Saxofon fisurat, o solutionare rapida...
![]() ![]() ![]() |
Saxofon fisurat, o solutionare rapida...
v_razvan_c |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 665 Joined: 11 March 07 ![]() |
|
||
--------------------
-
-
-
|
|||
YO4RLP |
![]()
|
![]() membru radioactiv Group: Members Posts: 331 Joined: 20 December 05 From: Galați ![]() |
Intreaba prin targ de "silicon rosu". Se aplica usor si se usuca in 30 min. Pe tubul pe care-l am eu scrie ca rezista pana la 300 grade. Nici nu e scump, numai 6 lei si ii poti gasi si alte intrebuintari.
|
--------------------
Dacia
SuperNova
Confort 2002
- GL-06-EAF Cine vrea, găsește posibilitați; cine nu vrea, găsește scuze.
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Dacă zona găurită îți permite, peste acel silicon rosu, pui un manșon făcut din foaie de tablă, strânsă pe țeavă cu 2 coliere...
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
v_razvan_c |
![]() ![]()
|
Asa am facut,am pus o tabla cu coliere,dar tot se aude cam nasol,se si vede negru pe langa.Multumesc mult pentru sfaturi!
![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
CiprianPJM |
![]()
|
![]() Membru Avertizat Group: Members Posts: 197 Joined: 17 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Frate, un saxofon m-a costat 40RON. Cu manopera m-a mai dus un pic, dar merita. Sax nu prea merge carpit din cate am inteles si nici nu e prea scump. Sfatul meu ar fi sa te duci la mecanic sa il schimbi, ca e migalos (suruburi intepenite) si plus de asta se face mai greu fara elevator sau canal. Iti recomand un service specializat pe esapamente (mai degraba un garaj) pe langa Spitalul Militar de pe Antiaeriana. Il vezi daca mergi de la Piata 13 Septembrie spre spital, pe stanga. Au niste porti mari pe care e desenat un traseu de esapament. E stilizat destul de caragios, nu poti sa il ratezi.
|
--------------------
Opel
Omega 2.0i
1997
- B 33 EZW Zic si io, nu dau cu paru!
|
|
v_razvan_c |
![]()
|
O sa tin minte locatia,dar asta pt.viitoarea masina;stii care e chestia,ca eu as cam vrea sa dau masina,si interesul ar fi sa scap cat mai ieftin,stiam ca nu face mai mult de 50 RON totul.10X
Si apropo,il pot carpi singur,am o rampa foarte aproape de casa ![]() ![]() ![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
nelu_1985 |
![]()
|
![]() membru in pauza de masa Group: Members Posts: 1.290 Joined: 2 May 07 From: BLAJ ![]() |
Astazi am observat ca s-a schimbat sunetul bolidului, prin urmare s-a gaurit taragotul, i-o fi vremea si lui de 25 de ani, asa ca astept pareri referitoare la ce sa cumpar si deasemenea pretul piesei.
De BOSAL ce parere aveti, produc aproape toate tipurile de tobe printre care si pt R12, dar nu stiu cum or da la imbinari, un taragot la ei costa 80 lei....... o poza cu elementele esapamentuluitobe.jpg ( Size: 44.16k ) Number of downloads: 937 This post has been edited by nelu_1985: 4 Mar 2009, 17:59 |
--------------------
DACIA
1410
GTL 1986
- 2-AB-9576 "Scump nu exista, ieftin nu rezista....."
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
taragot:D?
un saxofon de borla e cam 50lei. |
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
nelu_1985 |
![]()
|
![]() membru in pauza de masa Group: Members Posts: 1.290 Joined: 2 May 07 From: BLAJ ![]() |
si cam cat tine?
de bosal ce parere ai? |
--------------------
DACIA
1410
GTL 1986
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
bosal nu am folosit pt dacie.
asta de borla e greu de zis cat tine. |
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
nelu_1985 |
![]()
|
ok, ms mult ydaniel, maine am sa caut borla
|
--------------------
DACIA
1410
GTL 1986
|
|
ydaniel |
![]()
|
acuma poti pune o poza cu bosal?
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
nelu_1985 |
![]()
|
|
--------------------
DACIA
1410
GTL 1986
|
|
nelu_1985 |
![]()
|
mda, deci saxofonu de romcat borla costa 45 lei, tare mirat am fost cand doamna aia de la magazin mi-a zis ca-i "de uzina"
|
--------------------
DACIA
1410
GTL 1986
|
|
ydaniel |
![]()
|
pai pe unele produse sunt trecute si eticheta dacia-dar costa cu vreo 10lei mai scump.
la un magazin am vazut pana si pe o baterie Rombat-eticheta cu dacia- ![]() |
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
Paca |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 559 Joined: 1 August 07 ![]() |
eu am pus saxofon anul trecut in primavara...are cam un an...si inca e bun...nu-i spart...si-a pastrat culoarea originala...nu s-a oxidat n-a ruginit etc.e de origine,probabil de aceea si tine inca...parerea mea e ca nu se merita sa-l carpesti...e in jur de 50 de lei unul nou iar de montat poate cam oricine.
|
--------------------
Dacia
1310
berlina 1997
- IS 91 VIC
|
|
nelu_1985 |
![]()
|
Ydaniel, pe saxofonu ce l-am luat eu scrie clar romcat borla, dar n-are nici un actibild cu holograma, probabil a zis doamna sa ma impulsioneze sa-l iau, iar un saxofon ar trebui sa tina 20 de ani, asta original ii deodata cu mine...
![]() |
--------------------
DACIA
1410
GTL 1986
|
|
ydaniel |
![]()
|
pai nu toate de borla sunt de uzina:))
alea de conex tin si cateva luni:) |
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
Mr_Devil83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.254 Joined: 14 June 08 ![]() |
a meu e sudat de rugina si de resturile depuse de-a lungul timpului de galerie si nu are nici o problema. Si cred ca e de-o data cu masina
![]() |
--------------------
Dacia
1300 / SUPERNOVA EUROPA
1984 / 2002
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th May 2025 - 00:47 |