXG, parca, scuze daca nu am retinut bine, nu ati fost in stare sa dati un raspuns serios si clar. PRIMATELOR ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() doamneee , ce bine ca mai sint si din astia asa ca tine ! ca se mai destinde omul ! ![]() ![]() iti propun sa te apuci de stand-up comedy ca ai talent frate ! si e mare pacat de el ! |
--------------------
dacia
supernova
2002 europa
- mm 13 ral membru cooperant
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Aceste cuvinte ne doare!
![]() P.S.: As dori sa multumesc pe aceasta cale tuturor entitatilor materiale, fizice si metafizice, ca am fost lipsit de posibilitatea de a deveni loganar si deci, de a nu avea asemenea framintari interioare precum benzina de logan, prafu' pe logan, husa de logan si pisulina de caine pe logan! ![]() This post has been edited by Marty: 13 Mar 2009, 23:04 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
radian |
![]()
|
Bai, capcaunule...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.737 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.636 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
E un lucru ce se stie
Ca o janta de otel Nu se teme, orice-ai zice De pi*atul de catel. |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
popanditeos |
![]()
|
Group: Members Posts: 0 Joined: 11 March 09 ![]() |
Aveti dreptate, nu sunteti primate. Ele fac parte di clasa vertebratelor. Sunteti niste taraturi. Numai prin faptul ca nu va raspunde, va dovedeste ca e mai superior de cat voi. Pt ...marty, enumera repede fara sa te uiti intr-o carte o baza si o sare. Nu stii nu? Pai daca esti prost de puti.
Hai ca v-am pupat taratoarelor ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2007 GPL
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th July 2025 - 21:23 |